Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

arkadasım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın.herkes birbiri için dua ediyorr.bişi sorucaam bizim ilk tedavimizde tutmuştu.malesef bebeğimi kaybettim.haftaya kısmetse ikinci tedaviye baslıyoruz bizim de sorun sizinkiyle aynı.sizin ikinci dondurulmuş spermle mi oldu?tutmadımı? bizimde bu tedavi böle olcak.bana birazcık bilgi veririmisin?
bu arada bizede imkansız diyorlardı ama bizim mucizemiz gercekleşti inşallah allah yine nasip eder.günülden inanın ve allahtan umudunuzu hiç kesmeyin.yeni tedaviye baslıcak arkadasımız hayırlı olsun canım.

arkadaslar merhabaaa.daha önce konuştuğumuz moral günü olayını yapalım diyorum.müsait olan arkadaslar ve işini ayarlayabilecek arkadaslarla alman hastanesi moral günü düzenliyoruuz.tabi alman hastanesi dışındanda gelebilir arkadaslar.kimler bu olaya katıılır bi yazıverin bakalım arkadaslar...hamişler,tedavidekiler.negatif sonuça alanlar hadi birbirimize destek olalımm.su an herkesin adı aklıma gelmiyoo.aycacım,,denizbulut.ben bu hafta deil bir dahaki hafta istanbulda olucam.cok yer bilmiyorum ama yer konusunda anlaşırız :)))))))) öpüldünüz haydi kızlar moraleeee..dağıtmayaaa.

benımde ılk denemede sperm olmadıgı ıcın esım amelıyat oldu cok sukur kı bulundu benım esım kanser tedavısı gördu kemoterapıden dolayı olan spermler dısarıya cıkamıyomus ama dedım ya cok sükür bulundu ılk deneme basarısız oldu ve alınan spermler donduruldu 2. denememız yarıda kesıldı embrıyo gelısımı olmamıs şimdi hersey ıı gıdıyo dedıler embrıyolar gelısmıs 3üncü gun transfer yaptılar bakalım beklıyorum 6 hazıranda sonuc alıcam hayırlısıyla bu denemede dondurulmuslarla oldu .inşallah bu sefer umutluyum .senınde ne guzel ılk tutmus emın ol ıkıncıde daha hassas davranıyolar doktorun kım benım mustafa bahcecı yaptı tranferımı ama erbıl bey ılgılenıyor muaynelerımde

arkadasım ben 1 yıldır 3 defa tüp bebek denemesı yaptım bahcecıde ama hıc fostımon dıye bışey kullanmadım pregon cok kullandımm

arkadasım ben 1 yıldır 3 defa tüp bebek denemesı yaptım bahcecıde ama hıc fostımon dıye bışey kullanmadım pregon cok kullandımm

sanırım bahçeci kliniği bunu veriyor. hastane puregon ve diğerlerini. ben fostimonu geçtim. doktorumun parça kalması nedeniyle geçen sene 2. kürtajı yapmasına ve benim de bir süre koyu renk akıntım oldu dememe rağmen rahim filmi çektirmeden tüp bebek yapmasına kimyasal gebelik sonrası sadece yaş demesine ve benim ısrarımla çekilen rahim filmi sonrası yapışıklık bulunmasına son derece kızgınım. süleyman beye ne paramı ne hakkımı helal etmiyorum. 42 yaşındayım ve saçma sapan nedenlerle geçirilen her ay benim için geri dönüşü olmayan bir kayıp. bir sonraki adet döneminde histeroskopi olmam gerekli. memorial brüksel tüp merkezi fiyatları 3000 lerde. sağlık sigortası kısmı kesin değil büyük ihtimal karşılamıyor. benim şu anki maddi durumumla hem histeroskopi hem 2. tüp bebek maliyetini nasıl karşılayacağım belli değil ama yaş nedeniyle karşılamam gerekli. süleyman beye allahından bulsun demekten başka da elimden birşey gelmiyor mafoldumbenklava:kötükedihüso:1no2:

banada o uzun lısteden vermıstı ama klınıgın altındakı lıva dan baska yerde yapılmıyomus bazılar o yuzden burda yaptırman gerekıyo demıstı bende orada yaptırmak zorunda kaldım sanırım benımde 1000 cıvarıydı

anladım canım.inşallah hamiş haberini bekliyoruz ve kalpten dua ediyorum.bizim de dondurulmuş spermle olucak.o yüzden korkuyorum ihtimal biraz daha düşüyormuş.tedirginim o yüzden.benim doktorum burcak hanım.cok özel kabul etmezsen dondurulmuş materyaliniz kac tüptü?özeldende cvp yazabilirisin burdan yazmak istersen.

denizcim allah kolaylık versin.maddi ve manevi anlamda allah yardım etsin bu sefer inşallah.seni anlıyorum kolay seyler deil bunlar.kötü şeyler yasamıssın doktorunla bence değiştir belki ii gelir acıkcası ben merkeze güveniyorum.ben almana gidiyorum tedaviye.oaraya hangi arkadaslar gidiyo acaba?

yaaa bu sayfa burayamı taşındııı

malesf canım buraya tasımışlar.gülenim ben kacıyorum şimdi.arkadasa gidiyorum.artık gelince muhabbet ederiz.öptüm senii.

iyıldız canım merhaba cnaım.. bende azozedelerdenim

bugun ilk puregonumu vurdum canım 200 ünite ile başladım
canım tatil çok güzel gecti biraz tenha idi ama (halikarnasa gittik müşteri 20 adet idi 60 adet koruma var idi) :)

olsun oda iidir.hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel seyler yasarsıın.bende haftaya baslıcam terslik olmazsa.sen kliniğe mi gidiyosun hastaneye mi?

kliniğe ali mesut beye yönlendirdi bahcci beni
sen kaç ünite ile başlamıştın birde hatırlıyorsan tsh değerin kaçtı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…