Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

evet toplama ve transfer kısmı çok önemli ama diğer merkezlerde mutlaka senin doktorunun yapma garantisi var mı? en azından ben ekip olarak çok iyiler herhalde hangisi girse farketmez diyorum. tüp bebekte labaratuar da çok önemliymiş. herkes almanınki çok iyi diyor. artık bekleyip göreceğiz bakalım

evet nilencim haklısın banada öyle geldi biraz aceleci davranıyolar tamam surat filan yapan yok ama öyle yoğun bi ilgide yok doğrusu ama malesef daha ilgili olan bi yerde duymadım diğer ünlü hastaneler konusundada aynı şeyleri duydum amerikan hastanesi ve memorial gibi yerlerde aynıymış malesef benim tek tesellim yüksek teknoloji ve 5 yıldızlı labaratuarı embriyolarımısla iyi ilgilensinler osnucumuz iyi olsun yeter rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.....

caneylom
sen tedavidemiydin şu an bazen karıştırıyorum..adamlar işi biliyor..nasılsa elleri mahkum gelecekler...ne yapalım sonu iyi olsunda ...ben maddi manevi çok yoruldum 5 deneme dile kolay
allah yardımcımız olsun

benimde kafam karışık kızlar
daha öncede dediğim gibi bulunduğumuz ilden kalkıp istanbula gitdik alman hastanesi ve florence hos.alman hastanesi çok kalabalık idi halit rıfat beyle görüşdük yaklaşık 2 saat bekledik,5 dak görüşmemiz sürdü muayne falan hepsi florencede emre karatekelioğlu ile görüşdük hemen alındık hemşireleri falan acayip ilgiliydi habere gülücük atıp duruyorlardı dr emre beyde çok ilgilendi geçmişimizden başladı herşeyi not etdi yaklaşık 40 dak falan hatta doktor beyle görüşmeye girerken bir bayan anne adayı olduğunu öğrendi hemde ikiz eşimle bende çok duygulandık .Sonuç olarak emre beyde alman has.doktorun söylediklerinin aynısını söyledi benimde kafam acayip karıştı her iki doktorda aynı gibi geldi
ama işin garibi nette araştırıyorum emre bey hakkında pek bir şey bulamadım herkesde alman hastanesini övüp duruyor ne yapsam acaba eşimde bana bıraktı offf zor durumdayım anlıyacağınız

seninde tedavin hayırlı uğurlu canım... ben şu an hazirana kadar ara verdim... sizlerden güzel haberler bekliycem...

Sağol canım herşeyin hayırlısı...Zaten burada sizlerle paylaşacağım merak etmeyin sonuç her ne olursa olsun hazırlık aşamasında yanımdasınız sonucu ne olursa olsun yanımda olmanızı isterim..

sevgili badenur benim görünürde bi kalitesizlik olmuyor sayı iyi hormonlar iyi ...ama folik asit verdi birde hayıt aslanpençesi civanperçemini karıştırıp günde bir bardak içeceğim..tabi böyle şeyleri pek düzenli yapamıyorum
sevgili sissem
gönlün hangisine ısındıysa orda karar kıl ..almanın labratuvarı iyi ama kim ne derse desin ben son üç denemeyi orada yaptım...aman aman vazgeçilmez bir yer değil..çünkü tedavi süreci çok zor insan korkularını terettütlerini doktoruyla paylaşmak istiyor..ince ince sorasın geliyor bazen
ama adam hazır ola geçmiş asker gibi ayakta konuşunca sen ne kadar rahat edersin bi düşün

caneylom
sen tedavidemiydin şu an bazen karıştırıyorum..adamlar işi biliyor..nasılsa elleri mahkum gelecekler...ne yapalım sonu iyi olsunda ...ben maddi manevi çok yoruldum 5 deneme dile kolay
allah yardımcımız olsun

evetcanım tedavide sayılırım 23 nisanda lucrine başlıycam yani 1 mayıs gibi bahçecide olcam valla haklısın canım tamda anlattığın gibi böyle yüksek bi ilgide görmedik doğrusu devlet hastaneside en az bu kadar ilgili bence o çok övülmelerde kulaktan kulağa gibi sanki hakkatten öyle vazgeçilmeyecek gibi bi yer değil tamam bir sürü hasta var ama ben eğer 8.500 tl vereceksem üste daha büyük ilgi beklerim ama inan bi fark göremedim ama napalım el mahkum gitcem kafam çooook karışıkk dediğim gibi labaratuarını çok övüyolar tek güvencem o bakalım hayırlısı....

nilenciğim aynen öyle oldu
bende şimdi diğer topikde senin yazdıklarını okudum aaa eskişehirdeymiş diye biz bu sene tayin isdedik ben niğdede yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle burdaki süremiz henüz dolmadı ama iş yerindeki arkadşların bana acımalarından ve sorularından bıktığım için eşimle konuşup tayine karar verdik eskişehiride yazdık nasip olursa bakalım
gerçekden insan bir ilden nefret edebilirmi benim burda hiç kimsem yok hiç biriylede paylaşmadığım halde resmen takip ediyorlar herkesin sorusu bu çocuk isdemiyormusun birde ben 4 bayanla aynı odadayım giren çıkan hep bayanlar tek muhabet çocuk sabah geliyoruz başlıyorlar akşam çıkana kadar
dairede 2 tanede hamile bayan var habire onlarla kıyaslanıp duruyorum banada güya çakdırmadan tüp bebek tedavilerini övüp duruyorlar anlatmaya kalksam varya burada sabahlarım
haa birde her iki doktorda bizde hiç birşey bulamadılar hata tüp bebek için erken dediler sadece stresden olmuyor

nilenciğim aynen öyle oldu
bende şimdi diğer topikde senin yazdıklarını okudum aaa eskişehirdeymiş diye biz bu sene tayin isdedik ben niğdede yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle burdaki süremiz henüz dolmadı ama iş yerindeki arkadşların bana acımalarından ve sorularından bıktığım için eşimle konuşup tayine karar verdik eskişehiride yazdık nasip olursa bakalım
gerçekden insan bir ilden nefret edebilirmi benim burda hiç kimsem yok hiç biriylede paylaşmadığım halde resmen takip ediyorlar herkesin sorusu bu çocuk isdemiyormusun birde ben 4 bayanla aynı odadayım giren çıkan hep bayanlar tek muhabet çocuk sabah geliyoruz başlıyorlar akşam çıkana kadar
dairede 2 tanede hamile bayan var habire onlarla kıyaslanıp duruyorum banada güya çakdırmadan tüp bebek tedavilerini övüp duruyorlar anlatmaya kalksam varya burada sabahlarım
haa birde her iki doktorda bizde hiç birşey bulamadılar hata tüp bebek için erken dediler sadece stresden olmuyor

Canım bencede stresten senin etrafındakileri çok kafana takıyorsun..Gerçi aynı bende senin gibiyim..Geçen yaz işyerimde 6 tane hamile vardı tamı tamına..Doğurdular şimdi hep çocuk muhabbetleri..Tabi sen neyi bekliyorsun hala neden yapmıyorsun sorun yok değil mi?? sorularıda cabası..Şimdi işyerimdekiler tüp bebek ile ilgili işlem yaptırdığımı öğrenecekler.Mecburen izin almak durumunda olacağımdan şimdi kafamı iyice ağrıtacaklar. Arkadaşlar merak ediyorum yumurta takibi için kaç gün gitmek gerekiyor. Çok uzun sürüyor mu işlem. İzin mevzusunu konuşmam gerekiyor müdürümle..Müdürüm bayan ve en meraklısı bunları şimdi herkesle konuşur...Uffffffffffffffffffff..

ben bu konuları iş yerimdeki arkadaşlarımla paylaşmıyorum..samimi olduğum bir kişi hariç..iyikide
paylaşmamışım 5 denemenin hangi birini anlatayım onlara..bilsek ilkinde olacak güle oynaya anlatalım..birde 3 kez falan kliniğe gidiyorsun..siz istanbuldasınız heralde hiç sorun olmaz..erken
gelir ilk sırayı alır hemen gidersin..ben aralarda eskişehire bile geldim yani..3 gün falan aynı dozda devam ediyorsun..sonrası bir gün transfer ..biraz da izin aldın mı hallolur inşallah söyle müdirene öyle herkese bahsetmesin lütfen ...bide kırk kişiye laf anlatmayalım ..bizim insanımız pek meraklı dğrusu

arkadaşlar istanbul cerrahi hastanesi içinde tüp bebek konusunda iyi diyorlar, özellikle laboratuvarı.. 2 arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu orada. ikiside başarılı oldu. Üstelik üçüncü denemeleriydi. Yalnız doktorları hastane dışında özel doktorlardı. Ama yumurta toplanması, embriyo bölümleri için kendi özel doktorları tarafından hep bu hastane kullanıldı. Böylece her aşamada kendi doktorlarıyla gerçekleşti.. Hemşirelerde oldukça ilgili.. bu da aklımızın bir köşesinde bulunsun...

ben bu konuları iş yerimdeki arkadaşlarımla paylaşmıyorum..samimi olduğum bir kişi hariç..iyikide
paylaşmamışım 5 denemenin hangi birini anlatayım onlara..bilsek ilkinde olacak güle oynaya anlatalım..birde 3 kez falan kliniğe gidiyorsun..siz istanbuldasınız heralde hiç sorun olmaz..erken
gelir ilk sırayı alır hemen gidersin..ben aralarda eskişehire bile geldim yani..3 gün falan aynı dozda devam ediyorsun..sonrası bir gün transfer ..biraz da izin aldın mı hallolur inşallah söyle müdirene öyle herkese bahsetmesin lütfen ...bide kırk kişiye laf anlatmayalım ..bizim insanımız pek meraklı dğrusu

Sorma arkadaşım öyle..Bilmiyorum ki ne yapsam anlatsan bir dert anlatmasan bir dert..Açıkçası kafam karışık..:((

bazen gerçekden kendim için mi cocuk isdiyorum diyorum yoksa dairedeki bayanlar için mi isdiyorum
bende niğde yaşıyorum tüp bebek için yıllık izin kulanıp istanbula gideceğim bizim meraklılar şimdiden soruyorlar niye izin alacaksın

Canım bencede stresten senin etrafındakileri çok kafana takıyorsun..Gerçi aynı bende senin gibiyim..Geçen yaz işyerimde 6 tane hamile vardı tamı tamına..Doğurdular şimdi hep çocuk muhabbetleri..Tabi sen neyi bekliyorsun hala neden yapmıyorsun sorun yok değil mi?? sorularıda cabası..Şimdi işyerimdekiler tüp bebek ile ilgili işlem yaptırdığımı öğrenecekler.Mecburen izin almak durumunda olacağımdan şimdi kafamı iyice ağrıtacaklar. Arkadaşlar merak ediyorum yumurta takibi için kaç gün gitmek gerekiyor. Çok uzun sürüyor mu işlem. İzin mevzusunu konuşmam gerekiyor müdürümle..Müdürüm bayan ve en meraklısı bunları şimdi herkesle konuşur...Uffffffffffffffffffff..

eğer iş yerin almana veya karşıda umut tüp bebeğe falan yakınsa hiç anlaşılmadan halledebilirsin. başladığın gün ve 3-4 gün sonra gidiyorsun. sonra da 2 günde bir falan. sonra yumurta toplama günü tam izin gerekiyor. ondan ortalama 3-5 gün sonra da transfer oluyor. o zaman da 2 gün izin lazım. transfer günü ve 1 gün dinlen diyorlar. benim işim almana çok yakın değil bu hafta pazartesi yarım gün izin aldım başlamak için. cuma yarım gün daha alacağım kontrole. sonra da 2 hafta senelik iznimden alacagım (3 haftam daha var bu sene kullanılabilecek) boylece sık hastaneye gitmelerimi transferi dinlenmemi kimseye anlatmak zorunda kalmayacağım. işte 2 arkadaşa söyledim. onlardan yayılmaz. ama onlar sorunca bile stres oluyorum. 40 kişi ile uğraşmak ayrı zor gerçekten.

bazen gerçekden kendim için mi cocuk isdiyorum diyorum yoksa dairedeki bayanlar için mi isdiyorum
bende niğde yaşıyorum tüp bebek için yıllık izin kulanıp istanbula gideceğim bizim meraklılar şimdiden soruyorlar niye izin alacaksın

Ya onlara neymiş kafanı dinleyeceksin,,gezeceksin tozacaksın Allah Allah ya kızdım bak şimdi...Hayırlısı olsun canım senin için sen mutlu olda gerisi yalan

eğer iş yerin almana veya karşıda umut tüp bebeğe falan yakınsa hiç anlaşılmadan halledebilirsin. başladığın gün ve 3-4 gün sonra gidiyorsun. sonra da 2 günde bir falan. sonra yumurta toplama günü tam izin gerekiyor. ondan ortalama 3-5 gün sonra da transfer oluyor. o zaman da 2 gün izin lazım. transfer günü ve 1 gün dinlen diyorlar. benim işim almana çok yakın değil bu hafta pazartesi yarım gün izin aldım başlamak için. cuma yarım gün daha alacağım kontrole. sonra da 2 hafta senelik iznimden alacagım (3 haftam daha var bu sene kullanılabilecek) boylece sık hastaneye gitmelerimi transferi dinlenmemi kimseye anlatmak zorunda kalmayacağım. işte 2 arkadaşa söyledim. onlardan yayılmaz. ama onlar sorunca bile stres oluyorum. 40 kişi ile uğraşmak ayrı zor gerçekten.

Yarım gün yarım gün izin almak problem olur bizim işyerinde sonra tekrar tekrar hatırlatırlar müdürden ayarlamazsam..Bakalım galiba müdüre söyleyeceğim hayırlısı artık bakalım ne söyleyecek..:( MÜDÜRÜM duyunca bilinki benim bütün işyerim öğrenmiş...

ayca almanda mı tüp bebek yapacaksın? hangi doktora gideceğine karar verdin mi

Alman hastanesinde canm..Ben zaten Halit Beye birkez gittim kan tahlilimde bazı değerler yüksek çıkınca Murat Beye yönlendirmişti. Murat Bey tamam başlayabilirsiniz deyince başlayacağız dedi..24 ünde Murat Beye kontro randevumuz var sonrasında Halit Beye gideceğiz anladığım kadarıyla..İşlem ilk kez yapılacağından pek bilgim yok

hayırlısı olsun. inşallah değerlerin düzelmiştir de biran önce başlarsın. çünkü karar verdiysen beklemek de çok yoruyor. ama bizim karar vermemizle de olmuyor tabii allah ne yazdıysa o. işte madem izin için şart söylemen müdürüne söylersin. o herkese söylese bile en baştan senden öğrenmedikleri için direkt sana soramazlar. o zaman sonuç alana kadar falan 1 ay idare etmiş olursun :smiley-cool:inşallah sonuç da iyi olur herkese rahat rahat söylersin a.s ben dua ediyorum benimki böyle olsun diye :Saruboceq:

hayırlısı olsun. inşallah değerlerin düzelmiştir de biran önce başlarsın. çünkü karar verdiysen beklemek de çok yoruyor. ama bizim karar vermemizle de olmuyor tabii allah ne yazdıysa o. işte madem izin için şart söylemen müdürüne söylersin. o herkese söylese bile en baştan senden öğrenmedikleri için direkt sana soramazlar. o zaman sonuç alana kadar falan 1 ay idare etmiş olursun :smiley-cool:inşallah sonuç da iyi olur herkese rahat rahat söylersin a.s ben dua ediyorum benimki böyle olsun diye :Saruboceq:

Amin inşallah canım olumsuz olursa sonuç soruları hiç düşünemiyorum bile...Neden öyle oldu sebep neymiş hiç olmayacakmı .....vb..bir sürü soru Aman allahım nasip edecekse olacak kısmet herşey Allahım büyük o isterse verecek yoksa olmayacak...mirmirmirmir

Back
X