yıldızın ne oldu acaba
hayırlı olsun. takip bahçeci toplama ve transfer almanda oluyor. senin problem neydi?
iyıldız canım peki neden 5.günde konulmadı size? benimde cumartesi transfer var bakalım ya
meraba kızlar...bende bu ay tüp bebek tedavisine başlicam inşallah...bahçeci kliniğinde süleyman beyle olcak...yaa bişi sorcam size...yumurta toplama ve transfer bahçecidemi oluyo yoksa alman hastanesindemi???
inşallah kavuşursun bebeğine. alman yazın çok kalabalık bahçeci azıcık daha rahattır. benim ilk tedavim süleyman beyleydi. benim ahımı aldı. ama başarılı oluğu çok hasta var. kötü dr değildir herhalde ama fazla rahat. erkek infertilitesi de zormuş ama derecelei var tabii. bazen en zor vakalar da bile meliyatl 3-5 sperm bulunan başarı sağlanabiliyor. yalnız merak ediyorum. ilaçların verilince yazar mısın hangi marka verilecek? gonal f, puregon, fostimon, menagon gibi?
inşallah tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşur bebeğine...canım senin yazdıklarını okumuştum süleyman beyle alakalı tam olarak sorununu bilmiyorum hatta okuyunca içime bi şüphe düştü ama benim eşimin abisigildede problem vardı ve biz onların tavssiyesiyle gittiğimiz için eşimin doktoru değiştirceğini sanmıyorum..onlar memnun kaldı sonuçta şans işi aslında bazısı memnun kalıyo bazısı kalmıyo ben bi defa muayene oldum süleyman beye ve erkek doktor falan diye gitmeden biraz tırsıyodum çünkü erkek doktor benim için ilk olacaktı ama buna rağmen çok rahattı..bilmiyorum bana iyi biri gibi geldi inşallah bizim içinde hayırlı olur...eşimin sperm sayısı 5-6 milyon civarı emre beye muayene olmuştu o da..klomen ve arginmax verdi...inşallah artmıştır sperm sayımız...benim ilaçlara gelince...ya bende aşılamadan kalan ilaçlar var yettiği yere kadar onları kullancaz sonrasıda ne olur bilmiyorum..elimde puregon,menagon ve cetrotide var...yalnız menogonu çokda tavsiye etmediğini söyledi süleyman bey çünkü patır patır yumurta yapıyomuş oyüzden onu kullanmıyolarmış yinede getir dedi...gonal f yi duydum ama fostimonu duymadım o ne işe yarıyo???yumurta toplama ve transferden sonra hastanede ne kadar kalınıyo???yani pijama falan götürcezmi??bide transfer işlemi sıkışık olunuyomuş ya korkuyom hadi kötü bişi olursa diye??bide transfer ağrılımı oluyo???bide bu uzun protokol ve kısa protokol diye bişi var bunlar ne demek neye göre uygulanıyo??bunları merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?