Alman Tokatlamak?

Büyük ihtimalle arkadaşıyla telefon ya da ne bileyim yüz yüze görüşmelerinde instagramim eşimin telinde de acik genel olarak düzgün konuş demiştir, çünkü erkeklerin kendi aralarindaki muhabbetlerinin çokta normal olduğu söylenemez

ben asıl "tek tabanca takılıyorsun" kısmını anlayamadım
ben takılsaydım o kısma takılırdım.

Bence o sözü (yenge görüyo belli ki için konuşuyorum) tek tabancasın lafına verdiği karşılık için yazmış. Konuşmadan öyle anladım ben, almancı ve langırt muhabbeti de belli ki eşinizin anlattığı gibi, sizi tokatlamak lafı tedirgin etmiş sanıyorum ama normal gözle okuyunca mantıklı geliyor. Eşiniz “ aynen broo tek tabancayız azcık kafa dinleyelim” tarzı bir cevap yerine “idare ediyoruz” diyip sizsizlikten yakındığı için öyle demiş arkadaşı belli ki.

Bana da öyle geldi. Ne güzel tek tabanca takılıyosun mesajına karşılık "evet yaa, kafa dinliyorum buro" tarzı bir cevap beklerken idare ediyoruz mesajından adam instagramina sizin girdiginizi anlıyor. Çok takılmayın bence ya olur öyle şeyler.

Olayın normalliği konusunda hemfikiriz sadece yenge giriyor galiba demesini anlamlandıramadm
Kocan normalde küfürlü vs konuşuyor bence bu insanla
Ama sen de instagrama girip göreceğin için daha kendi gibi olmayan şekilde cevap vermiş
Adam da belki de aralarında olan jargondan farklı bir konuşma stili ile karşılaşınca yenge mi okuyor diye patavatsızlık yapmış.

Lütfen insanların bu kadar konuşmalarına kadar didiklemeyin bana yapsa eşim ben çok üzülürüm

" Olsun napak idare ediyok " cümlesi üzerine öyle demiş arkadaşı.

Evet ya yaşasın yerine idare ediyorum demiş yani. :)

Öyle yorum yapmıslar ki bazı arkadaslar sankı kendılerının basına gelse o kadar dogal karsılayacaklar kı hıc kuskulanmayacaklar..
Şu algıdan cıkın, esıne guvenmıyorsan neden hala evlısın? Cocugun varsa guvenmıyordun neden guvenmedıgın bır adamdan cocuk yaptın? vs vs..
Artık ınsan kıme guvenecegını, hangı zaman dılımınde kımden ne gorecegını sasırmıs. Bana o kadar dogal gelıyor kı hersey, herkesten gelecek her adımı olabılır yapabılır boyutunda yasıyorum. Yalnız ben oldugumuda dusunmuyorum bu konuda. Cok acı dimi? Insan 40 yıl aynı yastıga bas koydugu ınsana senı tanıyamamısım dedıkten sonra bir ömrü feda etmek ne meşakkatli..

Durum için yorum yapamıycam kafan zaten karısmıs ınsallah gonlun ferahlamıstır.

Olayın normalliği konusunda hemfikiriz sadece yenge giriyor galiba demesini anlamlandıramadm
eşinizin arkadaşı "tek tabancasın rahatsın" demek istemiş. eşinizde sizin mesajları okuduğunuzu bildiği için abartı bir yanıttan kaçınmış ve sadece "idare ediyorum" diye cevap vermiş. haliyle karşı taraf bunu anlamış ve "eşin bakıyor galiba insataya" demiş. ortada bir problem yok...

Karisi okumasa adam belki "he s.... t.... yaydim oturuyom" diyecek Kadin okuyup bir de "ay sen ne cirkin ne argo konusuyorsun" demesin diye gecistirmis. Bu sefer bu sorun olmus.

Ben bir kiz arkadasima normal uslubum disinda TRT spikeri tadinda yazsam "hayırdır biri mi okuyor, kacirildin mi noldun" der yani

Alman tokatlamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
Güvensizlikle değil de okuduklarınızı ısrarla anlamamayla alakalı hep bunlar.

Adamın şifresini değiştirip, arkadaşıyla laf cımbızlamak için muhabbeti devam ettirmek alman tokatlamaktan daha iğrenç bilin istedim.

Alman da degil, Almanci tokatlamak.

Belli ki bir oyunda Almancilari tokatlamislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…