Hayır canım ilk deneme ve çider e de üye değilim 1900 ödedik...Ama fatura vermemişlerdi..
valla bizde 2350 ödedik.bize fatura almazsanız su kadar olur diye bişi demedi 450 euro indirim az para deil ilaçlarımızı alırdık.haksızlık deilmi ama.bu sefer bizde pazarlık yapalım o zaman para kolar kazanılmıyo.moralim bozuldu şimdi.klava:
Canım bize de fatura almazsanız bu kadar olur falan diyen olmadı biz konuştuk biz talep ettik yani...Siz de gidip bir arkadaşa böyle yapmışsınız falan demeyin de durumunuzun iyi olmadığını bu işin 2.si 3. sü olabileceğini falan söyleyin...
Hayır canım ilk deneme ve çider e de üye değilim 1900 ödedik...Ama fatura vermemişlerdi..
merhabalar arkadaşlar
den,z bulut iyi sonuçlar ...ayça az kaldı yumişler iyi görünüyor...yaşın küçük demekki hiç panikleme....doktor günay iyimi...ben ev taşıyorum ...sizi takipteyim...arada okuldan giriyorum...
diğer arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun...herkese selam
günaycığım o alet dediğin şey herhalde ultrason çucuğu değil değil mi? normal muayenelerde sadece onunla bakıyorlar o da kalem gibi valla varlığı ve yokluğu bir a.s hani p....den bile daha bir anlamazsın. sadece sağ sol yumurtalıklarına bakarken az kasıklarında basınç oluyor o kadar. nasıl bir fobi bu. eşin de girip elini tutsa?
kızlar başlık da açtım bu konuda görmüşsünüzdür ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazarteai 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. gidiyor mu acaba? senağlama gülay kaçla başmaıştı 12. gün? 35 di galiba ? ben sabahtan ümitsizdim ütü yapıyordum tel geldiğinde ütüyü bıraktım. haaa bir de sabah progesteronumu bile olmamıştım nasıl olsa negetif çıkacak diye şimdi idip olayım batı akşamkini de 11 de falan yaptırırım artık. bu negatifliğime kalırsa süpriz olacak
denizcim ne olur bu kadar karamsar olma...Gebeyöişsin bak dua et sana sımsıkı tutunsunn.Benimde bugün yumurtalarım toplandıı denizcim 8 tane toplandı iyimidir bu
sayıdan çok kaç tanesinin döllenebileceği önemli. benim 6 taneydi ve 2 tanesi döllenebildi. onu da 2. gün koydular. buna rağmen değer düşük de olsa 1 tanesi gelişmiş. keşke tutunmayı d başarabilse. :Saruboceq: inşallah çoğu döllenir ve 3. güne gelir. ben de sayıdan ötürü çok ümitsizdim hep ve kendime de hiç dikkat etmedim belki bu yüzden tutunamadı. :roflol: sen sakın benim yaptığımı yapma a.s.
merhabalar ayça
senin yumurta sayın daha fazla değilmiydi...ultrasyonda öyle görünüyordu...demekki bazılarının içi boş çıktı...ama canını sıkma ..zaten en fazla üç transfer yapılıyor senin yaşında ...dondurucuya bile atarsın senin bebelerin 3 5 kardeşini iyi haberlar ver bize...selamlar
canım hemen karamsar olma azıcık olumlu ol bakiim.benim arkadasın 25 ti ve şimdi hamile.eger düşükse degerin tektir.saglıklı olsunda senin olsun.normal de bu deger sadece hamilelikte yükseliyor.hamile olmasan 0-5 arası oluyormuş.şimdi kendine daha da fazla dikkat et.allah en hayırlısını nasip eder senin için buna inan.kızlar başlık da açtım bu konuda görmüşsünüzdür ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazarteai 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. gidiyor mu acaba? senağlama gülay kaçla başmaıştı 12. gün? 35 di galiba ? ben sabahtan ümitsizdim ütü yapıyordum tel geldiğinde ütüyü bıraktım. haaa bir de sabah progesteronumu bile olmamıştım nasıl olsa negetif çıkacak diye şimdi idip olayım batı akşamkini de 11 de falan yaptırırım artık. bu negatifliğime kalırsa süpriz olacak
Az değil mi nilancim çok üzüldüm aslında..İnşallah senin dediğin gibi güzel döllenirler..Canım sıkkın bu yüzden:1no2: inşallah herşey yolunda gider..
canım hemen karamsar olma azıcık olumlu ol bakiim.benim arkadasın 25 ti ve şimdi hamile.eger düşükse degerin tektir.saglıklı olsunda senin olsun.normal de bu deger sadece hamilelikte yükseliyor.hamile olmasan 0-5 arası oluyormuş.şimdi kendine daha da fazla dikkat et.allah en hayırlısını nasip eder senin için buna inan./QUOTE]
benim 25 bile değil 20 ama evet 5 den büyük! yani benim hamileliğim bu değerle devam ederse bir mucize de ben gerçekleştireceğim demektir. bakalım. -tatlicadiarzu-
Deniz'cim,
Umarım sonuç olumlu çıkacaktır iki gün sonra. Ne olursa olsun lütfen kendini suçlama. Ben de alman'da yaptırdım tedavimi; 6 toplandı 2 tane oluştu. Aynı senin gibi. Herşeyime çok dikkat ettim; ilaçlarımı bile dakikası dakikasına aldım. Olacağı varsa oluyor, benimki olmadı. Ve daha geçen gün sen bana moral kaynağı olmaya çalışıyordun. Lütfen ümidini kesme. Bebişin tutunmaya çalışıyor; sen de yüksek moralle umutlu olmaya çalış. Güzel şeyler hayal et; umarım hayırlı sonuçlar alacaksın.
canım aslında dikkat etmekte fayda varmış insan sonradan anlıyor.senin dediğin gibi keşke dememek için dikkat etmek lazım.bizim ilkinde 6 yumurta döllenmişti.3 tanesini koydular ve benim bir tanesi döllendi ama bende hiç dikkat etmedim işlendim,gezdim,deli gibi yolculuk yaptım.velhasıl herseyden sonra bebeğimi kaybettim ama şimdi keske dinlenseydim,dikkat etseydim belki iki tanesi veya üçüde tutardı diyorum hep kendimi yiyorum.eger degerin 20 se ve 2 sonra katlanırsa hamilesin demektir.değerinin düşük olması mucize anlamına gelmez.bazen gec tutunabiliyo o yüzden henüz düşüktür değerin canım.nolursun bu kadar karamsar olma!!!!! inşallah kesinleşsin hepberaber bayram yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?