iyiyim canım biraz rahatladım en azından dünkü stres yok sen nasılsın kasıklarında sancın coktur simdi senin kayınvalıtenler geliyo dedin herkese dedin mi yaptıracagını ya ben kimseye söylemiyorum sadece ablamlar biliyo onlarda sagolsun baya bi moral veriyolar .
evt canım cok sıkıntısını cektim patlamaya hazır bomba gibiydim cok şükür dün toplandılar ama daha beter oldum.yumurtalar karnımdayken olan sıkıntı hiçbişeymiş.2de baslandı 2:50de bitti toplma işi.49 yumurta toplandı 39u işleme alınmış 35 i döllenmiş.ama ölüyorum acısına midem kasıklarım bagırsaklarım suan bomba gibi dolaıyorum.yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo.sastım napacagımı.sezaryen dogumu gecti sonucları.5 saat yatırdılar beni klinikte.kayınvaldemler biliyo.zaten bilmemesi mümkün degil.evlendim eveleneli durmadan soruyo zaten bir nevide o zorladı beni tüp bebege.annemler biliyo kayınvaldemler le görümcem biliyo.bikac komsumla dertlesiyorum.baya bilen var yani.kayın valdem hariç hepsi motivasyon bakımından cok yardımcı oldu.cok kişyle paylasmak herzaman ii degilde seni anlayanlara sölemek insana iyi geliyo.transfere gelince bu ay yok sonucları itibariyle dondurcaklar.uzun oldu ama bendeki gelişmeler böyle