Ben mi ilgincm tabir bana ait değil ki?Almancı dediği bizim gurbetçiler. Çok ilginçsiniz
Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?çok yorulmuyor musunuz bunlarla uğraşırken ?
ayrıca insanın eşi de olsa böyle şeyler yapmanın özel hayata saygısızlık olduğunu düşünüyorum..
bana yapılsa çok rahatsız olurum.
Daha önce bu şekilde aldatıldığını öğrendiysen o zaman abartmakta haklısın. Bunu konu da niye belirtmiyorsun ?Beni anladığınıza emin olduğum ilk yorum bu oldu umarım sizin dediğiniz gibidir daha evvel de bu tarz birşey ile vakıf olmuştum aldatıldığıma ben o yüzden hassas davranıyor olabilirim ancak beni katması gerçekten gereksiz acaba dedim ben abartıyor muyum bu yüzden konu açtım ben aldatılıyorum galiba imdat diye konu açmadım ama yinede yaptığımı yorucu gereksiz saygısızca bulanlar da var tabi
Tam olarak beni katması aslında hani yenge okuyor belli demesi yoksa takılacak bir mesaj değildi gözümdeBoş beleş erkek muhabbeti. Canınızı sıkacak bir durum yok.
Siz tam olarak neye takıldınız ki?
Yengemi takipte, eve erken mi gidiyon, kılıbık mı oldun, standart ortalama türk erkeği diyaloğudur.
Aldatan eşiniz miydi yoksa başka bir ilişkinizde mi aldatıldınız?Beni anladığınıza emin olduğum ilk yorum bu oldu umarım sizin dediğiniz gibidir daha evvel de bu tarz birşey ile vakıf olmuştum aldatıldığıma ben o yüzden hassas davranıyor olabilirim ancak beni katması gerçekten gereksiz acaba dedim ben abartıyor muyum bu yüzden konu açtım ben aldatılıyorum galiba imdat diye konu açmadım ama yinede yaptığımı yorucu gereksiz saygısızca bulanlar da var tabi
Yahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz
NOT olarak yazmıştım ama açıklayıcı olmadı sanırım düzelteyimDaha önce bu şekilde aldatıldığını öğrendiysen o zaman abartmakta haklısın. Bunu konu da niye belirtmiyorsun ?
Sonra da kimse beni anlamıyor. Yahu müneccim değiliz ya yazsana konuya da.
Aynen düzelt ki ona göre yazalım. Sana da çok eleştiri gelir anlattığın kadarıyla olursa.NOT olarak yazmıştım ama açıklayıcı olmadı sanırım düzelteyim
Yahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?
iyiki benm kızarkadsmla konusmama da bakmıyor heeeYahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?
Almancı tokatlamak tabirini başka yöne çektiğiniz için ve başlıkta da hissettirdiğiniz için yazdım. Mutsuz olursunuz. Ayrıca eş de olsa evlat da olsa başkasının hesaplarını karıştırmak çok değişikBen mi ilgincm tabir bana ait değil ki?
Emin olun arkadaşlarıyla konuşmasını acmiyordurYahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?
Eş olmak eşinin arkadaşlarıyla olan yazışmalarını bile karıştırma hakkını sahip olmak mıdır peki?Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz
Aldatan eşiniz miydi yoksa başka bir ilişkinizde mi aldatıldınız?
Aynen öyle yeri geliyor kadınlar arası şeyler konuşuyoruz. O an belki bambaşka kendi özelini anlattı. Kocamı ne ilgilendirir.iyiki benm kızarkadsmla konusmama da bakmıyor heeeeşim..
Vallahi bana göre değil bana instagram kullandırtmayan kendisiAlmancı tokatlamak tabirini başka yöne çektiğiniz için ve başlıkta da hissettirdiğiniz için yazdım. Mutsuz olursunuz. Ayrıca eş de olsa evlat da olsa başkasının hesaplarını karıştırmak çok değişik
Bak işte bunları yaz güzel kardeşim bölük pörçük olunca olmuyor.Vallahi bana göre değil bana instagram kullandırtmayan kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?