Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

benimki farklıydı dolap gerekmiyordu. 25 derece altı oda sıcaklıgı. bende her kutuda 1 doz ve 1 su vardı. ama ben once 1 suyu enjektöre çekip sonra ilaçla karıştırıp sonra onu enjektöre cekip 2. ilaçla karıştırıp aynı şekilde çekip 3. ilaç ile karıştırdıktan sonra enjektöre çekip ince igne ucu takıp enjektöre öyle yapıyordum. yani apayrı. seninki de buna benzer olabilir. dr verirken anlatıyor daha doğrusu asıl bahçeci içindeki anlaşmalı eczasısı anlattı nasıl kullanacağımı. bir de her tedavide aynı ilacı vermiyebiliyorlar yani allah korusun tutmazsa ilacı değiştirebilir doktor ikinci tedavinde. bana her kontrolde ne kadar gerekliyse 4 günlük 3 günlük ve 3 günlük yazdı o kadar aldım. böylece hiç ilaç da artmadı. ilacı iade edebilirsen iade et derim. ama soğukta saklanacak ilacı belki de uygun saklanmamıştır diye geri almazlar. yani mantıken almamaları gerekir. mesela sen bir yanlışlık yapmış olsan başka birinin tedavisi mahvolur.

haklısın canım bende aşılama yaparken senin dediğin ilaçlardan kulandım şimdi burda hastanede yine bunları yazdırdım ama ezacının üçküzarlığı peregonun soğuk zinciri olanı vermiş eşime sabah aradım bunlardan isdemiyorum diye küpürlerini kesmiş geri alamazmış sinir oldum fazlada yazdırmışdım şimdi tutmazsa 2.denemede kulanırım diye onuda anlatım yok aklınıza kötü şeyler getirmeyin diye birde bana moral vermeye çalışıypr

kupürlerini niye kesmiş? sigortadan devletten parasını mı alıyorsun? benim hiçbiri kesilmemişti. bir de halit bey sana neden kızmış anladım daha baştan ya olmazsa diye ters başlıyorsun ve 2. yi garanti etmeye çalışıyorsun. hele biraz sabır yahu. delikafadulden niye tutmasın ? ben de garanticiyimdir ama sen beni fersah fersah geçtin. hem pahalı ilaçlar bunlar yazık günah.

Son düzenleme:
amin canım amiiiinnn.aman dikkat et kendine.sen ve bebeğin iyi olun yeter.

denizcim bu kadar cabuk umutsuzluğa kapılma cıkmıcak candan umut kesilmez.genelde adet belirtileri oluyo.ne zamandı tahlil.allah yüzümüze baksın canıım.

Arkadaşlar bugün muayene günümdü.Halit Beyin ameliyatı olduğu için Burçak hanım muayene etti yarın yine kontrole gidecekmişim.Herşey gayet iyiymiş..Emin olmak için tabi Halit Beyi aradım yoğun olduğu için biraz önce kendisi beni aradı..Çok iyi dedi bir günün kaldı dedi ondan sonra cumartesi günü yumurtaların toplanacak dedi..Çok iyi bir insan ya Halit Bey. Kızlar benim için dua edin olur mu??Herşey güzel sonuçlansınn..Ve yolunda gitsinn..

selam ayçanılayda ..........canım halıd bey gerçekten ıyı bı doktor benım arkadaşım on sene sonra onda tedavı gurdu ve bır oğlu var..............inş sonuç senınde guzel olacak.............dua ile

ay keşke igencim ama gögüs ağrım bile azaldı kasık ağrısı yok bir de sivilce çıkınca. şmdiden eylülde falan denersem esra hanıma mı gideyim halit beye mi diye düşünüyorumfisfisfis

kıslar cuma günü 15:00 mustafa bahcecide olacağım önce normal vajinal ultrason denenicek( olmazsa anestezi ile olucam ) muayneden çok korkuyorum kızlar benn

ay keşke igencim ama gögüs ağrım bile azaldı kasık ağrısı yok bir de sivilce çıkınca. şmdiden eylülde falan denersem esra hanıma mı gideyim halit beye mi diye düşünüyorumfisfisfis
o kadar umutsuz olma canım,herkesin belirtisi aynı olmaz.belki bu kadar umutsuz olduğun anda allah yüzüne gülerr :)))))

hadi hayırlısı olsun inşallah aycacım.bütün dualarımız seninle,

evet canım o vajinal muay çok korkuyorum eğer olamayacak gibi olursam anestezi alıcam çok korkyyorum burcak hanıma bile bagıra bagıra yaptırıyodum mustafa bey o kadar naz çekmez diye dşünüyorum

evet canım o vajinal muay çok korkuyorum eğer olamayacak gibi olursam anestezi alıcam çok korkyyorum burcak hanıma bile bagıra bagıra yaptırıyodum mustafa bey o kadar naz çekmez diye dşünüyorum

her seferinde mi öle oluyo.senin için işkence olur tatlım be.niye korkuyorsun ki bişey yok aslında?

ne bilim her seferinde tabi bazen sadece bagrıyprum bazen ağlıyabiliyorumda
burcak hanım zaten toplam 4 kere gitmiştim kontrole 1 kere altan 1 kere karından yapıyordu topu topu 2 kere vajinal oldum sonuncuda acayip ağladım yumoşlarıma dahi bakmadım çek şu ekranı diye bagırdım bide.. ben ilişkiye girerken bile hala korkuyorum zaten ilk 11 ay hiç yapamadık o işi

ah canıım kıyammaam sana.sende zor hastaymışsın:)))))).kendini sıkma baska seyler güzl seyler düşünmeye calıs.bence en kolay kısmı muayeneler

kahpe kader bana hep ağlaerını örüyor :d
bugün eurofertiltüp bebek merkezi iel telefonla görüştüm

morel depılamak için cnaım
danışmak istedim başarı şansımızın yükske oldunu söyledi yuıumurta var sperm var 1. kalite embriyolar olmuş yaşında genc ilkinde tutmaması tamamen şansızlık olmuş dedi

anladım canım kısmet olmayınca olmuyo işte biliyosun.allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etcek.kendini sıkma yarın emi rahat ol baska seyler düşünmeye calış.hayırlı olsun canım.tedavi ne zaman baslıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…