- Konu Sahibi limonluekler
Ben olsam ayaklarımı popoma değdire değdire koşarak giderdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay neysiniz lütfen söyleyin çatladık meslekten kim tanısın siziDr değilim![]()
Atomumu parçaladı acaba? Ondan mı sırAy neysiniz lütfen söyleyin çatladık meslekten kim tanısın sizi
Ben ve birçok kişi Almanya işinden daha fazla meslek olayına daha çok takıldık özelden hepimize toplu mesaj at bari konu sahibi en azından bizde bilelim de ona göre fikir yürütelim demi amaAtomumu parçaladı acaba? Ondan mı sır
Mesleğini açıkça yazmak istemeyen birinin mesleğini ısrarla tahmin etmeye çalışmak neden?
birkaç aylığına annenizde ta da teyzeniz de gelsin sizleBuraya geri dönersem KPSS ile uğraşmam gerekecek yineAsıl yalnız kalırım diye korkuyorum. Gece evde yalnız uyuyamayan bir insanım insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor biliyorum ama hiç tek kalmadığım için ailemde zorluk çıkarıyor
Nedeni zaten o da tahmin etmemizi istemiş ki tüm detaylarını vermiş. Sır değil yani, olsa zaten mesleğimi ve çalıştığım alanı belirtmek istemiyorum der geçer. Burada çok fazla merak eden oldu, onun için paylaştım. Bu neden sizi rahatsız etti anlamadım? Eğer konu sahibi rahatsız olursa silerim ama bunu tahmin etmek zaten kendisinin verdiği bilgilerle çok kolay.Mesleğini açıkça yazmak istemeyen birinin mesleğini ısrarla tahmin etmeye çalışmak neden?
Yani bilemedim, emin misiniz, 5000Euro büyük bir para, doktor olmayan bir sağlık çalışanın kazanacağını düşünmüyorum. Bir de sağlık sektöründe dil gerekiyor, diploma denkliği gerekiyor, ayrıca her eyaletin yabancı sağlık çalışanları için yaptığı bir prosedür var bazı eyaletlerde yılları buluyor. Siz giden kimseyle konuştunuz mu, emin misiniz durumdan?
Burdaki kazanvcınız ne kadar, maddi manevi mutlu musunuz, gitmek için paradan başka sebebiniz var mı? Bana mutsuz olursunuz gibime geldi. Almanya öyle şahane sosyal hayat olan bir yer değil, insanlar genelde yalnız siz de yalnız kalmaktan korkuyorum demişsiniz bilemedim açıkçası.
Motivasyon paraysa 1 yıl çalışır paraları toplar dönersiniz , temelli kalmazsınız.
Bende anlamadım doktor değilse hemşiredir hiçbir hemşire o parayı almazcok sasirdim gidip bizde calisalim tanis doktor arkadaslarim brutto bes bin aliyor...