Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Z zanaaa
kuzum, siz de o maıl adrese, almanca bır yazı gönderseniz ya.. evet ıyııyım ışım var artık. ve evlendım cok mutluyum bla bla gıbı :KK51: siz yazın ben/ bız tercume ederım/iz

Ahanda aynen bu dogru tercümani yapmissiniz. Tam tamina. Tesekkür etmiyor jana eski güzel günleri düsünüyormus. Ve mesajin basinda.
Günaydin sevgili mehmetim yazmis.
Günaydin sevgili mehmet degil.
Ayni bu hanimin dedigi gibi.

Bende söyliyim dedim yank bana flört gibi geldi. Yoksa durup dururken nixe öyle birsey yazsin
Peki almanca bilenler; kadının midesi iyice bulandı. o da almana bir mesaj atsın ne yazssın tercüme edip yazın:KK53::KK53:

Okudum arkadaslarinda tercüme ettigi gibi hal hatir sormus. Arkadasca yazmis kötü bi durum görmedim. Umarim iyisindir diyor bu denektirki uzun zanandir görüsmemisler hal hatir sormus.

Bir senaryo da benden...
Eşin kıza mesaj yazıyor.(Nasılsın neler yapıyorsun veya beni hatırladın mı gibi bir mesaj olabilir.)
Annesi eşinle ilişkisine karşı olduğu için veya kızı üzülmesin diye,kızının ağzından ters cevap yazıyor.(Sen kimsin,bana bir daha yazma vs...) Kız da durumu farkedince kusura bakma annem yazmış,nasılsın umarım iyisindir filan yazıyor.
olmadi :stop:
cunku almanlar bizim annelerimiz gibi degil :)

Konu sahini siz almanya da mi yasiyorsunuz esiniz o kadinla görüsme ihtimali varmi?

Ahanda aynen bu dogru tercümani yapmissiniz. Tam tamina. Tesekkür etmiyor jana eski güzel günleri düsünüyormus. Ve mesajin basinda.
Günaydin sevgili mehmetim yazmis.
Günaydin sevgili mehmet degil.
Ayni bu hanimin dedigi gibi.

Bende söyliyim dedim yank bana flört gibi geldi. Yoksa durup dururken nixe öyle birsey yazsin
Söyleyemediklerime de sen yazmışsın sağol:KK50:

Kocanı unutamamış herhalde belki bi bahane ile kendini belli etmek istemiş ara sor beni bul vs gibi bu bazı diyeyim almanlarda ne ar ne utanma var nede anlayış bekleme ....

Kadinin telefonu bende mevcur ama benim telefonum yurt disina kapali adam yanimdayken onun telefonundan msj gondermistim...artik yazmanin bi anlami yok herseyden emin olmak istiyorum cevirdigi dolabi cozmek istiyorum ayrica bosanirkende elimde kozum olsun mahkey

Okudum arkadaslarinda tercüme ettigi gibi hal hatir sormus. Arkadasca yazmis kötü bi durum görmedim. Umarim iyisindir diyor bu denektirki uzun zanandir görüsmemisler hal hatir sormus.
Arkadasca kesinlikle degil o mesaj. 100%100 birseyler yasandi eskiden, sonra kadin almanyaya dönünce, iletisim koptu. Konu sahibinin esi de yazmayinca, simdi kadin iletisime gecme cabalarina girmis. "Ben hala gecirdigimiz güzel zamani düsünüyorum" demis. Yani topu penalti noktasina koyup birakmis, kale de bos, istersen at demis :)

Z zanaaa canim bak simdi Almanyada yasamiyosunuz bu kadin senin kocanla gorusup napacak hadi ayni yerde yasiyo olsalar neyse dicem ama bi alman karisi kalkacak kendisinden 3bin km uzakda biriyle gorusme yapacak

Arkadasca kesinlikle degil o mesaj. 100%100 birseyler yasandi eskiden, sonra kadin almanyaya dönünce, iletisim koptu. Konu sahibinin esi de yazmayinca, simdi kadin iletisime gecme cabalarina girmis. "Ben hala gecirdigimiz güzel zamani düsünüyorum" demis. Yani topu penalti noktasina koyup birakmis, kale de bos, istersen at demis :)
Pardonnnn altina not düsmüs glrmedim ben onu gercekten. Hmm eski sevgiliyse msjin yönü degisebilir tabii. Ama almanlar öyledir samimi davranir civik davranir. Bilemem simdi burda isin gercegini bilmeden konu sahibini doldurmak istemem. Esine sorsan daha iyi olur neden yazmis niye yazismis en dogru cvbi o verir

Z zanaaa canim bak simdi Almanyada yasamiyosunuz bu kadin senin kocanla gorusup napacak hadi ayni yerde yasiyo olsalar neyse dicem ama bi alman karisi kalkacak kendisinden 3bin km uzakda biriyle gorusme yapacak

Daha once gelen yine gelir adam ayni yerde calisiyor..sunuda duymustum yalniz gelen kadinlar tatile cinselligide ekliyorlar bu sebeple hep ayni otele gelirlermis ortami bildiklerinden adamun calistigi oteldede hep oyle her sene ayni kisiler gelirmis..bundan sonrasida beni ilgilendirmiyor gerci mahkemede saglam kanitlarim olsun diye cevirdigi dolaplari anlamaya calisiyorun

Ya yalnız o zamanlar bu Jana , eşinin işsizliğinden epey dertlenmiş herhalde . Umarım bir iş sahibi olmuşsundur demesi :))

Bir de son mesajı annem yazmış demiş ya ; kaçıncı mesajın sonu bu ?

Ve tabii anneden gelen mesaj neden silindi ? :işsiz:

Not: Aralarında devam eden bir şey olduğunu sanmıyorum . İlk mesaj eşinden gitti ise , eşin bir yoklamış olabilir bu Jane ne alemde diye ?

Son düzenleme:
Türk kadını bitti bi de alaman karısıyla uğraşıyor kadınlar bu kocaları bi akıllı dursa kadının yazdığından ziyade eşin yazıyor mu cevap veriyor mu onu takip et bence Allah yardımcın olsun

Daha once gelen yine gelir adam ayni yerde calisiyor..sunuda duymustum yalniz gelen kadinlar tatile cinselligide ekliyorlar bu sebeple hep ayni otele gelirlermis ortami bildiklerinden adamun calistigi oteldede hep oyle her sene ayni kisiler gelirmis..bundan sonrasida beni ilgilendirmiyor gerci mahkemede saglam kanitlarim olsun diye cevirdigi dolaplari anlamaya calisiyorun
hi o dogru canim
yani hazir gitmisken o yillar once gorustugum adam gelsin nsl olsa taniyorum simdi yeni birini bulmak icin caba sarf etmeyim malum yas ilerledi
sanki kadinin dusuncelerini okudm yahu :)

Back
X