slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim