Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

aynen banada öyle olmuştu
senin eşinde ne sorun var ?
burcak hanım iyi hoş kibar biri ama ben memnun kalmadım

aynen banada öyle olmuştu
senin eşinde ne sorun var ?
burcak hanım iyi hoş kibar biri ama ben memnun kalmadım

gülenciim anca cevap yazabildim.eşim tese oldu.cok şükür i geçti tedavimizi yaptırdık ben hamile kaldım ama bebeğimizi 4 aylıkken kaybettik.neden memnun kalmadığını cok merak ettim.şimdiye kadar bir olumsuzluk yasamadım.ama fikirlerini merak ediyorum.

OOO figenncim
inşaallah senide görürüz iyi haberler verirken...
senin dr burçak hanım mı?
burçak hanım iyidir ama benim bir kontrolüme halit bey olmadığı için o zorunlu olarak bakmıştı.
ama ben memnun kalmadım.
inanmak bu tedavide çok önemli.
halit bey bana daha ilgili sorularıma cevap veren, esprili yapısı var.
o da muayene masasında insanı inanılmaz rahatlatıyor walla.

Son düzenleme:
burcak hanım normalde toplama işlemini yapma yetkisi olmamasına ragmen yaptı ve yanlışlıkla kızlık zarımı yırtıp beni toplama yerinde tam 6 saat tuttu inanılmaz kanamalarım oldu çünkü profosyonel olduna inanmıyorum ölümden döndüm ya bir daha asla .. zaten ne olabilirki bilgili değil çok , anca takibi yapar iyidir hoştur sevimlidir ama önemli olan yaptı şeyin farkında olamsı

Arkadaşlar dü tedaviye başladım. ılk puregon iğnemi vuruldum.Hayırlısı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

gülencim hatırladım böyle birşey yazmıştın daha önce. peki madem o konuda yekili değil neden girmişti ki toplamaya? öğrenmek mi istiyordu toplayacak kişinin işi mi çıkmıştı?galiba toplamayı genelde selen hn transferi de ali bey yapıyor hep?

hayırlı olsun canım sana bir şey soracaktım iğneleri tozunu onlarmı ayarlıyor yoksa sen kendin mi ayarlıyosun ?

inşallah senaycıım inşallah.evet benim doktorum burcak hanım.
geçmiş olsun canım.kötü şeyler yasamıssın.ben şimdiye kadar bir problem yasamadığım için herseyimle o ilgilendi.şimdi değiştirmek biraz abes olur.yumurta toplamaya o girmedi zaten kontrolü yapan doktorların genelde girmediğini biliyorum sadece halit bey girmiş galiba onun yetkisi varmı?sizin sorun neydi canım?birde birşeyi merak ettim hiç kimse ulun beyden bahsetmedi bilen varmı?benim tedavim sırasında o kontrol etmişti bir kere,doçent galiba o.
Arkadaşlar dü tedaviye başladım. İlk puregon iğnemi vuruldum.Hayırlısı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

aycacım hayırlı olsun.inşallah hayırlı sonuçlar alıp hepbirlikte sevineceğiz.

figenncim
ulun uluğ çok iyi bir doktor olarak duydum.
insanlığı da iyiymiş.hastasıyla olan ilişkisi...
çok iyi bir doktor.
alman hastanesi 'ni basında ulun uluğ ve süleyman tosun hocalarımız temsil ediyor. ben ekranda genelde onları görüyorum.
bu da konuşma tarzlarından biraz da...

geçmiş olsun ALLAH korumuş wallahi.
evet aslında burçak hanım asla girmez.
yumurta toplama işlemine ali bey ve süleyman bey giriyor büyük oranda.
tekrar geçmiş olsun.
ben zaten burçak hanımdan negatif bir elektirik almıştım...
halit bey hemen gelsin diye dua etmiştim onun muayenesinden sonra...

yani kıslar anlattığınız olumsuzluklara rağmen doktorumu değiştiremem biraz ayıp olur gibi geliyo.hala benimle o ilgileniyo.ben yasadıklarımdan sonra hiçbir doktor cok güvenilir gelmiyo diğer doktora gecsem onada cok güvenemem.bize allah yardım etsin,işlerimizi rast getirsin.

Bencede değiştirmemen en doğrusu şimdi başka doktora gideceksin o sana farklı yorumlar yapacak.Kafan karışacak. Zaten güvenmem diyorsun bence böyle bir riske girme. Tabi kararı yine sen kendin vereceksinn.Hakkımızda hayırlısı olsun Allahım hayırlısını nasip etsin en önemlisi o

İnşallah denizcim senin durumun nasıl

valla iyiydi. bugün veterinerden köpeği almaya gittim herhalde yürütürüm çok çekelemez dedim ama unutmuşum ne mümkün. yarı yoldan eşimi aradım bebek vardıysa da düştü neden her iş bana kalıyor diye. güya bugün yine vakti yoktu. toplam 40 dakikasını ayıracak dükkandan veterinere sonra da eve gelip dönmek için. neyse lütfetti geldi aldı da bir ohh çektim. inşallah birşey olmamıştır. milletin eşi pamuklarla taşıyo bizimkinin dövmediği eksik. offf of kötükedihüso

doğru ben de süleyman bey e gittim o da hemen hiç konuşmuyor. zaten yumuta toplamadan itibaren doktorunu bir daha hiç görüp konuşamıyorsun tesadüfen transfere falan o girmediyse tabii. yani baştan beri takip eden girsin daha iyi. ama oldu da ben tekrar denedim herhalde süleyman bey e gitmem. alman a gitsem halit veya ulun bey e giderdim ama bahçeci eve yürüme mesafesinde esra hanım a giderim sanırım. o dah bir insancıl ve bilgi verir gözükmüştü. hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…