karsıyakada oturuyoruz canım.ama eşimin işi nedeniyle balıkesirdeyizz.sen neresindensin?
anladım canım.inşallah hamiş haberini bekliyoruz ve kalpten dua ediyorum.bizim de dondurulmuş spermle olucak.o yüzden korkuyorum ihtimal biraz daha düşüyormuş.tedirginim o yüzden.benim doktorum burcak hanım.cok özel kabul etmezsen dondurulmuş materyaliniz kac tüptü?özeldende cvp yazabilirisin burdan yazmak istersen.
denizcim allah kolaylık versin.maddi ve manevi anlamda allah yardım etsin bu sefer inşallah.seni anlıyorum kolay seyler deil bunlar.kötü şeyler yasamıssın doktorunla bence değiştir belki ii gelir acıkcası ben merkeze güveniyorum.ben almana gidiyorum tedaviye.oaraya hangi arkadaslar gidiyo acaba?
aa ölemi bizimkiler demirköprüde oturuyo.ben semikler lisesinde okudum.nerdeyse akraba cıkcaz hee. kaydirigubbakcemile3bende karşıyakadayım şemikler bostanlı
valla canım tam bılmıyorum o kadarınıda ama 3 denemedır dondurulmuşları kullanıyoruz ama 4 üncü denemeye kalırsa ki inşallah kalmaz eşimin tekrar amelıyat olamsı lazımmıs bıde bence korkma eger alınan spermler kalıtelıyse aynı sekılde çözülüyolarmıs sans falan düşmüyomus yanı bana erbıl bey o sekılde söylemıstı aynı zamanda mustafa beyde herseyın hayırlısı arkadasım .benımde cok az kaldı öyle heyecanlıyımkı 6 sında sonuc alıcam ve tam dogum günümdede transfer oldu inşallah bana güzel bı dogum gunu hedıyesı olur ben herkese dua edıyorum sızde bana edın arkaslarr....
aa ölemi bizimkiler demirköprüde oturuyo.ben semikler lisesinde okudum.nerdeyse akraba cıkcaz hee. kaydirigubbakcemile3
inşallah hadi bakalım bu sefer hayırlı olsun.e siz istanbuldamısınız?almanı nerden duydun?
iyıldız canım merhaba cnaım.. bende azozedelerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?