• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman bir adamla date ve sonrasi

Sakın yabancılarda bu çok normal safsatasına inanma, ilk buluşmada kadınların çoğu sevişmiyor ve hatta bir çok erkek de ilk görüşmede sevişen kadınları ayrı değerlendiriyor. Sevişmediğin için suçlu hissettirmesi de rıza inşası, yaptığı şey hiç hoş değil. Manipülasyon yüzünden de sevişmeye razı gelme lütfen.

O hiç dogru değil, Alman kadınları ultra hızlıdır, evlenmeden once sayısız erkek arkadas, sayısız f***buddyyle takılırlar. Bir de çesit severler Türk, guney amerikalı zenci😁😁😁alman kultürü gerçekten ultra eşitlikçi bir külturdur kimse kadınları cinsellikleri üstünden asağılamaz.

Siz kendinizi hazır hissetmeden bir adam için kendinizi zorlamayın, nasıl bir baskı hissettiğinizi trende ağlamanızdan anlıyorum. Arkadaş kalın dediği gibi zamanla bir şeyler olacaksa olur zaten.
Çok teşekkür ederim. Turkiyedeki yaşam avrupaya uyum hepsi beni çok sıktı.

O hiç dogru değil, Alman kafınları ultra hızlıdır, evlenmeden once sayısız erkek arkadas, sayısız f***buddyyle takılırlar. Bir de çesit severler Türk, guney amerikalı zenci😁😁😁alman kultürü gerçekten ultra eşitlikçi bir külturdur kimse kadınları cinsellikleri üstünden asağılamaz.
O zaman benim eski sevgililerin almanlıkları düştü desene. Benim ilişkiler hep duygularla başladı çünkü.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır onlinedan konuştuğum bir adamla buluşmak için onun yaşadığı şehire gittim. Adam 33 yaşında. Herşey çok güzeldi. Beni trenden çiçekle karşıladı. Sevdiğim italyan restoranında yemek yedik bana nazik davrandı. 1 gece evinde kaldım biraz öpüştük ama sevismedik. Çünkü ben istemedim. Hala bakireyim ve bilmiyorum neden sevişmedigimi. Sonra beraber kahvaltıya gittik. En son beni trene bıraktı. Tren gelene kadar bekledi. Ama nedense bilmiyorum kendimi trene atar atmaz ağlamaya başladım. Sonra da mesaj attı neden benimle yatmadın diye. Bir haftadır bunu tartışıyoruz gerçekten ondan hoşlandım ama ilk buluşmamızda sex yapmak istemedim. Şimdi beni sürekli suçluyor bu konuda eksik hissettiriyor. Dün en son konuşmamızda istersen arkadaş kalabiliriz. Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin. Artık üzülmek istemiyorum ilk öpücüğüm de onunlaydı biliyor bunu.
Istemiyorsan istemiyorsundur, arkadas dahi kalma engeli bas gitsin, pisliğe bak hele.

Kültür farkı diyemedin mi??

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır onlinedan konuştuğum bir adamla buluşmak için onun yaşadığı şehire gittim. Adam 33 yaşında. Herşey çok güzeldi. Beni trenden çiçekle karşıladı. Sevdiğim italyan restoranında yemek yedik bana nazik davrandı. 1 gece evinde kaldım biraz öpüştük ama sevismedik. Çünkü ben istemedim. Hala bakireyim ve bilmiyorum neden sevişmedigimi. Sonra beraber kahvaltıya gittik. En son beni trene bıraktı. Tren gelene kadar bekledi. Ama nedense bilmiyorum kendimi trene atar atmaz ağlamaya başladım. Sonra da mesaj attı neden benimle yatmadın diye. Bir haftadır bunu tartışıyoruz gerçekten ondan hoşlandım ama ilk buluşmamızda sex yapmak istemedim. Şimdi beni sürekli suçluyor bu konuda eksik hissettiriyor. Dün en son konuşmamızda istersen arkadaş kalabiliriz. Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin. Artık üzülmek istemiyorum ilk öpücüğüm de onunlaydı biliyor bunu.
Normalde bir akşam baş başa kalıp öpme mevzusu tamamına erer hormonlar galip gelir ama siz bence o kişiden çekim hissetmediniz.Hissetseydiniz karşı koyamazdınız. Evine gidince böyle şeyler bekleyeceğini bilmeliydiniz, adam beğenilmediğini anladı egosu düştü ve tepki gösteriyor. Sen değil ben seni bırakıyorum diyor egoyu düzeltmek için

Onu bende anlamadım. Date de hersey güzeldi.

Neyse ne, boşver gitsin. Bu adamı da engelle. Benim tavsiyem dediğim gibi yavaş git, internetten buluşma işlerine kalkışma, etrafından birilerini tanı.

Sizi kötü hissettiren birseyler olmuş belli ki. Yoksa neden ağlayasınız ki. Öyle bir manipule etmiş ki neden agladığınızı dahi çözememissiniz. Devam etmenin bi manası yok o konuyu orda kapayın, bu da böyle bir tecrübe oldu diyip geçin. Tavsiyem tanışmak isteyen kendi gelsin siz gitmeyin ilk günden, ne şehrine ne evine

Sizi kötü hissettiren birseyler olmuş belli ki. Yoksa neden ağlayasınız ki. Öyle bir manipule etmiş ki neden agladığınızı dahi çözememissiniz. Devam etmenin bi manası yok o konuyu orda kapayın, bu da böyle bir tecrübe oldu diyip geçin. Tavsiyem tanışmak isteyen kendi gelsin siz gitmeyin ilk günden, ne şehrine ne evine
O kadar çok bu konuda da tartıştık ki. En son tamam ben geliyorum dedim.

Bu sitede biraz daha takıl çok şey öğrenirsin burdan :) 33 yaşındaki bir adam hangi ırktan olursa olsun genç kadınları rahatça manipüle edebilmek için seçer.

O görmedi beni ağlarken. Sanki vücudum 1 gün boyunca kasmış da sonrasında rahatlamışım gibi. Kendimi eve dönerken kötü hissettim.
Bence kötü hissetme istemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin.

Erkek işte hepsi aynı.. Kültür farketmiyor.

Evine de gidebilirsin illa yatmak mı lazım?

Nasıl şartlı şurtlu iletişim şekilleri var bu erkeklerin ya.. 🤦

Hiç ilişki yaşamamışsın belki adamın seks fantezileri var belki sapık. Tanımak istemen çok normal.

Çok saçma bunun için tartışması bile. Centilmenlik yapıp kendisi gelseydi bi de ilk günden sevismediniz diye bi tartışma daha. Yani mutlu hissetmeyeceginiz belli devamında da. Herseyi bi şekilde kendi istediği şekilde yaptiracak böyle böyle. Bi arkadaş da demiş internetten değil çevrenizden tanıyın diye ona katılıyorum ve biraz da fikirleri size yakın birileriyle konuşun. Yaşınız genç daha hem kim bilir kimler çıkacak karşınıza 😊 sizi iyi hissettirmeyen hicbirseyi yapmayın konu ne olursa olsun

Bir daha buluşma bu adamla. Onun yaptığı çok yanlış. Kimse istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil. Onunla yatmadın diye sana kendini kötü hissettirmesi çok yanlış.
Eğer bakirelik tabuların yoksa ve bu adamdan hoşlandın, tanımak istedin, çekim de hissettin ama kendini hazır hissetmedin. Eğer o sana saygılı davransaydı, anlayışlı ve sevecen davransaydı, kendini kötü hissettirmeseydi belki de ilerleyen zamanlarda sen onunla yatmak isteyecektin. Aptal bunlar. Aptaldan öte manipulatif ve bencil. Bence yatma da, görüşme de.

Oncelikle istemediginiz hiçbir seyi baskasi istedi diye yapmak zorunda degilsiniz. Bu cepte.

Amma ve lakin ki bu yaslarda ve ozellikle nette tanistiginiz bir adam icin baska sehre gidip onun evinde kalmak ile şekillenen bir date'te karsi tarafın seks beklentisi olur, bu yalan degil. Yani ben de bir kadin olarak adamin evine kadar gidip opusup sadece uyursam "adam beni istemedi" diye dusunurum.

Ha bundan sonra onemli olan tabii ki bunun nedenini sorduktan sonra israr etmemesi, baski yapmaması. Sekssiz bir iliski kendisine uymuyorsa, ki uymamasi da son derece normal, guzelce iliskiyi bitirmesi.

Sizin iliski beklentileriniz uyusmuyor. Siz hemen sevismek zorunda degilsiniz, karsi taraf da seks olmadan bir iliski surdurmek zorunda degil. Daha fazla uzatmadan guzelce bitirin, herkes yoluna gitsin.

Size nacizane tavsiyem de gorusmenin daha bu kadar başındayken karsi tarafta direkt seks beklentisi doguracak ortamlar yaratmamaniz.

33 yaşına kadar hiç flörtünüz olmadı mı? İlk gece korkunuz mu var? Cinselliğe dair negatif düşünceleriniz mi var acaba?

Bu sitede biraz daha takıl çok şey öğrenirsin burdan :) 33 yaşındaki bir adam hangi ırktan olursa olsun genç kadınları rahatça manipüle edebilmek için seçer.

Yani 30luk adamların çoğu k.şar , 2 güzel laf edip kandırırlar sonraki kurbanlarina gecerlet🙄🙄Hele ki internette geziyorsa muhtemelen av peşindedir. 25lik bir kız bence de yaşıtlarıyla olmalı.

Back
X