Alman Tokatlamak?

çok yorulmuyor musunuz bunlarla uğraşırken ?
ayrıca insanın eşi de olsa böyle şeyler yapmanın özel hayata saygısızlık olduğunu düşünüyorum..
bana yapılsa çok rahatsız olurum.
Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz

Daha önce bu şekilde aldatıldığını öğrendiysen o zaman abartmakta haklısın. Bunu konu da niye belirtmiyorsun ?

Sonra da kimse beni anlamıyor. Yahu müneccim değiliz ya yazsana konuya da.

Boş beleş erkek muhabbeti. Canınızı sıkacak bir durum yok.

Siz tam olarak neye takıldınız ki?

Yengemi takipte, eve erken mi gidiyon, kılıbık mı oldun, standart ortalama türk erkeği diyaloğudur.
Tam olarak beni katması aslında hani yenge okuyor belli demesi yoksa takılacak bir mesaj değildi gözümde

Aldatan eşiniz miydi yoksa başka bir ilişkinizde mi aldatıldınız?

Bence olmamalı da
Yahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?

başlık çok farklı yerlere götrdu beni susuyorum :)
ama klasık erkeklerin bir araya gelince konusma durumları bitmek bilmez.
ya maç ya bel altı .
kayda deger bişiy yok olunca hesap sorarsnz şimdi uyuyan devi uayndırmayın

Daha önce bu şekilde aldatıldığını öğrendiysen o zaman abartmakta haklısın. Bunu konu da niye belirtmiyorsun ?

Sonra da kimse beni anlamıyor. Yahu müneccim değiliz ya yazsana konuya da.
NOT olarak yazmıştım ama açıklayıcı olmadı sanırım düzelteyim

Yahu erkek arkadaşı ile muhabbeti de özel olsun ya. Kız arkadaşımla ben neler konuşuyorum açıp baksa nasıl olur ?
iyiki benm kızarkadsmla konusmama da bakmıyor heee eşim..

Bana biraz açık aramak gibi geldi. Eşinizin sizinle konuşurken üslubu farklı, arkadaş iliskilerinde farklı olabilir. Tokatlamak da bilinen bir tabir erkekler sık kullanır.
Bir de bu Instagram hesabını kurcalama olayını hiç anlamadım. Ben eşimin sosyal medya hesaplarının şifresini bilmem o da benimkiler bilmez. Tuhaf geliyor karıştırmak. Herkesin özeli var eşi de olsanız bir yere kadar. Bir şeyden şüpheleniyorsanız orası başka tabi.

Emin olun arkadaşlarıyla konuşmasını acmiyordur
Sadece değişik bı konuşma geçince noluyor lan diye girmiştir haklı olarak muzkadcim

Bence olmamalı da
Eş olmak eşinin arkadaşlarıyla olan yazışmalarını bile karıştırma hakkını sahip olmak mıdır peki?

Vallahi bana göre değil bana instagram kullandırtmayan kendisi
Bak işte bunları yaz güzel kardeşim bölük pörçük olunca olmuyor.

Paşamız kendi de kullanmasın o zaman. O ne Hadle size İnstagram kullandırmıyor.

Valla devrelerim yandı ya. Adamın savunulacak bir haltı yok şuan gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…