Saç Rengi ve Saç Boyama Alman papatyası mı sarı papatya mı kullanmalıyım?

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
arkadaşlar koyu kumral saçlarımı papatyayla açayım biraz dedim her yerde şu beyaz alman papatyası yazıyo ama aktardaki kadın sarı papatya saç için diye tutturdu bende almadım. cinsi önemli çünkü. siz hangisini kullandınız veya biliyorsunz?:26:

genelde beyaz papatyayı veriolar ama mantiken sarı papatyaymış gibi gelio bana..

yaz gelsin güneş yüzünü göstersinde bende denicem ama sanırım sarı papatyayla denerim

Alman papatyasi daha etkili.
Ayrica lütfen konu acmadan önce daha önceden acilmis konulari arastirin, bazen oradaki bilgiler, deneyimler yeterli oluyor ve konu acmaya gerek kalmiyor.
Ben konulari kolay bulmak icin söyle yapiyorum; google'a "papatya ile sac acma kadinlar kulübü" yaziyorum ve sitedeki bütün ilgili konular cikiyor karsima. Sitedeki arama bölümü yeterli gelmiyorsa bu sekilde arayabilirsiniz.

araştırmadan açmadımki zaten, her yerde papatya diye geçiyor veya alman papatyası diye, mayıs papatyası diyen var ki o da alman papatyasıyla aynı şeymiş ama aktardaki kadın ille de sarı papatya diyince ben de bu konuya parmak basmak istedim. türü önemliymiş çünkü
türk papatyasını da yeni duydum mesela:72::1:
saça en az zarar verenini merak ediyorum arkadaşlar hangisi daha iyi sonuç veriyor?

araştırmadan açmadımki zaten, her yerde papatya diye geçiyor veya alman papatyası diye, mayıs papatyası diyen var ki o da alman papatyasıyla aynı şeymiş ama aktardaki kadın ille de sarı papatya diyince ben de bu konuya parmak basmak istedim. türü önemliymiş çünkü
türk papatyasını da yeni duydum mesela:72::1:
saça en az zarar verenini merak ediyorum arkadaşlar hangisi daha iyi sonuç veriyor?

O zaman varolan konulardan devam etmelisiniz.
Ben alman papatyasini kullaniyorum ama sac kurutma makinesiyle. Sanirim o daha etkili cünkü hep onu öneriyorlar. Yazin bu sefer güneste kullanacagim, sonuclari paylasirim.
Türk papatyasi sanirim bildigimiz beyaz-sari papatya. Son uyguladigim kürlere ondan da kattim biraz. Hangisi etkiliyse o göstersin etkisini. Bu arada hic biri saca zarar vermiyor. Boyadan bin kat daha iyi dogal renk verme yöntemleri.
Bir de kullandiginiz sampuana, sac bakim kürlerine, hazirladiginiz papatya suyuna 10-20 damla kadar papatya yagi katin. Tresan papatya özlü sampuani da öneriyorum, sari isiltilar veriyor saca.

Son düzenleme:
ben de kuru papatya kullanıyorum sarı oluyorr . güneşte bekliyorum hafif açıldı saçım ama ok değil keatane rengi zaten . bi de fön makinesiyle olur mu ki?

kızlar pekı bu papatya suyu kaşa sürülse nekadar açar ? nasıl olur ? bilgisi olan varmı acaba ??

Kuru papatya??
Zaten aktardaki o sari papatyada alman papatyasida kuruydu kizlar yau:/ :) sizinki hangisi acaba?

Papatya suyu kullananlarn bazilari saclarina sac kremi veya yagi kullanmayanlar papatyanin saci cok kuruttugunu soylemislerde o yuzden seettiydim:-)
Papatya yaginin isilti etkisi var yani? Sac rengi acma degil?:44:

Fön makinesiyle nasıl oluyor ki ya merak ettim?? aktardan alman papatyası alıp kaynatıp saça uygulayıp fön makinesiyle mi kurutcaz ki ??? lütfen cevappp :)

yıllardır boya kullanmıyorum.. artık değişiklik istiyordum..nasıl da unutmuşum çocukluğumun papatya suyunu:)))

saçımıza sürüp sürüp güneşe çıkardık

Fön makinesiyle nasıl oluyor ki ya merak ettim?? aktardan alman papatyası alıp kaynatıp saça uygulayıp fön makinesiyle mi kurutcaz ki ??? lütfen cevappp :)

Ya sacina surup gunese cikcan kurumasni beklicen ya da uygulayp normal fonle kurutcan ki bu havada bu daha mantikli:13:

:9: Türk papatyasını ilk defa duymanın sebebi Alman papatyası adını görünce ironik olarak yazmamdan kaynaklanır, bildiğin tarla papatyasıdır.

Son düzenleme:
:9: Türk papatyasını ilk defa duymanın sebebi Alman papatyası adını görünce ironik olarak yazmamdan kaynaklanır, bildiğin tarla papatyasıdır.

hıııııı anlaşıldııı:35:
yarın alcam inşallah alman papatyası bakalım..

Back
X