- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tereduutum ilgilenenememek degilNe güzel düşünüyorsunuz ne erdemli insansınız çok büyük sevaba giriyorsunuz
KavgaliydilarYani torunu için uğraşamam ben diyen babaanneye
yazıklar olsun.
Ben bakabilirim diyorsan lütfen al.
Cok tesekkir ederim amin cok saolunEşinizi ve sizi güzel yüreğinizden ötürü tebrik ediyorum. Rabbim en kısa sürede teyzenize şifa versin. Sizinde yavrunuzu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Rn teredutt ediyordum ama hrp ilgilrnenmem boynu bukuk kalir diyeBende olsam kesinlikle bırakmazdım kimseye o yavrucağı. Kim bilir iç dünyasında neler yaşıyor şuan. Alıp bakacak olmanıza o kadar sevindimki.
teyzeniz tez vakitde şifa bulsun inşallah.
Evet sakin bir cocuk sadece annesini ozlerseAlın yanınıza küçük çocuk daha öncede bakmışsınız. Alışkınsınız hem çocuğa. Hem sizin içinde pratik olur :)
Tabiki öyleMeraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
Surekli ben bakacagimTabiki öyle
Peki ya gecede sizde mi kalacak
Para konusunu ben hic acmadimAma olmaz ki öyle ?
4 yasında bı cocuk cokta buyuk bı cocuk degıl onun parkı , eglenmesı oyunu var herseyden once duzenlı yemek vereceksınız. Suanda cocugunuz yok mutlaka bıseyler yapacaksınız ama bu sorumluluk sıze agır gelmeyecek mı
Bu cocuga elbette bakın , bırakmayın ama mesela babası babannesı 300 er tl verseler kı hastalık dedıgın ıcın yarıya boldum aprayı yarım gun okula gonderır sızde bı nefes almıs olursunuz.
Mesela hafta sonları cocuk annenıze gıtse
Ne bılım buyuk bır sorumluluk gıbı duruyor
Parayı bakmanız ıcın ıstemedım ya da ısteyın demedımPara konusunu ben hic acmadim
Ama mastaflari buyuk onlarinda
Hastaligin giderleri cok buyuk birde yurtdisi . Durumumuz biraz iyi bakabilirim maddi yonden beni sarsacagini dusunmuyorium . Teklif etselerde esim parayi kabul etmez.
3 ay kadar bakmistim gectigimiz yil
Uslu bi cocuk
Parka goturup getirebilirim
Sadece ilerleyen aylarda vs ya anneme giderim ya da dediginiz gibi bir kres olabilir .
Ama gelir gelmez basimdan atar gibi okula gondermeyi dusunmuyorum
Cocugun sadece biraz konusma problemi varbirincisi gercekten cok büyük bir sevap..
artı teyzenız zaten rahatsız ve cocgunda aklının kalması demek onun rahatsızlıgını olumsuz etkıler demek,sizde kaldıgı zaman emınım içi rahat edecektır daha önceden de tecrübe ettıgınız için..
çocuk zaten rahat bir çocuk diyorsunuz illaki annesını ısteyecek özleyecek,ozamnalar görüntülü konusma yaptırıp parka cıkarırsınız,yada güzel güzel anlatırsınız artık aklı erecek yaşta..
süre nekadar bılmıyorum ama ölümlü dünya,çocugu olan herkesın aklına gelıyordur bana bişey olursa napar diye,umarım bir sorun olmadan geçirirsiniz bu süreci
allah teyzenıze de şifa versın,yavrusunun başından eksık etmesın
Konusmasinda problem varParayı bakmanız ıcın ıstemedım ya da ısteyın demedım
cocuk gunduz okula gıtmelı demek ıstedım
4 yasında cocuk okula gıtmelı keza
Bnde hemen okul niyetinde degilim o yuzdenhemen degıl ama ortalama bıkac ay sonra okula gıtmesı bencede faydalı olur yarım gün
hem sosyalleşmesı hem konuşmasını geliştirmesı acısından
şuan hamılelıgının başındasın ama bıraz ılerleyınce hem hareketlrınde kısıtlanma olucak dinlenme ıhtıyacın artacak yada hazırlıkların olacak..zamana ıhtrıyacın olacak kısacası
yarım gün bir okul hem cocugun gelısımı için hemde sneın kendı işlerıne zaman ayırabılmen için güzel olabılır bence
bu konuyu annesıyle konusabılrsın gitmeden,sizin bu yıl için böyle bir kararınız varmı gibi yada etkınlık yapabılmesı için bu tarz bişey düşünürsenız yapalımmı gibilerden
ozaman basından atıyor gıbı degıl daha cok ilgilenıyor gibi olursun emın ol