Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Hayır canım ilk deneme ve çider e de üye değilim 1900 ödedik...Ama fatura vermemişlerdi..

valla bizde 2350 ödedik.bize fatura almazsanız su kadar olur diye bişi demedi 450 euro indirim az para deil ilaçlarımızı alırdık.haksızlık deilmi ama.bu sefer bizde pazarlık yapalım o zaman para kolar kazanılmıyo.moralim bozuldu şimdi.klava:

Canım bize de fatura almazsanız bu kadar olur falan diyen olmadı biz konuştuk biz talep ettik yani...Siz de gidip bir arkadaşa böyle yapmışsınız falan demeyin de durumunuzun iyi olmadığını bu işin 2.si 3. sü olabileceğini falan söyleyin...

yok canım öle demeyiz.biz pazarlık yapabileceğimizi düşünmemiştik hani bakkal hesabı.öle bi esneklik bırakıyolarsa neden olmasın.bizde konuşur pazarlık yaparız.

onu ben değil eşim oynuyor o da bu şelilde kullanıyor kadınlar kulübünü :roflol: sordum şimdi adını bilmiyormuş sağdan ikinci dedi ne demekse ben hiç girmediğim için :smiley-cool:

merhabalar arkadaşlar
den,z bulut iyi sonuçlar ...ayça az kaldı yumişler iyi görünüyor...yaşın küçük demekki hiç panikleme....doktor günay iyimi...ben ev taşıyorum ...sizi takipteyim...arada okuldan giriyorum...

diğer arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun...herkese selam

Greçektende iyi mi ya ben bilmiyorum..Sanki azmış gibi geldi bana gerçi yarın kesin sonuç belli olacak. Sizlere haber vereceğimm

kalem gibi mi?:1shok:
ayol ne kalemi:1shok:
benim doktorumun baktığı usg valla çok kalın.
Kızlar acaba sizin doktorlarınızın usg si ince mi?
Çok merak ettim şimdi.
Bende aynen gülencim gibi ortalığı ayağa kaldırıyorum muayenede...

kızlar başlık da açtım bu konuda görmüşsünüzdür ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazarteai 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. gidiyor mu acaba? senağlama gülay kaçla başmaıştı 12. gün? 35 di galiba ? ben sabahtan ümitsizdim ütü yapıyordum tel geldiğinde ütüyü bıraktım. haaa bir de sabah progesteronumu bile olmamıştım nasıl olsa negetif çıkacak diye şimdi idip olayım batı akşamkini de 11 de falan yaptırırım artık. bu negatifliğime kalırsa süpriz olacak

denizcim ne olur bu kadar karamsar olma...Gebeyöişsin bak dua et sana sımsıkı tutunsunn.Benimde bugün yumurtalarım toplandıı denizcim 8 tane toplandı iyimidir bu

denizcim ne olur bu kadar karamsar olma...Gebeyöişsin bak dua et sana sımsıkı tutunsunn.Benimde bugün yumurtalarım toplandıı denizcim 8 tane toplandı iyimidir bu

sayıdan çok kaç tanesinin döllenebileceği önemli. benim 6 taneydi ve 2 tanesi döllenebildi. onu da 2. gün koydular. buna rağmen değer düşük de olsa 1 tanesi gelişmiş. keşke tutunmayı d başarabilse. :Saruboceq: inşallah çoğu döllenir ve 3. güne gelir. ben de sayıdan ötürü çok ümitsizdim hep ve kendime de hiç dikkat etmedim belki bu yüzden tutunamadı. sen sakın benim yaptığımı yapma a.s.

Son düzenleme:

Deniz'cim,

Umarım sonuç olumlu çıkacaktır iki gün sonra. Ne olursa olsun lütfen kendini suçlama. Ben de alman'da yaptırdım tedavimi; 6 toplandı 2 tane oluştu. Aynı senin gibi. Herşeyime çok dikkat ettim; ilaçlarımı bile dakikası dakikasına aldım. Olacağı varsa oluyor, benimki olmadı. Ve daha geçen gün sen bana moral kaynağı olmaya çalışıyordun. Lütfen ümidini kesme. Bebişin tutunmaya çalışıyor; sen de yüksek moralle umutlu olmaya çalış. Güzel şeyler hayal et; umarım hayırlı sonuçlar alacaksın.

merhabalar ayça
senin yumurta sayın daha fazla değilmiydi...ultrasyonda öyle görünüyordu...demekki bazılarının içi boş çıktı...ama canını sıkma ..zaten en fazla üç transfer yapılıyor senin yaşında ...dondurucuya bile atarsın senin bebelerin 3 5 kardeşini iyi haberlar ver bize...selamlar

Az değil mi nilancim çok üzüldüm aslında..İnşallah senin dediğin gibi güzel döllenirler..Canım sıkkın bu yüzden:1no2: inşallah herşey yolunda gider..

canım hemen karamsar olma azıcık olumlu ol bakiim.benim arkadasın 25 ti ve şimdi hamile.eger düşükse degerin tektir.saglıklı olsunda senin olsun.normal de bu deger sadece hamilelikte yükseliyor.hamile olmasan 0-5 arası oluyormuş.şimdi kendine daha da fazla dikkat et.allah en hayırlısını nasip eder senin için buna inan.
Az değil mi nilancim çok üzüldüm aslında..İnşallah senin dediğin gibi güzel döllenirler..Canım sıkkın bu yüzden:1no2: inşallah herşey yolunda gider..

canım olsun eger sonuç ii olursa artık sayının önemi yok.kac tanesi döllenmiş?

ay ben ne ilaçların saatine dikkat ettim dakikası dakikasına ne de transfer sonrası 3 gün geçince oturdum. varsa kısmetimde olur dedim. ama böyle olunca acaba olacaktı da benim ihmalkarlığım mı olmayacak diye düşünüyor insan. eşim daha önce 2 kare normal yolla hamile kalabildiğim için bize ne gerek vardı tüp diyor. sanırım o 50 yaşımda bile hamile kalabileceğimi sanıyor. :roflol: neyse şu andan sonra gerçekten hayırlısı

canım aslında dikkat etmekte fayda varmış insan sonradan anlıyor.senin dediğin gibi keşke dememek için dikkat etmek lazım.bizim ilkinde 6 yumurta döllenmişti.3 tanesini koydular ve benim bir tanesi döllendi ama bende hiç dikkat etmedim işlendim,gezdim,deli gibi yolculuk yaptım.velhasıl herseyden sonra bebeğimi kaybettim ama şimdi keske dinlenseydim,dikkat etseydim belki iki tanesi veya üçüde tutardı diyorum hep kendimi yiyorum.eger degerin 20 se ve 2 sonra katlanırsa hamilesin demektir.değerinin düşük olması mucize anlamına gelmez.bazen gec tutunabiliyo o yüzden henüz düşüktür değerin canım.nolursun bu kadar karamsar olma!!!!! inşallah kesinleşsin hepberaber bayram yaparız.

bana da dediler insanın elinde değil ama sen de kendini üzme. olacağı varsa oluyor. ilk günden onra işe başlayan devamlı gezen çok ağır iş dışında her türlü ev işini yapan arkadaşlar var. gerçekten olacaksa oluyor. devamlı 5 gün yatan var. olmayacaksa olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…