Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

o duyguyu biliyorum canım ya olmazsa diye kendini yiyip bitiriyorsun.ne kadar sartlasanda kendini insan elinde olmadan istiyo cok sıkma kendini....hayırlısıyla olur inşallah dua ediyorum senin içiin canım.

şehnaz bende halit fırat da başlıyacam iğnelere başlamadan kan testi falan isdiyor mu?

şehnaz bende halit fırat da başlıyacam iğnelere başlamadan kan testi falan isdiyor mu?

Canım bende Halit Beye gidiyorum gerçi artık yarın yumurtalarım toplanıyor. Giderken yanına eskiden yaptırdığın tahlillerin varsa onları da götür..Evet yeni tahliller istiyor arkadaşım. Hayırlı olsun tedavinn

çok teşekür ederim ayca sende tedaviyi yarılamışsın inşallah önce sen sonrada ben önce ALLAH ın izniyle sonra halit hocanın yardımlarıyla yavrularımıza kavuşuruz (çok korkuyorum çokda paniğim bu akşam istanbul yolcusyum haftayada tedaviye başlıyacam )

Allahım hayırlısını nasip etsin arkadaşım...Gönlünü rahat tut halit bey iyi bir doktor...

teşekür ederim denizciğim seninde sonucunu çok merak ediyorum tabii bence sen anneler günün en yeni annesi olacaksın yanlız ben bugun öğlene kadar nette olacam istanbulda bizimkilerde yok anlıyacan tedavim boyunca kadınlar klubunünden mahrum olacam

evet canım öyle ama netten araştırdığım kadarıyla doktorları aynı değil ben halit fırat beyin doktorum olmasını isdiyorum oda sadece alman ve bahçeci kliniğinde çalışıyor

Canım bizi merakta bırakma ama döner dönmez hemen güzel haberlerini ver olur mu??

evet canım öyle ama netten araştırdığım kadarıyla doktorları aynı değil ben halit fırat beyin doktorum olmasını isdiyorum oda sadece alman ve bahçeci kliniğinde çalışıyor

hımmm anladım canım. o zaman ben baska bı topik acayım :)

kızlar dıyelımkı bırıncı denemede tutmadı. ıkıncı denemede nekadar ındırım yapılıyor bahcecıde?

1900 eur çidere üye olanlara ya da 2. deneme değil mi? ben bu fiyattan yaptıranı şimdiye kadar hiç duymadım :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…