almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

slm kizlar bende almanyada yasiyorum aralik 12 de darm stadta randevum vardi sorun aslinda esimde spermlerinde hafif bie sorun cikmisti darm stadttaki hormon testimdede dheas diye bir hormonum yüksek cikti simdi aksamlari kortizol kullaniyorm o hormonum dengeye gelsin diye birde gecen cuma genetik testi yaptik onlarin sonuclarini bekliycez dr bilgic yildirim bu arada normal deneyin sonclara göre ahreket edelim dedi nasip ben ilk basta trde istanbulda memorialde yaptircakdim simdi buraya döndük evde daha iyi olur diye bizde darm stadta devam ediyoruz ama ben hala kararsizim nasil sizce darm stad hic hamile kalani duydunuzmu sizi takip edicem bundan sonra hergün k.i.bakin rabbim kucagimizi bos birakmasin insallh

selam edanurummmm.canim cok uzuldum canim adt olaman icin ilac vermeyi dusunmuyormu dr.bilgic hanim bende bu oturdugum yerde yaptirdigimda adetimde sorun vardi ve bana iki tane liac verdi olamam icin chlormadinon 2mgfem bide yanlis hatirlamiyosam esraditiol falandi galiba.canim benim de sut hormonum yuksek her aksam yatmadan önca yarim tablet yani ilaci ortaya kirip iciyorum.canim daha önceden yzdigim karisimi kullan belki bi faydasini görurusun.istersen yumurta rezevini artiran bitkisel kurler diye yaz bu safayi görursun ordada arkadaslarin ayni sorunlarindan bahsediyorlar istersen bak oku canim yuce mevlamin izniyle olur canim uzlme bygidir giremiyorum eltimin oglunun nusan olyi varda bohca getir götur isleri sidi eltime bohca getirecekler bu haft malum yardim falan bakamadim canim

canim ya bizim su dua sayfamiz varya ben ordan bisey anlamadim cunki bi liste yapmislar listeden anlayamadim bensimi salavat ya halik ya bariu ya musaviru ya rahman ya varis bide yasin listesi bunlari okurken orda 10 15 tane isim var tek tek mi ouycaz yoksa top yekun yada kime denk gelirsemi mesela ben 3 yasin okudum su kisiye okudum diye mi yazcam anlamadim

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT
[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR
[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN
[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]2000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]2875[/TD]
[TD]7500[/TD]
[TD]12.024[/TD]
[TD]16.621[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1500[/TD]
[TD]1500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]707[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim[/TD]
[TD]1700[/TD]
[TD]3700[/TD]
[TD]1700[/TD]
[TD]9600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]1853[/TD]
[TD]6363[/TD]
[TD]2121[/TD]
[TD]5656[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]470[/TD]
[TD]45.755[/TD]
[TD]18.145[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]2000[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]3500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]2000[/TD]
[TD]1001[/TD]
[TD]2500[/TD]
[TD]3914[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz[/TD]
[TD]450[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido[/TD]
[TD][/TD]
[TD]150[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI[/TD]
[TD]12.728[/TD]
[TD]26.295[/TD]
[TD]70.000[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]57.272[/TD]
[TD]43.705[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bAK SIMDI SUANDA YUKARDAKI LISTEDE BITMEYEN IKI TANE ISIM KALMIS DIGERLERINI BITIRDIK ALTTA YAZIYOR CANIM OKUNAN TOPLAM ADET -KALAN TOPLAM ADET DIYE SIMDI DIYELEIM 100 TANE SALAVAT CEKTIN MESAJ CEKIYORSUN 100 TANE CEKTIM DIYE LISTEYE ADINI YAZIYORLAR KABAKIZ 100 SALAVAT DIYE HER CEKTIGINDE EKLENIYOR ISTEDIGIN KADAR CEKE BILIRSIN LISTEYI TAKIP ET BITERSE CEKMIYORSUN ONDAN SONRA BIZLERE ADIYORSUN O NIYETLEN CEK DUALAR HEPSI BITINCE ARAMIZDA WISH ARKADASIMIZ HAFIZ HATiMi O YAPIYOR HEPIMIZIN ISMINI SAYIYOR LISTEDIKI ISIMLERI:SUANDA SALAVAT VE SU ÜC ISIMI BIR ANADA CEK YA MUSAVVIR YA BARI YA HALIK KALMISLAR CANIM

AMA CEKILEN TESBIHLER HEPIMIZ ICIN LISTEDEKI TÜM ARKADASLAR ICIN O YÜZDEN GEL SENI O LISTEYE ALALIM DEDIM YA ADIN YASIN NERDE TÜP BEBEK YAPIYORSUN HEPSI YAZIYOR ZATEN LISTEDE BAKSAN GÖRÜRSÜN.

YASINIDE TRANSFERI YAPILAN ARKADASLARIMIZA ADIYORSUN ZATEN YASIN LISTENIN ÜSTÜNDE ISIMLERI YAZIYOR OKURSAN GÖRÜRSÜN TABI SEN OKUDUN DIYE LISTEYE ADINI YAZIYORLAR KABAKIZ 1 YASIN DIYE AMA YASIN ONLAR ICIN TABI SONRA SENIN TRANSFERIN OLUNCA SIRA SANA GELIYOR

[ı][sıze=3]selam canım öncelıkle rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.bende darmstadta tedavı görüyorum kasımda bır tüp bebek yaptım negatıv sonuc aldım ama hersey cok ıyıydı kader ıste sımdıde 2tane dondurulmus embıryom var kısmetse subatta problemlem cıkmazsa transfer yapılacak:hamıle kalanları bılmıyorum orda ama hastaları cok onu bılıyorum hem ınternet sayfasına bakarasan hamıle kalanlar var tedavıde dogan cocukların resımlerı var:bızede genetık test yaptırmamızı söyledıler cok sükür yaptık bırsey cıkmadı ınsaalah sızde bırsey cıkmaz:kac yıllık evlısınız yazdıgına göre büyük bır sorun yok kolay kolay normal deneyın demezler yanı [/sıze][/ı]

insallah öyledir canim insallah büyük sorunlarimiz olmaz ve genetik testimiz insallah temiz cikar ve insallah normal yolla hamile kalirim ve rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldurur canim bundan sonra bu siteye giricem sizi takip edicem cünki darmstadta yaptirip yaptirmamaya karar veremedim bakalim sizlerin sonuclarinizi takip edicem rabbim size pozitifi göstersin insallahda bana umut olun istiyorum ben onlarin siresine girdim ama yazilan hikayeler hep almanca onun icin pek tatmin olamadim bizim türklerden yazan yok eger bizde olursa biz yazalim bari o siteye örnek olsun canim bu dua listesine bende katilmak istiyorum ordanda takibini yaparim insallah rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah....

amin canim amin insallah hepimiz burda hamileligimizi paylasiriz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.insallah hamile kalirizda türkce yazariz siteye.

naber canim pazartesi frakfurta doktora geliyorum.senin degin gibi bi igne yapmasi icin okadar yolu gelcez ama neyse bu yol insalah hayirla biter insallah butun bu yolda doktara gidin yollarda allaim kimseyi bos cevirmesinsen nasil oldun bu arada griptin iylestinmi??

selam canim gecdide grip ama kontrollerde zaten sol tarafta yumurta gelismemisti simdi bir agri basladi sol tarafta bacagima kadar vuruyor cok fana simdide bu aklma cok takildi korkuyorum kötü birsey var diye.bende carsamba ordayim kontrolüm var bide anestezi doktoruylan görüsecem Histereskopie yapilacak carsamba belli olur artik hangi güne yapilacagini,icim rahat olsun diye yapiyorum doktor pek istemese gerci ondada korkuyorum insallah kolay gecer.dedigin gibi uzun bir yol kat ediyoruz rabbim cabalarimizi bos cikarmasin canim....

canim insallah kötu birsey yoktur raminde ne diyimki valla :)bende önceden diyodumki bari bi sorun ciksa hic olmazzsa o sorun giderilebilir diye dusunuyodum cunki doktorlar bana hep diyolardiki sorunlu hastalar daha kolay bizim icin sorunu yok olmayan sorunu nasil cözecegimizi daha bulamadik cunki bazen yani bazi sorun olmayan her iki ciftte tup bebek bile bi ise yaramiyo 10kez yapan deneyenler var veeee en kötu söyledigi kelime bazi ciftler 10,15 kere deneyipte olmuyosa siz baska hanimla sizde baska erkekle evlenin diyoruz,bazen bunlardanda cok korkuyodum.........agriya gelinca benimde sol tarfimda 12mm olmasina ragmen cok agriveriyo diger yumurtamda bazen cekme ve sizi yapiyo bende korkuyorum sagtarafimdadami cikiyo diye malum ben brinci endometriyoze kistini ameliyatla aldirmistim ayni yerde tekrarladi bazen rahim bölgesinden tuplerime yumurtaliklarimdan sanki böyle bisey lopacakmis gibi agri veriyo allhin izni olursa yolda bisey olmazzsa doktora sorcam canim:18::18:

canim sen gecen Bal Cerekotu karisimi felan demistin ne icin ve nasil kullaniyorsun miktarinida yazarsan sevinirim heralde adet olmak icindi yanilmiyorsam:26:

canim sen gecen Bal Cerekotu karisimi felan demistin ne icin ve nasil kullaniyorsun miktarinida yazarsan sevinirim heralde adet olmak icindi yanilmiyorsam:26:

canim baksimdi bi cay kasigi cörek otu bi cay kasigi bal bunlari karistir ve cigneyerek yut eger cörek otunun tadi yogun olursa yani aci gelirse biraz daha bal ekleye bilirsin bunlari cigneyip yuttuktan sonra 5 dk kaynamis suyun icinde beklettigim BIO sallama papatya cayi varya onu bekletiyorum bal ve cörek otu karisimini cigniyip yuttuktan sonra papatya cayini iciyorum BENDE ISE YARIYO INSALLAH SANADA IYI GELIR GELMZSSE 2; YADA 3 GUN YPIYORUM GUNDE BIRKERE AKSAM SABAH FARK ETMIYO AC KARNINA YADA TOK HIC FARK ETMIYO OK CANIM INSALLAH SIFA OLUR

Insallah canim normal su marketten aldigimiz cicek balmi yoksa baktim genelde kestane bali diyorlar.sen hangi ballan yaptin:44:

Valla canım turk bakkalarında aldıgım normal baldan hakıkıyı burda nerden bulcazkı ama kavanozun ıcınde cok az da olsa petıgı var o ballla yapıyorum canım

Canım ben bunu bı kıtaptan bıtkıler kıtabından okumustum daha ne ıbrahım sarac oglu nede ömer coskun nede ahmet marankı vardı medyada belkı daha önce varlardı ama meshur degıllerdı ben 2006 altıda falan adet sorunlarım baslamıstı adetım her gecıktıgınde ama bayı bı gecıkırdı herseferınde test alır aglardım ve bu sıfalı bıtkıler kıtabından bunu buldum yaptım bana fayda ettı.... Ve gogleden arastırmıstım önceden cörek otu bal karısımı ve papatya cayının faydaları nedır dıye sormustum.... Faydası adet duzenleyıcı dıye okumustum

Valla canım turk bakkalarında aldıgım normal baldan hakıkıyı burda nerden bulcazkı ama kavanozun ıcınde cok az da olsa petıgı var o ballla yapıyorum canım

yani sahte bal evde var zaten ama ben yarin burda büyük bir Bioladen var gecen nar suyunudu orda aldim hakiki hersey sisesi 10eurodan aldim nar suyunu heralde balda 20euro vardir neyse yarin bakarim.sende yarin ilk adimi atiyorsun insallah hersey cok iyi gecer haberini bekliyorum yarin ne yoptin ne ettin diye ama yarin fazla birsey yapmiyorlar sadce bir igne yeceksin onu önce yandaki bahnhofta apotheke var ordan alip tabi önce recete veriyorlar seni apothekeye yolluyorlar sonrda igneyi götürüp vuruyorlar hemsireler ignenin fiyati hatirladigim kadariylan 118euroydu heralde tabi bu yarisi diger yarisini devlet ödüyor

TABIKI YAZARIM CANIM.allah herseyin hayirlisini versin . doktorun yanina girmeyecekmiyiz anlamadim ben simdi herseyi hemsirelermi yapacak doktora girmeden gerimi döncez canim

TABIKI YAZARIM CANIM.allah herseyin hayirlisini versin . doktorun yanina girmeyecekmiyiz anlamadim ben simdi herseyi hemsirelermi yapacak doktora girmeden gerimi döncez canim

tabiki gireceksiniz doktor kontrol yapip birsey yoksa receteyi yazip seni yolluyor bende böyleydi bakalim sende nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…