ben toplamaya kadar apikopal (b vitamini) bir multivitamin folbiol (zaten 6 aydır içiyorum yine) içtim. transfer sonrası elevit (hamile vitamini) ve folbiol devam. şimdiden de elevit veya megadyne (ikisi aynı hangisi olursa diyorlar) başlıyabilirsin ben zaten içtiğim 1 tane olduğu için ona devam etmiştim. benim bildiğim o şker ilacını da içmen gerekli mutlak hatta sanırım içiyorsan transferden sonra da devam. ban da içiyor musun diye sormuştu hemşire listede var. transfer sonrası başka şeyler de ekleniyor onu hastaneden söylerler. vitaminlerini şimdiden iç ihmal etme şeker ilacını da canım
aycacım nası gidiyo bakalım?
ayçanilayda rulid antibiyotiği neden verdi ki acaba? olası bir enfeksiyondan korumak için mi?
:1shok: o zaman halit bey veriyor süleyman bey vermiyor?
merhaba kızlar arka sayfalara bakmadım bakıc am birazdan
dün gece geldik arkadaşlar
çok gezdik uchisarda bi peri bacasında kaldık grup olarak gititk ürgüpe gittik asmalı konağa gittik gezdik , bir sürü yer altı şehirlerini gezdik ,
kapadokya kalesine çıktık acayip eglendik..
bi yer altı şehirlerinden daga doğru yol vardı zaten vadide idi yer altı şehri neyse çıktık
dedimki allahım ben buralara geldim ama derdimide getirdim ne olur yardım et te 2.denememde hamile kalayım çocuklarımı kavuşayım allahım diye hep haykırdım öyle bakınca garip bi yerki herşey ayamın altında giib umarım dualarımız kabul olur
ben varım kızlar morelim çok bozuk haftaya tedaviye başlıyacamdiye sevinirken benim sağ böbreğimde taş var 2-3 gündür onlarla uğraşıyorum bu hafta devam ederse sanırım benim tedavimde yatar
ben varım kızlar morelim çok bozuk haftaya tedaviye başlıyacamdiye sevinirken benim sağ böbreğimde taş var 2-3 gündür onlarla uğraşıyorum bu hafta devam ederse sanırım benim tedavimde yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?