Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

canim yaaa bak biz gecen yil türkiyede tüpbebek yaptirdik türkiyedeki sigorta bize 480 yuro verdi tedavi masrafi icin bilgin olsun

inan yasla ilgisi yok sadece türkiye sigortasi ödüyo buraylada ilgisi yok bizde sasirmistik duydugumuzda dr timür gürnanin kliniginde muhasebeci dilek hanim var o anlatti ve o yapti mesala benim esim hic türkiyede felan calismamis ama devlet öyle destek oluyomus bizlere 500 yuronuzu cöpe atmayin arastirin eger tüpbebek yaptirma niyetiniz varsa

inan yasla ilgisi yok sadece türkiye sigortasi ödüyo buraylada ilgisi yok bizde sasirmistik duydugumuzda dr timür gürnanin kliniginde muhasebeci dilek hanim var o anlatti ve o yapti mesala benim esim hic türkiyede felan calismamis ama devlet öyle destek oluyomus bizlere 500 yuronuzu cöpe atmayin arastirin eger tüpbebek yaptirma niyetiniz varsa

iyi de canim ben ikinci tedavimi gürgan klinikte oldum o dedigin dilek hanim tedaviye baslayana kadar öyle dedi sonra yan cizip inkar etti ve alinmasi gerekenden fazla para alindigi gibi birde narkozdan cikis halimle benimle tartisip sinirlerimi bozdu ama arastirayim yinede sagol

evet cok huysuzlar bazilari acimasiz davraniyolar ama hepsi öyle degil ama dilek hanim bize cok yardimci oldu senin Aalen deki dr gitmeni tavsiye ederim bensimdi ilacsiz tüpbebwgi arastiriyorum ama almanyada bu teknik yokmus yinede kismet yüceAllahim emeklerimizin karsiligini verir

slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim

canim benim senin msj okuyunca cok duygulandim ayni durumdayim tek fark sizde sperm ve yumurta olayi normal bizde buda normal deyil ama seni cok iyi anliyorum senin durumundayin bende 6 yillik evliyim ayni sorunlari bende yasiyorum senden sonra evlenenlerin cocuk sahibi olmasini milletin durumu bilerek inadina inadina sana sormasi insani gercekten cileden cikariyor ama ne yapacaksin kaderimiz buymus bunada sukur........
birde cok merak ettim sen msj yazali yil olmus ama yinede yazmak istedim bu arada insallah cocuk sahibi olmussundur ama umudunu yitirme allah bizede verir umarim.................

Back
X