- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
deniz senin kulandığın iğneler tedavi sırasındaki perigonlar buzdolapındamı saklamak gerekiyor?birde kutuda iki tüp bir iğne var onlar nasıl karıştırlacak kutuda yazmış 3 seferliktir diye ama enjektörler 1 adet hiç bir şey anlamadım
amin canım amiiiinnn.aman dikkat et kendine.sen ve bebeğin iyi olun yeter.Merhaba kızlar hepinizi kenardan takib ediyorum ama yatak rejiminde olduğum için yazamıyorum.Hepinizi seviyorum kızlarımm.Bol şanslar sdiliyorumm.Bu arada biz bu gun kalp atışlarını da duydukkk...Darısı isteyen herrr birinizin başına kızlarrrr...
çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah. ben ümidi kestim bugün kulağımda adet öncesi sivilcem bile çıktı. belki teste kadar hastalanırım :a015:. artık başka bahara kaldı :çok üzgünüm:
amin canım amiiiinnn.aman dikkat et kendine.sen ve bebeğin iyi olun yeter.
denizcim bu kadar cabuk umutsuzluğa kapılma cıkmıcak candan umut kesilmez.genelde adet belirtileri oluyo.ne zamandı tahlil.allah yüzümüze baksın canıım.
o kadar umutsuz olma canım,herkesin belirtisi aynı olmaz.belki bu kadar umutsuz olduğun anda allah yüzüne gülerr :)))))ay keşke igencim ama gögüs ağrım bile azaldı kasık ağrısı yok bir de sivilce çıkınca. şmdiden eylülde falan denersem esra hanıma mı gideyim halit beye mi diye düşünüyorumfisfisfis
Arkadaşlar bugün muayene günümdü.Halit Beyin ameliyatı olduğu için Burçak hanım muayene etti yarın yine kontrole gidecekmişim.Herşey gayet iyiymiş..Emin olmak için tabi Halit Beyi aradım yoğun olduğu için biraz önce kendisi beni aradı..Çok iyi dedi bir günün kaldı dedi ondan sonra cumartesi günü yumurtaların toplanacak dedi..Çok iyi bir insan ya Halit Bey. Kızlar benim için dua edin olur mu??Herşey güzel sonuçlansınn..Ve yolunda gitsinn..
kıslar cuma günü 15:00 mustafa bahcecide olacağım önce normal vajinal ultrason denenicek( olmazsa anestezi ile olucam ) muayneden çok korkuyorum kızlar benn
evet canım o vajinal muay çok korkuyorum eğer olamayacak gibi olursam anestezi alıcam çok korkyyorum burcak hanıma bile bagıra bagıra yaptırıyodum mustafa bey o kadar naz çekmez diye dşünüyorum
ne bilim her seferinde tabi bazen sadece bagrıyprum bazen ağlıyabiliyorumda
burcak hanım zaten toplam 4 kere gitmiştim kontrole 1 kere altan 1 kere karından yapıyordu topu topu 2 kere vajinal oldum sonuncuda acayip ağladım yumoşlarıma dahi bakmadım çek şu ekranı diye bagırdım bide.. ben ilişkiye girerken bile hala korkuyorum zaten ilk 11 ay hiç yapamadık o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?