canım saol güzel dileklerin için.ne olursunuz arkadaslar artık kafanızı böle şeylere takmayın.herkes olumsuz seyler yasyacak die birşey yok.ben merkezden ve doktorumdan cok memnunum.burcak hanım ve tansel beyle cok iyi seyler yasadık ama hamileliğim kısmet deilmiş bebeğimi katbettim.şimdi yine aynı inançla tedviye baslıcaz kısmetse mayıs sonu haziran bası gibi.artık burda kötü şeyler anlatıp birbirmizi üzmeyelim.bakın arkadasların morali bozuluyo.memnun olmayan,güvenmeyen varsa merkeze devam etmez.inanmadıktan sonra hiçbirsey olmaz arkadaslar bu böle.her doktor aynı deildir sen soracaksın gerekirse sıkıştıracaksın doktor cevap verecek.lütfen artık olumsuz seyleri aklınızdaaaannn cıkarııın.senin tedavinde hayırlı olsun öncelikle denizden figenden ve senden hayırlı haberler bekliyorum ben sizden sonra başlıyacağım sizler benim moral kaynağım olacaksınız ona göre tamam mı bebişlerinizse sıkı sıkı tutunun
bencede böyle şeyler yazmayalım o gece ben hiç uyuyamadım kafamda senaryolar kurdum eşim kızdı ne istiyosun istersen sadece senle ilgilensin ne bekliyosun sen ya diye bana bagırdı bende ağla ağla şiştim .. bida böyle kötü kötü düşünmeyelim.. baskı kuralım doktorlara :)
vallaha olur ben haziranın birinde tatilden dönüyorum
buaarada yarın kapadookyaya gidiyorum ben pazartesi gelecem beynimi boşaltmam gerek..
sissem seninde kesin olar öyleyse ahh ahh keşke bizdede hiç sorun olmayaydı
yaa gülenciğim bende keşke sorun olsaydıda tedavi falan verseydiler inan böyleside çok zor yani sorun oluncada dert olmayıncada dert :))
haziranda bende istanbulda olacağım eğer herşey planladığım gibi olursa tabii
birbirimizi en iyi biz anlarız çünkü yasadıklarımız ortak.kızlar gerçekden çok iyisiniz iyiki siz varsınız morel kaynaklarım valla ben yaşadığım şehirde ailemden uzağım hiç kimsem yok eşimin görevi nedeniyle o yüzden kendimi çok yanlız his ediğim anda sizlerin varlığı beni mutlu etdi .
gülencim valla iyi geziyosun kapadokya ,bodrum keyifler iyi inşallah sonuna kadar böyle devam eder bende niğdedeyim kapadokya ya yakın gelirsen beklerim
canım ben yunanım türkiyede pek bilmem yer
niğde nerde oluyor kapadokya nevşehirde değilmi ?
ya sissem möantıklı olarak düşün hamile kalmamak için bi sebeb yok neden olmasın yani klinik hakkında aklımızı karıştırcamıza bunu düşünüp olumlu olalım.. vallahi gerçekten iyi zamana denk geldi morelle hemen tedaviye başlamış olacam
sende haklısın hayatım ya inşallah kavuşalım ama diimi inşallahh mantıklı olaarak düşünelim benim eşimde sperm var ama hsatanede ee olsun ne oalcak olmaması için bi sebeb yok :)
kıslar yarın kapadookyaya gidiyorum pazartesi geliyorum
perşembe mustafa beyle görüşmem var muay olacam( tırsıyorum)
15 mayısta bodruma gidiyorum
haziranın 1 'de daha doğrusu adetimin 2.günü dönüyorum kısa ise iğneye başlıyorum uzunsa mayıs ayınca başlıyorum ama genede tatilime gidiyorum :)q
evet canım burcak hanımdaydım ben gecen sene , bu denemede mustafa beydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?