OlmuyorYorucu olmuyor mu böyle yaşamak.
Zaten onu demesi benim kafamı karıştırdı yoksa sorun yoktu zatenBence birşey yok bunda da
Adamın yenge instaya giriyor demesi garip
Zevzek bir tiptir belki
Olayın normalliği konusunda hemfikiriz sadece yenge giriyor galiba demesini anlamlandıramadmyook artık aşırı normal bir olayı paranoyaklaştırmışsınız.
Çok dikkat çekici yalniZDertler olmuş derya deniz.
Ayrıca o konu başlığı ne ya
Benim aklıma neler geldi dün kü pompilasyon kukuşta dan sonra psikolojimi bozdularÇok dikkat çekici yalniZ
Bilmem ben olmamçok yorulmuyor musunuz bunlarla uğraşırken ?
ayrıca insanın eşi de olsa böyle şeyler yapmanın özel hayata saygısızlık olduğunu düşünüyorum..
bana yapılsa çok rahatsız olurum.
Ya argovari konuşabilir erkek erkeğe onu da kastediyor olabilir ama beni katması beni irite etti cocuk bir de bekar ne bileyimSanki eşiniz arkadaşlarının yanında farklı konuşuyormuş gibi geldi.
Beni anladığınıza emin olduğum ilk yorum bu oldu umarım sizin dediğiniz gibidir daha evvel de bu tarz birşey ile vakıf olmuştum aldatıldığıma ben o yüzden hassas davranıyor olabilirim ancak beni katması gerçekten gereksiz acaba dedim ben abartıyor muyum bu yüzden konu açtım ben aldatılıyorum galiba imdat diye konu açmadım ama yinede yaptığımı yorucu gereksiz saygısızca bulanlar da var tabiCanım oğlan z vzek.
Bunlar düşük düşük konuşuyorlar aralarında ağzı bozuk argo diyelim kadın gelmesin aklına...
Ama gün olup biraz usturuplu konuşunca karinmi yanında çocuğun mu yanında filan muhabbetine giriyor bu zevzek tipler
İçin rahat olsun bsey olduğu yok
Ya beni katınca benimde aklıma onlar geldi vallaAlmancı tokatlamak deyince aklıma neler geldiyse...
Karantinamın bitmediğini söylemiş miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?