normalde bugün gidecektim mustafa bey yurtdışından dönememeiş ondan yarın gidicem doktora inşallah sıkıntısız gecer muaynem
kızlar selam herkese gunaydın daha yeni gecen ay ikinci tupbebek denemesinden cıktım bildiginiz gibi olmadı sizce ucuncu icin ne kadar bekleyeyim :sm_cool:
morel depılamak için cnaım
danışmak istedim başarı şansımızın yükske oldunu söyledi yuıumurta var sperm var 1. kalite embriyolar olmuş yaşında genc ilkinde tutmaması tamamen şansızlık olmuş dedi
heee günay kocamda anestezi veriyor bana :) kız p.nis ile o alet birmi sert o alet p.nis içerde içerisinin şeklini alır aama o alet dümdüz korkuyroum işte bi acıklaması yok ve çok canım acıyor gerçekten siz kormadınız için anlamıyorsunuz
kızlar ben geldim beni hatırlayanlar vardır,persembe gecesi geldim bende İstanbula cumartesi gunu muayemne oldum,pazartesi gunu yani adetimin 3uncu gunu ignelere basladım hayırlısı artık,Doktorum Halit Fırat ERDEN,yarın insallah kontrole gidecema.s.
kızlar benimde muhtemelen adetim aynın 11 falan olacak bende yarın akşam istanbula gidecem orda bekliyecem adet olmayı ne komik her ay olmamak için dua ederken şimdide erkenden olayım tedeviye başlıyayım bebişlerime kavuşayım diyorum
Aycanımm tedavinin yolunda gitmesine çokkk sevindim canım benimm.İnşallah kaliteli yumoşlarının sayıı çookkkkk olur.Tedavin dee başarılı olur inşallah canım.Bunu her kesten çok benim istediğimi biliyorsunn.Kızını oğluşuma alıcam dünür olucaz hahahahaa...
sagol temelerin beni mutlu etti amin canım :Saruboceq: Şenizhayırlı olsun tedavin inşallah çok başarılı ve kolay geçer sağlıkla bebeğine kavuşursun :CüvCüv:
valla sorma canım ya.acabamı deyip her ay olmamayı dilerken şimdi olsun diye gözüne bakıyoruz.bende haziran da olduğumda gidicem bu ay bir an önce olayım haziranın basında giderim dedikçe gec oldun stresten ama allahtan oldum.hazirana kısmet artık.bizim için hayırlısı olsun canım.kızlar benimde muhtemelen adetim aynın 11 falan olacak bende yarın akşam istanbula gidecem orda bekliyecem adet olmayı ne komik her ay olmamak için dua ederken şimdide erkenden olayım tedeviye başlıyayım bebişlerime kavuşayım diyorum
Aynı şeyi bende yaşadım arkadaşım gerçekten insana bit tuhaf geliyor bu duygu...Bende eğer bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü alman hastanesinde yumurtalarımı toplatacağım:)
Denız bulut,senin test gunun ne zaman?insallah rabbim yuzunu guldurur bu sefer :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?