Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

yıldızın ne oldu acaba

herseyin hayırlısı yıldızcım.inşallah sorunlar arastırılıp hersey daha güvenilir yapılr bu sefer.üzülme tatlıım.

meraba kızlar...bende bu ay tüp bebek tedavisine başlicam inşallah...bahçeci kliniğinde süleyman beyle olcak...yaa bişi sorcam size...yumurta toplama ve transfer bahçecidemi oluyo yoksa alman hastanesindemi???

hayırlı olsun. takip bahçeci toplama ve transfer almanda oluyor. senin problem neydi?

ben direk almana gidiyorum ama galiba denizin dediği gibi opu ve trnafer almanda oluyo.denizcim sen ne zaman baslıyosun tekrar?benim 4. günü tedavimin.

bu arada arkadaşlar alman cok kalabalık.işkence gibiydi p.tesi günü cok bekledik ama ucunda meleğime kavuşmak varsa herseye katlanıyo insan.

iyıldız canım peki neden 5.günde konulmadı size? benimde cumartesi transfer var bakalım ya

hayırlı olsun. takip bahçeci toplama ve transfer almanda oluyor. senin problem neydi?

hımm..tahmin etmiştim....teşekkürler cevaplarınız için...bende pkos var ama yumurta rezervim iyiymiş çok da kritik bi pko yokmuş...eşimde sperm sayısı azlığı var malesef

inşallah kavuşursun bebeğine. alman yazın çok kalabalık bahçeci azıcık daha rahattır. benim ilk tedavim süleyman beyleydi. benim ahımı aldı. ama başarılı oluğu çok hasta var. kötü dr değildir herhalde ama fazla rahat. erkek infertilitesi de zormuş ama derecelei var tabii. bazen en zor vakalar da bile meliyatl 3-5 sperm bulunan başarı sağlanabiliyor. yalnız merak ediyorum. ilaçların verilince yazar mısın hangi marka verilecek? gonal f, puregon, fostimon, menagon gibi?

iyıldız canım peki neden 5.günde konulmadı size? benimde cumartesi transfer var bakalım ya

hayırlısı olsun gülencım valla bılmıyorumkı 3 .gun transferı yapalım dedıler 2. tedavıde 5 gun beklemıslerdı ama gelısme olmamıstı bu sefer öyle denedıler yanı anlayacagın deneme tahtasına dönduk sanırım 3 embrıyoda kalıtelı demıslerdı ama tutmadı işte anlamadım ama cok yıpratıcı bı dönemdı benım ıcın bılıyosun yasadın sende ınşallah hayırlısıyla senın tutar canım sen istanbulun neresındesın

meraba kızlar...bende bu ay tüp bebek tedavisine başlicam inşallah...bahçeci kliniğinde süleyman beyle olcak...yaa bişi sorcam size...yumurta toplama ve transfer bahçecidemi oluyo yoksa alman hastanesindemi???

ıkısıde alman hastanesınde oluyo sadece muayneler klınıkte oluyor

inşallah tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşur bebeğine...canım senin yazdıklarını okumuştum süleyman beyle alakalı tam olarak sorununu bilmiyorum hatta okuyunca içime bi şüphe düştü ama benim eşimin abisigildede problem vardı ve biz onların tavssiyesiyle gittiğimiz için eşimin doktoru değiştirceğini sanmıyorum..onlar memnun kaldı sonuçta şans işi aslında bazısı memnun kalıyo bazısı kalmıyo ben bi defa muayene oldum süleyman beye ve erkek doktor falan diye gitmeden biraz tırsıyodum çünkü erkek doktor benim için ilk olacaktı ama buna rağmen çok rahattı..bilmiyorum bana iyi biri gibi geldi inşallah bizim içinde hayırlı olur...eşimin sperm sayısı 5-6 milyon civarı emre beye muayene olmuştu o da..klomen ve arginmax verdi...inşallah artmıştır sperm sayımız...benim ilaçlara gelince...ya bende aşılamadan kalan ilaçlar var yettiği yere kadar onları kullancaz sonrasıda ne olur bilmiyorum..elimde puregon,menagon ve cetrotide var...yalnız menogonu çokda tavsiye etmediğini söyledi süleyman bey çünkü patır patır yumurta yapıyomuş oyüzden onu kullanmıyolarmış yinede getir dedi...gonal f yi duydum ama fostimonu duymadım o ne işe yarıyo???yumurta toplama ve transferden sonra hastanede ne kadar kalınıyo???yani pijama falan götürcezmi??bide transfer işlemi sıkışık olunuyomuş ya korkuyom hadi kötü bişi olursa diye??bide transfer ağrılımı oluyo???bide bu uzun protokol ve kısa protokol diye bişi var bunlar ne demek neye göre uygulanıyo??bunları merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:

senin yaşın çok genç ve bir problemin de olmadığı için çok şanşlısınız başarı şansınız yüksek. ama erkek infertiletisinde eğer morfoloji falan da kötüyse çok iyi kalite embriyolar da olsa rahimde spermler yüzünden bir yerde gelişmeyi durduruyorlarmış. ama merek etmeyin hiç sperm bulunamayanlar var eninde sonunda başarırsınız ki inşallah ilk seferinde olur. uzun protokol daha çok yaşı genç ve yumurta sorunu olmayan kadınlara uygulanıyor. adetin 21. günü lucrin ile başlanıyor ve sonra adet olunca 3 gün gonal f , puregon gibi yumurta geliştirici ilaçlara geçiliyor ve sanırım lucrin tozu azaltılıyor. kısa protokol ise zaman kısıtlaması olan veya benim gibi rezer sorunu olan kişilere uygulanıyor. bunda direkt 3. gün gonalf puregon gibi ilaçlarla başlanıyor duruma göre birkaç gün sonra önce gelişen yumurtaları baskılamak ve çatlamasını önlemek için yumurta çatlamasını engelleyici iğnelere geçiyorlar. mesela senin yaşın çok uygun. neden uzun protokol yapmıyorlar? benim durumuma menagon veya gonl f daha uygun duruyor neden bu ilaçları kullanmadılar vs. tabii bir de benden kürtaj yapan kendisi olduğu ve şikayetlerimi bildiği halde basit bir rahim filmini istememesi ve sonra da yine onun istememesi benim istemem canımı sıktı. haberlerinizi bekliyorum
yumurta toplamaya normal kıyafetle gidiyorsunuz yanlız hiç parfum deodorant oje makyaj olmayacak. sonra eşle birlikte bir odaya lıyorlar ve hemşire ameliyat önlüğü giydirip asansörle götürüyor. ağrısız kısa ve basit bir işlem. transferde aynı şekilde oluyor. bayılma yok sadece. onda da ağrı yok da sıkışık olmaktan kasıkların ağrıyor. odaya dönünce çok tuvaletin gelirse kalkamayacağın için bir süre sürgü isteyebiliyorsun

teşekkürler cevabın için...inşallah ilk seferde tutar....valla bu protokol işini daha önce bilmiyodum sorardım bilseydim yani duymuştum ama neye göre karar verildiğini bilmiyodum..gittiğim zaman sorarım yinede...tedavi sürecinde nete girebilirmiyim bilmiyorum ama döndüğümde mutlaka yazarım....adetimi bekliyorum artık bugünden sonra olur ama ne zaman bilmiyorum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…