- 23 Mart 2009
- 481
- 1
- 116
antibiyotik verdi iğne falan.8000 ytl bulur dedi.senin trasferini falan herşeyinle mustafa bahçecimi yaptı 2 ay yokmuş bende beklesemmi sonramı yaptırsam acaba?psikolojin nasıldı ya ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik destek aldınmı?
evet benım herseyımle mustafa bey ılgıledı transferımıde o yaptı..bende de ınanılmaz baskı vardı...acaba esımde sperm cıkıcak mı acaba tutucak mı..aılelere ne soylıcez....hatta bana 2 tane 4 hucrelı bı tane 2 hucrelı transfer ettıler ..burda okuyodum mıllete 8 hucrelı 10 hucrelı transfer etmısler..tutmıcak dıyede kafama taktım ama ıkı tanesı tuttu....suan hamıleyım....mustafa beyı bekle bence...en ıyısı o.....yada sen bılırsın kısmet ıste..bu arada benım bebeklerım suan olması gerektıklerınden daha buyukler bırde..doktor bıle sasıyo....burayı cok okuma derım kafası karısıyo ınsanın...bırde ben mesela transferden sonra sureklı su ıctım....3 gun dınlendım ama sonra hayatıma yavas yavas devam ettım....oyle yatmadım..kasıklarımda agrı olunca hemen uzandım oyle gectı ıste.....