Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

yok canım bişi olmamıştır moralini bozma bazen düşüncesizlik edebiliyolar.tahmin etmemiştir oda.ama tabiki seni göndermemesi gerekiyodu oraya.senin kendine dikkat etmen lazım allah nasipettikten sonra bişi olmaz bebişlerine merak etme.
öle canım allah hayırlısını nasip etsin.sadece takibe onlar giriyoo genel olarak bir ekip işi olduğu için farklı doktorlarla karsılasıyosun.tekrar sil batan baska doktor yapmak daha zor tekrar ona herseyi anlat yeniden güvenmeyi dene.işlerimiz rast gitsin inşallah.ben kötülüğünü görmedim ve tedavim sonrası hamile kaldım.

denizcim biz önce kendi kıymetimizi bilicez biz kadınlar bazen cengaver gibi davranıp her işe koşuyoruz.şimdi önemli olan sensin biırak işleri kim,masıl hallederse halletsin.sen kendine önem vermezsen kimse önem vermez.sen değerlisin unutma....

canım benim boşver sen köpeği falan ya...
tedaviden önce evin he türlü işini ben hallederdim.
sonra baktım bu ne ya edim.
niye hep ben mücadele veriyorum.
eşim nede olsa ben her işi pürüzsüz hallediyorum diye yan gelip yattığını fark ettim.
şimdi her şeyden elimi ayağımı çektim. tedaviden sonrada böyle devam edeceğim...
baktım aksasada halletmeye çalaşıyor,
öğrensinler dostum öğrensinler....
senin ne işin var köpeğkle bilmem neyle? boşver ya...
yapsınlar.ilk etapta aksasada sonra onlarda alışıyorlar merak etme sen....
dr konusunda önemli olan can-ı gönlden güvenip inanmak. güzel bir iletişim kurabilmek.
güven herşeyde nasıl önemliyse bu tedavide daha da önemli...
kendimizi emin ellere emanet etmek huzur ve rahatlık verir insana...
kendin için en iyisini yine sen bilirsin...
ama güvenemem diye şartlanma.
İNANÇ ÖNEMLİDİR ...
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR...

figene sonuna kadar katılıyorum bu konuda...
bırakalım onlar yapsın...
birde bunları mı düşüneceğiz yahu????

figenn ciğim sağol canım yaaa. ben de derim hep sen kendi kıymetini bilmezsen başkası nasıl bilecek diye ama salak gibi yapamıyorum canım. inşallah bundan sonra a.s

figenn ciğim sağol canım yaaa. ben de derim hep sen kendi kıymetini bilmezsen başkası nasıl bilecek diye ama salak gibi yapamıyorum canım. inşallah bundan sonra a.s

aynen öle canım bundan sonra iş falan yok kendi kıymetini bil uzat ayaklarını yat,dinlen keyfin için yürüyüş yap.

Ne kaynatiyorsunuz burada bakayim?Ben sürekli yatıyorum.2 gündür yani.Kaynanam gelmiş bakıyor bana.Yemek yapıyor çamaşıyır yıkıyor.Temizlik yapıyor.Valla insanı utandırıyor.Ama torunu için yapıyor zaten bana ne hıhıhıhı..

Kızlaaar durumlar nasıl?Deniz kaç günün kaldı senin?

en iyisini yapıyosun günaycığım boş ver yapsın
bende kızlar size bir şeyler soracaktım şimdi ben mayıs 11 gibi istanbula gideceğim yılık izin kulanarak halit bey bana tüp bebek için ilaçları vermişti onları temin edeceğim ama tüp bebek sırasında vitaminler falanda verecek herhalde bana şimdiden b12 vitamini folibol bir şeker ilacıda vardı ama adını hatırlamıyorum ve eleven diye bir ilaç verdi kulanmaya başla dedi benim sormak isdediğim bu ilaçları tüp bebek tedavi sırasındada alacakmıyız (ben bu arada şeker ilacını kulanamadım çok rahatsızlık verdi )gerekiyosa şimdiden onlarıda temin edeyim diyorum malum istanbuldan sevk al doktora gitle uğraşmak isdemiyorum

figene sonuna kadar katılıyorum bu konuda...
bırakalım onlar yapsın...
birde bunları mı düşüneceğiz yahu????

doğru diyorsun da bıaksam benim bencilin yapmasına ohoooo. neyse olan oldu ama tutunacaksa da bu 500 mtlik yürüyüş nedeniyle düşmez herhalde. hem 12 gün yatsan olmayacaksa d olmuyor. tabii benim yaptığım gibi fazla zorlamamak lazım kaydirigubbakcemile3

ben toplamaya kadar apikopal (b vitamini) bir multivitamin folbiol (zaten 6 aydır içiyorum yine) içtim. transfer sonrası elevit (hamile vitamini) ve folbiol devam. şimdiden de elevit veya megadyne (ikisi aynı hangisi olursa diyorlar) başlıyabilirsin ben zaten içtiğim 1 tane olduğu için ona devam etmiştim. benim bildiğim o şker ilacını da içmen gerekli mutlak hatta sanırım içiyorsan transferden sonra da devam. ban da içiyor musun diye sormuştu hemşire listede var. transfer sonrası başka şeyler de ekleniyor onu hastaneden söylerler. vitaminlerini şimdiden iç ihmal etme şeker ilacını da canım

Canım Halit bey bana da şeker hapı vermişdi.Avandamet.
Sonnra multivitamin Elevit,folbiol,benexol bf,eutırox(bende hıpotıroıt sorunu da var onun için)bunları tedavi sürecinden kullanıyorum hamişliyin 3-4 ayına ve ya sonuna kadar galiba canım..

drgunay benim 4. günüm test 9 mayısta haftaya cumartesi. birşey oracağım bu iğnelerden olan göğüslerdeki gerginlik sende teste kadar sürmüş müydü? bir de transferden beri az kasık ağrım var. o ne zaman geçiyor? sağol canım

kıslar seker ilacını ne için içiyorsunuz.ben sadece folbiol kullanıyorum.canım birde gerginlik normal ve kasık ağrısı aslında biraz da kasık agrısı hamilelik belirtisi olabilir.

denizciğim çok teşekür ederim 9 mayısta inşallah çok mutlu olursun tabii bizide bende 11 mayıs gibi tedeviye başlıyacağım

Bende de olmuşdu canım.Kasık agrıları 7 -8 günlerde geçti bende .Ama bunyeler farklı sende farklı geç ve ya erken ola bilir.Bunlar takma kafanı canım bunlar kullandığımız hormonların puregonun falan etkisidir..

bana da vermediler şker ilacı ama ya zaten insülin direnci olan daha önceden bilenler kullanıyor ya da testler sonucu gerekirse veriyorlar. verince de tabii bunu da içmek gerekir a.s

kıslar seker ilacını ne için içiyorsunuz.ben sadece folbiol kullanıyorum.canım birde gerginlik normal ve kasık ağrısı aslında biraz da kasık agrısı hamilelik belirtisi olabilir.

amaaann nerde? daha çok erken zaten tutunmaları ve birşey hissetmem için de herkes geçiyor birşey hissetmiyorum ne kasığım ne göğsüm ağrıyor diyor genelde ben de merak ettim şu an var da (ilaçlardan) ne zaman geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…