• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

yazdığınız diğer insanları derken doktorları kasdediyorsanız bir kısmı hastanede çalışıyor. klinik 6. katta süleyman by ile alibey 5. katta da esra hn oluyor genlde. bn hp öyl gördüm
evet suleyman bey ıle alı beyden bahsetmıstım..onlarada muayene oldum..mustafa bey amerıkada persembe donucekmıs..sımdı catlatma ıgnesını vurdum kendıme....carsambaya amelıyat edıcekler esımı...8 dealman da olucaz..ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız..gulencım ınsallah senınde nur topu gıbı bı oglun olur..allah herkesın gonlune gore versın....cok heyecanlıyım....:lepi:

evet canım şimdi eve geldim dinleniyoruuum.yavrularım artık benimleeee.

Allah hayirlisini nasip etsin, Allah emeklerinizi bosa cikarmaz insallah.
kac embriyo transfer edildi?
bende bugun kontrole gittim 20 yumurtam olusmus:nazar:, dr hafta sonuna kadar toplariz dedi

hayırlı olsun inşallah sımsıkı uunurlar annelerine kaydirigubbakcemile5 kaç tane transfer edildi?

Allah hayirlisini nasip etsin, Allah emeklerinizi bosa cikarmaz insallah.
kac embriyo transfer edildi?
bende bugun kontrole gittim 20 yumurtam olusmus:nazar:, dr hafta sonuna kadar toplariz dedi

ccok tesekkür ederim kıslar inşallahhh.bu sefer 4tane koydular bu sefer bizim için son sans oldugundan 4ünüde koydularr.

kizlar umarim benim icinde hersey guzel olur bende mustafa bahceciyi sectim ins bende guzel bi sonuc alabilirim dua edin banada kizlar lutfen

allaha emanet olun allah yuzumuzu guldursun

arkadaslar yarın transferım var..4 tanesı kalmıs..bakalım ne olucak..

KIZLARR Gulencimden haber varmi yaa.. Test yaptimi ?? Merak ettim hicbiryerde baslik filan goremedim.. Insallah olumlu sonuc almistir.. :Saruboceq:

senin yumurtaların kaliteli olduktan sonra döllenirde tutunurda ben 2 denemeyide orda yaptım olmadı senin malın iyi olacakki hastane bişeyler yapsın hakkınızda hayırlısı olur inş

Evet kısalr Allahın izniyle ben hamielyim.. darısı sizleee lsunn

gülenciğim çok tebrik ediyorum sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah
sen almandan memnun kaldın mı ve doktorun kimdi

gulen tebrik ederim Allah tamamina erdirsin, darisi bizlerin basina
benim bugun 25 yumurtam toplandi, yarin hastaneyi arayip embriyolarin durumunu ogrenecem, benim icin dua edin

merhaba arkadaşlar,ben 3 aşılama ve 2 tüp bebek denedim ama sonuç malesef negatif.Bu sefer bahçeci kliniğine gitmek istiyorum .tedavi ücreti hakkında bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler.......

evet tedavi ücreti ne kadar arkadaşlar ben polikistik overim.acaba beni gibi olanlar tüp bebek yaptırırken kullandığı ilaçlardan sonra yumurtaları oldumu?
lütfen bilgi verirseniz.

merhaba ben alman hastanesi ne gidiyorum.Doktorum Halit Fırat Erden. tedaviye salı günü başladık 4. günüm göbekten iğne yaptırıyorum.pazartesi tekrar gidicem kontrolüm var.....tüp bebek fiyatı 2.500 euro yalnız bu hastaneye ödeyeceğin miktar . birde ilaç tutarı varki ben salı günü iğne ve ilaca 735 tl verdim.birde kan tahlilleri var...anlayacağın var da var...

evet tedavi ücreti ne kadar arkadaşlar ben polikistik overim.acaba beni gibi olanlar tüp bebek yaptırırken kullandığı ilaçlardan sonra yumurtaları oldumu?
lütfen bilgi verirseniz.

canım bende pco luyum 23 tane yumoş oluştu pco lular zaten aşırı yumurtlarlar ama ben bu yüzden ohss oldum şu an beklemedeyim 1 hafta old opu işlemim yapılalı embriyolarım donduruldu çünkü bu durumda transfer pek hayırlı olmuyo maden sende pcos var çok dikkat et kendine ohss olmaya çok açık oluyoruz

lütfen bilgi verirseniz.

benim TL olarak tüm tahliller vs 7000 lirayı toparladı ama 7500 le kapatırım sanırım bitek transfer işlemim var artık sonrasındaki ilaç masrafım kaldı

slm kızlar bende bahçeci kliniğinde tüp bebek deniycem.
hangi dr önerirsiniz?
benim sorunumda tüplerim kapalı olması.

laparoskopiyle açılmıştı tüplerim sonra dış gebelik geçirdim ve bi tüpümü kapadılar.dış gebelik geçireli 1 sene oldu ve 2 hafta önce rahim filmi çekindim 2 tüpümde kapalı çıktı.

eşimde hiç bi sorun yok bugün mustafa bahçecide muayene oldum yumurtalarım çok iyiymiş yüzde 60 70 şans verdi inşallah tutar.mustafa bahçecinin hastası varmı aranızda

ben mustafa bahcecının hastası ıdım..suan ıkız bebeklerıme hamıleyım..en ıyı yer ve en ıyısı mustafa bahcecı...bana yuzde 55 tutar demıstı..sana cok fazla sans vermıs bence zaman kaybetme ve dene...

canım bende pco luyum 23 tane yumoş oluştu pco lular zaten aşırı yumurtlarlar ama ben bu yüzden ohss oldum şu an beklemedeyim 1 hafta old opu işlemim yapılalı embriyolarım donduruldu çünkü bu durumda transfer pek hayırlı olmuyo maden sende pcos var çok dikkat et kendine ohss olmaya çok açık oluyoruz

ohss ne demek ?

:Saruboceq:

yumurtalıklar aşırı uyarılıp fazla yumurtlarsan ki bu genelde pcos lularda oluyo yumurtalıklar ve karın boşluğu vs sıvı topluyo ve eğer bu halde transferinde yapılırsa ki yapılmamalı beta hcg hormonu ilk salgılanmaya başladığı anda karnın 9 aylık gibi şişiyo sonra su filan çekiyolar karnından iğrenç illet bişey işte beni buldu ve şimdi transfer için geçmesini bekliyorum

Back
X