yok canım bişi olmamıştır moralini bozma bazen düşüncesizlik edebiliyolar.tahmin etmemiştir oda.ama tabiki seni göndermemesi gerekiyodu oraya.senin kendine dikkat etmen lazım allah nasipettikten sonra bişi olmaz bebişlerine merak etme.valla iyiydi. bugün veterinerden köpeği almaya gittim herhalde yürütürüm çok çekelemez dedim ama unutmuşum ne mümkün. yarı yoldan eşimi aradım bebek vardıysa da düştü neden her iş bana kalıyor diye. güya bugün yine vakti yoktu. toplam 40 dakikasını ayıracak dükkandan veterinere sonra da eve gelip dönmek için. neyse lütfetti geldi aldı da bir ohh çektim. inşallah birşey olmamıştır. milletin eşi pamuklarla taşıyo bizimkinin dövmediği eksik. offf of kötükedihüso
öle canım allah hayırlısını nasip etsin.sadece takibe onlar giriyoo genel olarak bir ekip işi olduğu için farklı doktorlarla karsılasıyosun.tekrar sil batan baska doktor yapmak daha zor tekrar ona herseyi anlat yeniden güvenmeyi dene.işlerimiz rast gitsin inşallah.ben kötülüğünü görmedim ve tedavim sonrası hamile kaldım.Bencede değiştirmemen en doğrusu şimdi başka doktora gideceksin o sana farklı yorumlar yapacak.Kafan karışacak. Zaten güvenmem diyorsun bence böyle bir riske girme. Tabi kararı yine sen kendin vereceksinn.Hakkımızda hayırlısı olsun Allahım hayırlısını nasip etsin en önemlisi o
canım benim boşver sen köpeği falan ya...doğru ben de süleyman bey e gittim o da hemen hiç konuşmuyor. zaten yumuta toplamadan itibaren doktorunu bir daha hiç görüp konuşamıyorsun tesadüfen transfere falan o girmediyse tabii. yani baştan beri takip eden girsin daha iyi. ama oldu da ben tekrar denedim herhalde süleyman bey e gitmem. alman a gitsem halit veya ulun bey e giderdim ama bahçeci eve yürüme mesafesinde esra hanım a giderim sanırım. o dah bir insancıl ve bilgi verir gözükmüştü. hepimiz için hayırlısı olsun
figenn ciğim sağol canım yaaa. ben de derim hep sen kendi kıymetini bilmezsen başkası nasıl bilecek diye ama salak gibi yapamıyorum canım. inşallah bundan sonra a.s
figene sonuna kadar katılıyorum bu konuda...
bırakalım onlar yapsın...
birde bunları mı düşüneceğiz yahu????
en iyisini yapıyosun günaycığım boş ver yapsın
bende kızlar size bir şeyler soracaktım şimdi ben mayıs 11 gibi istanbula gideceğim yılık izin kulanarak halit bey bana tüp bebek için ilaçları vermişti onları temin edeceğim ama tüp bebek sırasında vitaminler falanda verecek herhalde bana şimdiden b12 vitamini folibol bir şeker ilacıda vardı ama adını hatırlamıyorum ve eleven diye bir ilaç verdi kulanmaya başla dedi benim sormak isdediğim bu ilaçları tüp bebek tedavi sırasındada alacakmıyız (ben bu arada şeker ilacını kulanamadım çok rahatsızlık verdi )gerekiyosa şimdiden onlarıda temin edeyim diyorum malum istanbuldan sevk al doktora gitle uğraşmak isdemiyorum
en iyisini yapıyosun günaycığım boş ver yapsın
bende kızlar size bir şeyler soracaktım şimdi ben mayıs 11 gibi istanbula gideceğim yılık izin kulanarak halit bey bana tüp bebek için ilaçları vermişti onları temin edeceğim ama tüp bebek sırasında vitaminler falanda verecek herhalde bana şimdiden b12 vitamini folibol bir şeker ilacıda vardı ama adını hatırlamıyorum ve eleven diye bir ilaç verdi kulanmaya başla dedi benim sormak isdediğim bu ilaçları tüp bebek tedavi sırasındada alacakmıyız (ben bu arada şeker ilacını kulanamadım çok rahatsızlık verdi )gerekiyosa şimdiden onlarıda temin edeyim diyorum malum istanbuldan sevk al doktora gitle uğraşmak isdemiyorum
ben toplamaya kadar apikopal (b vitamini) bir multivitamin folbiol (zaten 6 aydır içiyorum yine) içtim. transfer sonrası elevit (hamile vitamini) ve folbiol devam. şimdiden de elevit veya megadyne (ikisi aynı hangisi olursa diyorlar) başlıyabilirsin ben zaten içtiğim 1 tane olduğu için ona devam etmiştim. benim bildiğim o şker ilacını da içmen gerekli mutlak hatta sanırım içiyorsan transferden sonra da devam. ban da içiyor musun diye sormuştu hemşire listede var. transfer sonrası başka şeyler de ekleniyor onu hastaneden söylerler. vitaminlerini şimdiden iç ihmal etme şeker ilacını da canım
drgunay benim 4. günüm test 9 mayısta haftaya cumartesi. birşey oracağım bu iğnelerden olan göğüslerdeki gerginlik sende teste kadar sürmüş müydü? bir de transferden beri az kasık ağrım var. o ne zaman geçiyor? sağol canım
figen sana şeker ialacı vermediler mi ?
kıslar seker ilacını ne için içiyorsunuz.ben sadece folbiol kullanıyorum.canım birde gerginlik normal ve kasık ağrısı aslında biraz da kasık agrısı hamilelik belirtisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?