Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

arzu canım anlatsana kaç yumurta kaç emriyo odu kaçtane transfer yapıldı biraz bahsetsene canım

Hee doğru diyor doktorun nasıldı,ilgileniyordumu yani açıkcası memnun kaldınmı?
Yumurtalarının kalitesi nasıldı?

drgunay canım kaçyıllık evlisin.yaş kaç biraz bahsedin lütfen birbirimizi tanıyalım.ben 31 yaşındayım 11 yıllık evliyim.

Canım 2007 temmuzda evlendik.24 yaşım var.Unversiteyi geçen sene bitirdim.Lisans yapıyorum.Doktorum.Onkoloji.Düğünden sonra balayına İstanbul oradan da bodruma gittik.İstanbuldayken gelmişken bir jinekolojik muayeneden geçeyim dedim.Ve hiç de hoş olmayan bir süprizle karşılaştık.O andan da tedavilerde kaldım.Henüz çocuk yok.

memnun oldum canım soracağın bişi varsa sorabilirsin.bu arad afiyet olsun kilolara dikkat .söylemesi ayıp olacak ama bende çorba karışık dolma ve salata yaptım.yalnızlık hissetmemek için böyle şeylerden de bahsedebiliriz.biraz kafamız dağılır arzuuuuuuuuuuu sen gittin herhalde canım

Kızlar bahcecı klınıgınden dr esra jozvıak drum. Yaklasık 1 yıldr ona muayene oluyorum cok memnunum su an bı sıkıntım olmadı.9 adet yumurta topladılar bunların 5 tanesını dolledıler 4 u tuttu ama 3 u gelısmedını tammaladı ve 3 adet embrıyo yerlestırdıler.degerleım cok dusuk dıs gebelık olabılırım dıye ödum patlıyo p ..tesı gelmıcek heralde

Kızlar bahcecı klınıgınden dr esra jozvıak drum. Yaklasık 1 yıldr ona muayene oluyorum cok memnunum su an bı sıkıntım olmadı.9 adet yumurta topladılar bunların 5 tanesını dolledıler 4 u tuttu ama 3 u gelısmedını tammaladı ve 3 adet embrıyo yerlestırdıler.degerleım cok dusuk dıs gebelık olabılırım dıye ödum patlıyo p ..tesı gelmıcek heralde

canım birşeyi 40 defa söylersen olurmuş derler.sen böyle giderse pazartesiye kadar ne 40ı 14 diyeceksin gibi.yapma böyle canım şu anda senin yarattığın stres eğer bebek varsa ki öyle ne kadar kötü etkiliyor farkındamısın.ne olur yapma ve evet şu anda bebeğin var.olmamasını kanıtlayan henüz birşey yok çünkü.hadi kendini toparla sonunda ölüm yok ya olmasada ne yapalım.kii senin tedavi sürecin çok güzelmiş anladığım kadarıyla.korkma inşallah olmuştur ama olmasada öüne bak olmasa neler yapabilirim diye düşün ama iyi anlamda.bak ben panik atak oldum hap detavileri görüyorum tedavimin aralarında sende dikkat et lütfen.seni senden daha iyi bilen,anlayan ve moral veren kimse olmaz unutma önce kendi doktorumuz olalım.hadi şimdi iyi şeyler düşünüp hayaller kuralım

kızlar mola eşim gelir birazdan masayı hazırlayayım. bana şimdilik müsade.ara ara girerim takip edin beni.herkese afiyet bal şeker olsun.canlarım benim........................

bu arada günay msn adresim var ama pek aktif tutmuyorum o yüzden vermemede gerek yok sanırım

Merhaba arkadaşlar.Bu gün hastaneyi aradım ve 23 mart da bir randevu aldım.Tedavi ücretini sordum.2350 euro ve 3000TL ilac fiyatları dediler.Arkadaşlar 2350 euro ya her gün yapılan an testleri de dahilmidir.
Yani arkadaşlar yurtdışından geldiğim için ne kadar para harcıycam bilmem gerek.
Bi de arkadaşlar adetin 3cü gününden tedavi başlıyor kaçıncı gün yumurta oplanıyor kaçıncı gün transfer yapılıyor ve de kaçını gün test yapıyoruz,kaçıncı gün keseleri görüyoruz?Yani eğer hamile kalırsam test yaptığım ana kadar İstanbulda kalmayı düşünüyorum da o yüzden sordum.
Önceden çok teşekkür ederim..

Back
X