benım esımdede azospermı cıktı hıc sans vermemısllerdı ama tese yontemıyle dr emre bey sayesınde kalıtelı spermler bulundu donduruldu bence üzidini yıtırme gercı 2 denemem olumsuzdu ama 3üncünün sonucunu beklıyorum hayırlısıyla 7inci gunum.. kaldı 5 gun nasıp bakalım bence sıkılma hersey allahtan en guzelıde umut etmek umudunu yıtırdınmı hayattan zevk alamayızz.........
arkadasım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın.herkes birbiri için dua ediyorr.bişi sorucaam bizim ilk tedavimizde tutmuştu.malesef bebeğimi kaybettim.haftaya kısmetse ikinci tedaviye baslıyoruz bizim de sorun sizinkiyle aynı.sizin ikinci dondurulmuş spermle mi oldu?tutmadımı? bizimde bu tedavi böle olcak.bana birazcık bilgi veririmisin?
bu arada bizede imkansız diyorlardı ama bizim mucizemiz gercekleşti inşallah allah yine nasip eder.günülden inanın ve allahtan umudunuzu hiç kesmeyin.yeni tedaviye baslıcak arkadasımız hayırlı olsun canım.
Haydi bakalım, çoğu gitmiş azı kalmış. iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.
aklıma ne geliyor almana gidenlerde hiç fostimon kullananı duymadım bahçeciye gidenlere fostimon veriyorlar yumurta rezev azlığında. umut tüp bebek ile konuştum dedilerki biz puregon veriyoruz o daha da pahalı bir ilaçtır. alman geçen sene bir araştırma yapmıştı fostimon ile iyi sonuçlar almıştı onu veriyor. acaba üstümüzde bir yandan deney mi yapıyorlar? nasıl olsa zaman kaybını para kaybını ve üzüntüyü çeken biziz. kötü düşünmek de istemiyorum ama
arkadasım ben 1 yıldır 3 defa tüp bebek denemesı yaptım bahcecıde ama hıc fostımon dıye bışey kullanmadım pregon cok kullandımm
Arkadaşlar Selam,
Aranızda Dr. Murat Berksoy'un hastası olan var mı? Var ise, o uzun listedeki tahlilleri nerede yaptırdığınızı merak ediyorum. Benim testlere yaklaşık 1000 TL dediler de, bunun başka bir yolu yok mudur diye merak ettim. Bilen varsa, haber verirse çok sevinirim.
merhaba bende izmirliyımmmm neresındensınkaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa.bende izmirliyim canıım
anladım canım.inşallah hamiş haberini bekliyoruz ve kalpten dua ediyorum.bizim de dondurulmuş spermle olucak.o yüzden korkuyorum ihtimal biraz daha düşüyormuş.tedirginim o yüzden.benim doktorum burcak hanım.cok özel kabul etmezsen dondurulmuş materyaliniz kac tüptü?özeldende cvp yazabilirisin burdan yazmak istersen.benımde ılk denemede sperm olmadıgı ıcın esım amelıyat oldu cok sukur kı bulundu benım esım kanser tedavısı gördu kemoterapıden dolayı olan spermler dısarıya cıkamıyomus ama dedım ya cok sükür bulundu ılk deneme basarısız oldu ve alınan spermler donduruldu 2. denememız yarıda kesıldı embrıyo gelısımı olmamıs şimdi hersey ıı gıdıyo dedıler embrıyolar gelısmıs 3üncü gun transfer yaptılar bakalım beklıyorum 6 hazıranda sonuc alıcam hayırlısıyla bu denemede dondurulmuslarla oldu .inşallah bu sefer umutluyum .senınde ne guzel ılk tutmus emın ol ıkıncıde daha hassas davranıyolar doktorun kım benım mustafa bahcecı yaptı tranferımı ama erbıl bey ılgılenıyor muaynelerımde
sanırım bahçeci kliniği bunu veriyor. hastane puregon ve diğerlerini. ben fostimonu geçtim. doktorumun parça kalması nedeniyle geçen sene 2. kürtajı yapmasına ve benim de bir süre koyu renk akıntım oldu dememe rağmen rahim filmi çektirmeden tüp bebek yapmasına kimyasal gebelik sonrası sadece yaş demesine ve benim ısrarımla çekilen rahim filmi sonrası yapışıklık bulunmasına son derece kızgınım. süleyman beye ne paramı ne hakkımı helal etmiyorum. 42 yaşındayım ve saçma sapan nedenlerle geçirilen her ay benim için geri dönüşü olmayan bir kayıp. bir sonraki adet döneminde histeroskopi olmam gerekli. memorial brüksel tüp merkezi fiyatları 3000 lerde. sağlık sigortası kısmı kesin değil büyük ihtimal karşılamıyor. benim şu anki maddi durumumla hem histeroskopi hem 2. tüp bebek maliyetini nasıl karşılayacağım belli değil ama yaş nedeniyle karşılamam gerekli. süleyman beye allahından bulsun demekten başka da elimden birşey gelmiyor mafoldumbenklava:kötükedihüso:1no2:
merhaba bende izmirliyımmmm neresındensın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?