Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

belirtiler için tabi erken ama şimid onla tutunmaya çalısıyolar ve rahimde yerlesmeye calıştıkça kasık ağrısı olabiliyo canım.allah inşallah nasip eder emeklerini boşa cıkarmaz canım benimm...

Arkadaşlar bende benexol(B12), Seven seas(omega), folibol, glukobay(hipoglisemi var bende), yeni olarak elevit(multivitamin), puregon iğne,femara diye bir ileç verildi.

Şeker ilacını gerekli görürlerse veriyorlar Benim babam şeker hastası daha öncesinde risk altında olduğum için şeker yüklemesi testi yaptırmıştım. Ona göre hipoglisemi çıktı. Murat bey ilaç kullanmam gerekli olduğunu söyledi bende o yüzden kullanıyorum canım. Murat Bey hamile kalana kadar kullanmam gerekli olduğunu söyledi bana. İrtibat halindeyiz zaten Murat Beyle tedaviye başladığımızı ona haber verdik. Diyete devam etmemi ve ilaçlarıma devam etmemi istedi. Pazartesi tekrar görüşeceğiz.Birde B12 vitaminini bana vermelerindeki neden ben pek et yiyemiyorum. Hatta bu yüzden B12 vitamini iğnesi vuruldum. Şimdide Murat bey hayvansal gıda yedirmiyor. Bundan dolayı kullanıyorum:))
Unutuyordum birde eşimle ikimiz rulid antibiyotik kullanıyoruz..Hayırlısı inşallahh

ayçanilayda rulid antibiyotiği neden verdi ki acaba? olası bir enfeksiyondan korumak için mi?

Antibiotiğin ismini tam olarak hatırlamıyorum ama tedaviye basladığım gün eşim ve bende 1er kapsül antibiotık yuttukk

eh artık çok önemli de değil sadece merak etmiştim CADIARZU

merhaba kızlar arka sayfalara bakmadım bakıc am birazdan
dün gece geldik arkadaşlar
çok gezdik uchisarda bi peri bacasında kaldık grup olarak gititk ürgüpe gittik asmalı konağa gittik gezdik , bir sürü yer altı şehirlerini gezdik ,
kapadokya kalesine çıktık acayip eglendik..
bi yer altı şehirlerinden daga doğru yol vardı zaten vadide idi yer altı şehri neyse çıktık
dedimki allahım ben buralara geldim ama derdimide getirdim ne olur yardım et te 2.denememde hamile kalayım çocuklarımı kavuşayım allahım diye hep haykırdım öyle bakınca garip bi yerki herşey ayamın altında giib umarım dualarımız kabul olur

canım inşallah bütün dualarımız kabul olsun allah bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben varım kızlar morelim çok bozuk haftaya tedaviye başlıyacamdiye sevinirken benim sağ böbreğimde taş var 2-3 gündür onlarla uğraşıyorum bu hafta devam ederse sanırım benim tedavimde yatar

ben varım kızlar morelim çok bozuk haftaya tedaviye başlıyacamdiye sevinirken benim sağ böbreğimde taş var 2-3 gündür onlarla uğraşıyorum bu hafta devam ederse sanırım benim tedavimde yatar

Canım çok geçmiş olsun bende bugün kontrole gittim. Yumurtalarımın gelişimi gayet iyiymiş. Yeni ilaçlar verdiler..Onlarıda kullanıp çarşamba günü kontrole gideceğim tekrar bakalım hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun canım.Hayırlısı işte.İlk önce böbrek sorununu çöz bence canım.Bu arada morelini de bozma sakın.Her şeyden önce sana morell lazımm ...:1hug:

üzülme canıımm.bencede önc sağlık sorunlarını hallet sonra tedavine nasısa baslarsın.allah korusun sonradan hamile kaldığında denk gelse daha kötü olur.hayırlısı ile iyileş hersey hallolur.napcaklar şimdi allcaklarmı yoksa ilaçla falan mı dökülcek.
günaycııım nbr?nası gidiyo tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…