Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

ben 450 le baslamıştım yanlış hatırlamıyosam canım benim kısa protokoldü ya.tsh ı hatırlamıyorum be güzelim.gecen hafta tansel beyle konuştuk.tabi sans biraz azalıyo ama belli olmaz demiş.inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

telefonlamı görüştünüz..
dosyaya bakarakmı söyledi kafadanmı attı :)
bize ameliyata gerek yok diyo eşimde sigarayı dört döndürüyor

ama ne şansı az oluyo demiş o zaman..
eşin istranbulamı gheldi
figen ne zaman geliyosun bu hafta sonumu hemen görüşelim olurmu benim pazartesi toplanır gibi geliyo hemen toplanıyo benim çünkü hatta eşlerimizle beraberde buluşabiliriz eşinde isterse benimki ister ..

eşim benim istanbulda zaten canım hafta sonları geliyo eve.biz pazar günü gelicez.görüşelim canım bende seni tanımayı cok istiyorum.ya eşim hani tedvi nedeniyle tanışıyoruz ya bu olayı cok zor atlattı hani kendiyle ilgli olduğu için.o yüzden mırın kırın etti.bu konudan konuşmayı sevmiyo ve kimseninde blimesini cok istemiyo.biz tanışalım canım zamanla belki onuda ikna ederim.beni anlıyosundur umarım.ama seni tanımayı cok istiyorum.biz pendikte olucaz.istersen msnden görüşelim canım daha rahat olur.özelden yaz bana ekliim seni

geldimm :)
benim eşimde öyleydi azo bgirde daha agır sperm azlığı olsa bi derece ama bu kısırlık oluyor baya zor atlattı çok kişi çıktı bizim aileden azolu ondan eşim kaşarlandı :) anlıyorum seni canımm sorun değil.. ayyy eşin her hafta istanbuldamı ne iş yapıyorki canım sen tekmi kalıyon korkmuyonmu yaa ?
evet canım ya ben lucrinden dolayı adetim gecer diye diyodum bakalım hafta içi kesin toplanır önümüzdeki hafta anacım.. gecen sene pazartesi başlamıştık haftaya salısı toplanmıştı yanlış haırlamıyorsam..
napıyon bakalım nası geciyo

valla canım tam bılmıyorum o kadarınıda ama 3 denemedır dondurulmuşları kullanıyoruz ama 4 üncü denemeye kalırsa ki inşallah kalmaz eşimin tekrar amelıyat olamsı lazımmıs bıde bence korkma eger alınan spermler kalıtelıyse aynı sekılde çözülüyolarmıs sans falan düşmüyomus yanı bana erbıl bey o sekılde söylemıstı aynı zamanda mustafa beyde herseyın hayırlısı arkadasım .benımde cok az kaldı öyle heyecanlıyımkı 6 sında sonuc alıcam ve tam dogum günümdede transfer oldu inşallah bana güzel bı dogum gunu hedıyesı olur ben herkese dua edıyorum sızde bana edın arkaslarr....

iyıldız hadi haberlerini bekliyoruz canım cumartesi sonucu alacaksın demekkii

bende karşıyakadayım şemikler bostanlı
aa ölemi bizimkiler demirköprüde oturuyo.ben semikler lisesinde okudum.nerdeyse akraba cıkcaz hee. kaydirigubbakcemile3

inşallah hadi bakalım bu sefer hayırlı olsun.e siz istanbuldamısınız?almanı nerden duydun?

ayy gercekten öyle bende şemıkler lisesınde okudum hem ortaokulu hem liseyı 95 mezunuyum ben arada evlenmeden önce bende demırköprüye yakın oturuyodum tezeren apartmanlarının orda bılırsın sanırım. yok ben hala izmirdeyım oturuyorum istanbulda eşimin akrabaları var arkadasım var onlarda kalıyorum .alman hastanesı bahçecı klınıgınıde bı tanıdık vasıtasıyla basvurduk 1 yıldırda buraya gelıp gıdıyorum işte hayırlısı baklaım inşallah bu sefer son olucakl sonucada 2 gun kaldı cumartesı.senın tedavı ne asamada neler yapıyosun

yıldızcım bizimkiler tatlı yasam da oturuyolar tezerenin yanı.ben 2001 mezunuyum bu arada.bizim 2. tedavi bu.ilki tuttu bebeğimi kaybettim malesef.şimdi önümüzdeki hafta tekrar baslıyoruz...hepimizizn hayırlı olsun inşallah.

bugün sonuc alacaksın yıldız..
benimde hafataya ymırtalar toplancak figen teyzesini bekliyo yumiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…