bu b1 snavlarina nerde giriyorsunuz bende kendimi denemek isterim kursa yazilmadan b1 sinavina girememmi?
kizlarr bende geleli 7 sene oldu ama 5 seneden beri calisiyorumm hemsire yardimcisi oldumm bir huzur evinde kisaca ev degill hastahane diyee geciyoo cokk memnunum cokk mutluyumm insan istedikten sionra herseyi yapar tabiki kocalarda destek cikarsaa .:1hug:
kizlarr bende geleli 7 sene oldu ama 5 seneden beri calisiyorumm hemsire yardimcisi oldumm bir huzur evinde kisaca ev degill hastahane diyee geciyoo cokk memnunum cokk mutluyumm insan istedikten sionra herseyi yapar tabiki kocalarda destek cikarsaa .:1hug:
kızlar çok sağolun sorumu yanıtladığınız için..
ama ne çok sey varmış ben şimdi almancayı öğrendim diyelim. kursa gitmicem ama orda çalışmak ve okumak için nee kadar çok sınava girmem gerekiyo. ben şimdi açıköğretim okul öncesi öğretmenliği yapıyrum ve de çalışıyrum 3 yıllık tecrübem olucak üniversite bittiğinde. neler yapmam gerek orda çalışıp okumak zor mu. eşim çok zor boşuna uğraşma okulu da bitirsen burda bi işe yaramicak gel evlenelim diyo.. okul bitmeden asla diyorum kavga çıkıyo bu sefer.. off napıcağımı şaşırdımm akıl verin lütfeennn....
bende 20 ysinda ögrenci olarak ama evli geldim.kayinvalide engeline takilinca esde destek olmayinca 15 yildir tikanip kaldim.bazen cok istemekte yeterli olmuyor arkadaslar aile destegi cok önemli buralarda.simdi mcdonaldsta mutfakat calisiyorum yarim yamalak bir almanca .nehayallerim vardi ya.simdi hepsi keskelerde kaldi keskelerdeeee...
sibel almanyanin hangi sehrindesin?
masallah kizin cok güzel görür görmez icimden Allah im ne güzel yaratmis dedim bahti güzel olur insallah
Meslek yaptim diyen arkadaslara bir soru ????
ben meslek yapmak istiyorum diyorum esimde dahil buradakiler.cokiyi almanca bilmeden yapamazsin okula gidiyorsun derslerinasilanlayacaksin diyorlar.ders gördügün icin imkansiz olur diyorlar..Sizler neler yaptiniz anlatabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?