Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

herkese merhaba,
ben bişey sormak istiyorum. 1. denememde 2 tane embriyo koyuldu tutmadı. daha sonra dondurulmuş 5 taneden bri işe yarar olduğu için 1 tane koyuldu o da tutmadı. doktorum bu sefer uzun tedaviye geçti ve 30 yumurta toplandı 24 ü döllendi ama ne olduğunu görebilmek için 5.ci gün transfer yapacağını söyledi fakat 5. 2 gün 2 embrio 6, gün hiç kalmamıştı. bunun üzerine tüğp bebek tedavisini kesip bizi aile hekimine gönderdi o da şimdi bir sürü test verdi yarın onalrı yaptırıcaz. Aranızda bu süreci yaşan var mı?

valla canım böle bişi yasamadım ama fikrimce neden gelişemediğini embriyoların araştırılması lazım tabi.en iyisi bu olur tabii.sen hangi merkezdesin almanda mı?

iyıldız bizimde sadece 5 tane döllendi bu tedavide 3 konuldu bakalım ne olacak adet agrılarım var benimde yüreğim agzımda daha 3 gün üstelik adetime 17 gün var..
gop oturuyorum ben canım sen neresindesin ?tekrar denemeyi düşünüyormusun eşin neyden dolayı azospermi

aynısını ben yaşıyorum arkadaşım
nerdeyse altı aydır diyetteyim...hayvansallar yasak ..7 kilo verdim...benimde embriyolar5. günden sonra yaşamıyor

merhaba bende bahcecide tedavi goruyorum...bu salı yanı 23 hazıranda esımın amelıyatı var..eger sperm cıakrsa benden de yumurtaları toplıcaklar..doktorum mustafa bahceci...ben sızın yazdıgınız ınsnaları gormedım bıle..onlar klınıkte nerde duruyolar...

yazdığınız diğer insanları derken doktorları kasdediyorsanız bir kısmı hastanede çalışıyor. klinik 6. katta süleyman by ile alibey 5. katta da esra hn oluyor genlde. bn hp öyl gördüm

benim transferimi ali bey ile süleyman bey yaptı

inşallah tutar ve bebıslerıne kavusursun canım ben izmirde yasıyorum karsıyakada mustafa beyle görüştum tekrar denıcez dıyor bakalım benım önce toparlanmam lazım ama tekrar denıcem pes etmıcez yanı ama ne zaman bılemem tabı maddı manevı yıpratucı dönemmm.benım esım testıs tümörü teshısıyle kemoterapı gördu doktorlarda bundan dolayı azospermı oldugunu söyledıler kemoterapıden dolayıda kanalların kurudugunu o yuzden var olan spermlerın dısarı cıkamadıklarını söyledıler.ama tesede sperm bulundu ve saglıklı görunduklerını ve basarı sansımızın yuksek oldugunu söyledıler ama malesef 3üncü deneme oldu bışey yok ama ben umudumu kaybetmıyorum elbet bırgun olucakkkkkkk.öyle işte canımm.sen neredensınnn nerde oturuyosunn?....tahlıl ne zamannn?

Ben istan uldayim snin agrim sizin oldumu peki birde kacinci ksliteydi embrlyolar ve neden tutmamis Mustafa Bey ne diyor tedavi sekli degisiceekmi
Ben bunds olmazsa cok yikilicam ins olmustur teste 5 gun var

merhaba arkadaslar
bende alman hastanesinde tedaviye basladim bugun tedavimin 6. gunu, yurt disinda yasiyorum tedavi icin istanbula geldik, daha onceden 5 negativ asilama ve 3 tup bebek denemem oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsun, Allah hepimize mis kokulu bebekler nasip etsin

arkadasım hayırlı olsun inşallah tedavin.ben yavas yavas sonuna yaklastım..yumurta toplandı ve kısmetse transferi bekliyoruu.allah dualarımızı kabul etsin.doktorun kim peki?

arkadasım hayırlı olsun inşallah tedavin.ben yavas yavas sonuna yaklastım..yumurta toplandı ve kısmetse transferi bekliyoruu.allah dualarımızı kabul etsin.doktorun kim peki?

tsk.ederim arkadasim, kac yumurtan toplandi?? insallah seninde transferin gerceklesir, bebislerin sana sIkI sIkI tutunurlar..
benim drum ulun bey

tesekkür ederim canım benimkide burcak hanım.benim 11 yumurta döllendi 9u işleme alınmış 4ü döllendi cok şükür bugün haberini aldık.yarın transferim var.seninde hayırlısı il e tamamına erdirsin inşaallah.hepimiz güsel sonuçlar alalım hayrılısı ile..

masallah simdiden hayirli olsun canim, benimde yarin kontrolum var bakalim kac yumurtam olusmus, peki kac embriyo transfer edilecek biliyormusun??

hayırlı olsun inşallah sımsıkı uunurlar annelerine kaydirigubbakcemile5 kaç tane transfer edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…