hadi ya ? off ne zor ismis yaaa :1no2:
getirsen bi türlü,
getirmesende, kendim türkiyeye gidip orda yasasam bi türlü
of bende anlamadim gitti ne zormus ya :çok üzgünüm:
Evet tatlim aynen boyle iste
ama varya bu kalles almanya bunu bir tek bize yapiyor ya sinavlar bilmem neler bak
ruslara meksikalilara ve digerlerine onlara sinav var mi birtek Türklere yapiyorlar
dur bakalim kalkicakmis diye haberler var konsolosluklardan
ugrasiyor bir cok Türk bu yasayi kaldirmak icin ama haksizmiyiz ya:mymeka:kaydirigubbakcemile
cok haklsiin gülüüm ya
evet dogru baska hic bir millete yok böyle sinav
sade ve sadece biz TÜRKLERE
düsünebiliyormusun, nekadar irkcilar kimse farkinda degilmi ? sadece TÜRKLERE ne demek yaaaaaa ´´´´´?????????? kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
insallah kalkar en kisa zamanda, cok sacma cünki.. :çok üzgünüm:
ben nankorlukten baska birsey diyemiyorumbenneyaptımki
60li yillarda bizim dedelerimiz babalarimiz amcalarimiz bu almanlar pis islerde calismazken bizimkiler calismadi mi
biz kaldirmadik mi bunlari Allah gorur diyorum ne diyim ki baska
merhaba kızlar benim bir önerim var ben el emeği ürünleri yurt dışına satmak istiyorum ama benim tanıdığım yani piyasam yok sizde iş arıyormuşsunuz bunu araştırsanız yani yurt dışında el emeği ürünler çok değerli hakkını veriyorlar benim annemin bir arkadaşı bu işten çok kazanıyor her kes ürünleri yapanda aracılarda satanda memnun bende neden olmasın diyorum sizde bana destek oursanız tabi benim mail adresimi sitemden alabilirsiniz ve isterseniz irtibata geçeriz
slm kizlar bende 2 senedir almanyadayim.bu sene kölnde bulunan türk üniversitesine yazildim.almancam fazla iyi degil.alman üniye gecis yapmak icin dsh dil sinavi gerkli.insallah bu dil sinavini yaparim.aranizda dsh dil sinavini yapan varmi?
slm gülsemin bende kölnde kalmiyorum oraya yakin bi yerdeyim.viersen deyim.lise mezunuyum.ben daha b1 sinavi yapacagim.aynen önümüzde daha b2,c1,c2 var.sen neresindensin almanyanin?
kizlar size bisey sorcam
siz bilirsiniz bu isleri fisfisfis
simdi ben türkiyeden birisiyle evlenirsem, ve onu buraya almanyaya getirmek istersem. yani burda yasamak istersem. nasil olacak bu is ?
yani türkiyede önce kursa gidicek ve sinava giricek . sonra almanca sertifikasini alicak. sonrada buraya gelecek dimi vize alip?
yani sonra burdada tekrar kursa gitmesi gerekiyormu? benneyaptımki
peki nezaman calisabilir, calisma izni filan gerekiyormu? oturumu nasil alicak?
beni biraz bilgilendiirseniz sevinrim
ve eklemek istiyorum canimcim es adayin buraya gelince mecburen 600 saatlik
kursa tabi tutulcak bu 2005ten sonra gelen herkez icin gecerliymis
gorumcemin eside Türkiyeden geldi ve gelmesiyle beraber daha ilk yilinda ise girmisti ve bu sene is
anlasmasini isyeri fest yapti is konusunda sorun cikacagini sanmiyorum buldugu sirkete bagli
ve gorumcemin esi Türkiyeden gelmesine ragmen iyi ucretle calisiyor
600 saat hmm , haftanin 5 günü, 4 saat kursa gitse, demekki 1 ayda bitiyor öyle kurs öyle degilmi ? yani aylarca kursa gidicekse zor olur onun icin :bbo:
ya is sorun olacagini sanmiyorum insallah cünki isi hazir, akrabalarida var burda..
bilmek istedigim
yani hem türkiyeden kursa gidip sinava girip sertifikasini alicak, hemde burda kursa gidicek ti fisfisfis
bilgilerin icin tesekkürler arkadasim cok saol:1hug:
baska arkadaslarda bilgilerini paylasirsa sevinirim öptüm hepinizi Şeniz
valla oyle bir kurs bulabilirmisin bilmem tatlim kaydirigubbakcemile2
ben bir senede bitirdim haftada 3 gun ve 3 saat 15 dk
umarim hersey istedigin gibi olur Şeniz
ne :1shok: 1 senemi
abooo
peki haftasonumu gidiyodun yani nasil yapiyordun
sonucta ben birisiyle evlenirsem . calisicak o yani calismali
e kursa nasil gidicek?
of ya ne bu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?