Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

gülencim ben henüz tedaviye başlamadım mayıs ayında adetimin 2.günü gidecem tedavi için,mart ayında ilk görüşme için halit beye gitdik.nisanda bekle mayısda gel dedi hata bana tüpe gerek yok dedi
canım bizde bir sorun çıkmadaı sadece kafayı sıyırmışsın ondan olmuyor dedi,ben ama beklemek isdemiyorum yaklaşık 3 yıldır bekliyorum hani bilsem 3-5 ay sonra olacak tamamda her ay aynı umutla bekleyip sonuda hüsran olunca ve milletin ceneside susturmak için biran önce bebek sahipi olmak isdiyorum

kafayı sıyırmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. 3 senedir çocuğu olmayana bir sepep bulunmuyorsa nedensiz infertilite denir en azından daha önce söylemiştim. zaten dr lar 1 sene sonra gelin demiyorlar mı bir şey bulunamazsa da aşılama veya tüp önermiyorlar mı? şimdi bu niye böyle diyor anlamadım? fisfisfis

denizciğim aynen öyle dedi doktor bey hem almana gitdim hemde florans hosp.gitdim orda emre beyle görüştüm ben bütün tetkiklerimi yapmışdım ve ultrasyondan muayne etdiler hem halit bey hemde emre bey bize tüp bebek için erken dediler çünkü veriler çok iyi hata emre bey dediki size tüp yapalım dersek vicdanımla çelişiyorum(senin önerin üzereine hata almana gitdim) halit bey de aynen öyle dedi herşey çok iyi hata ben marta gitdim ilede nisanda tedaviye başlıyalım bu ayda bekle mayısda gel dedi hata nisanda kafandan atarsan belki gerekde kalmaz dedi .yani benim hikayemde böyle canım seninde dediğin gibi bizimki nedensiz infertilite doktorlara göre bekle ama söylemsi kolay biraz önce yine dairede beni sinir ediler yani kendim için mi bebek isdiyorum elalem için mi bilmiyorum bizim burdaki kadınlar beni delirdecekler ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ve netden başımı kaldırmıyorum

birde her iki doktorda bana laporoskopi yapın dediler ama ben düşünmüyorum çünkü onda da bir şey çıkacağını sanmıyorum

amannnn boşver ya. onların da hiçbirşeyleri yokmuş bir bebek yapmışlar en büyük başarıları olmuş. canım sen takma. bu kadar gerersen tüp müp de tutmaz allah korusun. zaten en uygun çiftte bile % 75-80 başarı oranı. o nedenle şöyle düşün daha çok gencim 35-36 yaşına kadar mutlaka olur. biraz rahatlat kendini ki tedavin başarılı olsun :teselli:

tüp dene allah korusun yine olmazsa o zaman 2. yi denemeden labaroskopi yaptırırsın. bazen rontgende tahlilde falan çıkmayan şeyler çıkabiliyormuş. hem yaşın genç daha her şekilde denemek için önünde çok süre var. 38 yaş üstü genc bayanlar topiğine baktın mı? valla 40-42 hala deniyoruz ve üstelik orada 1 çocuğu olan ve en az da 4 hamile var benim bildiğim. yani rahatla biraz yerimseniben

canım saol güzel dileklerin için.ne olursunuz arkadaslar artık kafanızı böle şeylere takmayın.herkes olumsuz seyler yasyacak die birşey yok.ben merkezden ve doktorumdan cok memnunum.burcak hanım ve tansel beyle cok iyi seyler yasadık ama hamileliğim kısmet deilmiş bebeğimi katbettim.şimdi yine aynı inançla tedviye baslıcaz kısmetse mayıs sonu haziran bası gibi.artık burda kötü şeyler anlatıp birbirmizi üzmeyelim.bakın arkadasların morali bozuluyo.memnun olmayan,güvenmeyen varsa merkeze devam etmez.inanmadıktan sonra hiçbirsey olmaz arkadaslar bu böle.her doktor aynı deildir sen soracaksın gerekirse sıkıştıracaksın doktor cevap verecek.lütfen artık olumsuz seyleri aklınızdaaaannn cıkarııın.

hiç moralinizi bozmayın böle seylere valla artık cok kızıyorum aglamışsın etmişsin.arkadasım yazık gözlerinize böle seylere üzülmek cok sacma.ben inanıyorum ki allah emeklerimizi bosa cıkarmayacak allah bizim yanımızda kıslar.keske istanbulda olsaydımda hepinizi bir topralayıp moral günü yapsaydık.ben haziranda gelicem o zaman yapalım artık.

vallaha olur ben haziranın birinde tatilden dönüyorum
buaarada yarın kapadookyaya gidiyorum ben pazartesi gelecem beynimi boşaltmam gerek..
sissem seninde kesin olar öyleyse ahh ahh keşke bizdede hiç sorun olmayaydı

vallaha olur ben haziranın birinde tatilden dönüyorum
buaarada yarın kapadookyaya gidiyorum ben pazartesi gelecem beynimi boşaltmam gerek..
sissem seninde kesin olar öyleyse ahh ahh keşke bizdede hiç sorun olmayaydı

oohh hadibakalım ii tatiller.gitte kafanı boşalt bakalım ii gelir sanada.sizin tedavi ne zaman.

yaa gülenciğim bende keşke sorun olsaydıda tedavi falan verseydiler inan böyleside çok zor yani sorun oluncada dert olmayıncada dert :))
haziranda bende istanbulda olacağım eğer herşey planladığım gibi olursa tabii

sissemcim kısmet olan zaman ne zamansa o zaman da nasip ediyo allah.ne önc ne sonra.bak ben hamile kaldım kısmet deilmiş ve bebeğimi kaybettim.onun için kendini hiç sıkma hayırlısı ile olur inşallah.

sende haklısın hayatım ya inşallah kavuşalım ama diimi inşallahh mantıklı olaarak düşünelim benim eşimde sperm var ama hsatanede ee olsun ne oalcak olmaması için bi sebeb yok :)
kıslar yarın kapadookyaya gidiyorum pazartesi geliyorum
perşembe mustafa beyle görüşmem var muay olacam( tırsıyorum)
15 mayısta bodruma gidiyorum
haziranın 1 'de daha doğrusu adetimin 2.günü dönüyorum kısa ise iğneye başlıyorum uzunsa mayıs ayınca başlıyorum ama genede tatilime gidiyorum :)q

kızlar gerçekden çok iyisiniz iyiki siz varsınız morel kaynaklarım valla ben yaşadığım şehirde ailemden uzağım hiç kimsem yok eşimin görevi nedeniyle o yüzden kendimi çok yanlız his ediğim anda sizlerin varlığı beni mutlu etdi .
gülencim valla iyi geziyosun kapadokya ,bodrum keyifler iyi inşallah sonuna kadar böyle devam eder bende niğdedeyim kapadokya ya yakın gelirsen beklerim

canım ben yunanım türkiyede pek bilmem yer
niğde nerde oluyor kapadokya nevşehirde değilmi ?
ya sissem möantıklı olarak düşün hamile kalmamak için bi sebeb yok neden olmasın yani klinik hakkında aklımızı karıştırcamıza bunu düşünüp olumlu olalım.. vallahi gerçekten iyi zamana denk geldi morelle hemen tedaviye başlamış olacam

birbirimizi en iyi biz anlarız çünkü yasadıklarımız ortak.

valla senin yasında baya küçük kıyamam ben sana.gezmek kime iiyi gelmez gez eglen.sizin tedaviler ne zaman kıslar.inşallah hepimiz hayırlısı ile bebişlerimiz kucağımıza alıcaz.

işte canım benim haftaya perşembe belli olucak mayıs sonunda kesin başlıcaz

gülencim hayılı olsun.bende haziran bası yada mayıs sonu baslıyorum kısmetse klasik adet olayına göre :))karsılasırız herhalde.ben alman hastanesinde oluyorum sen kliniktemisin?

evet canım burcak hanımdaydım ben gecen sene , bu denemede mustafa beydeyim

neden olmasınnnn
neden burcak hanımı sectin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…