- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Yarım müstakil ev , oturduğumuz daire içi temiz yapılmış ama halen merdivenler ,killer ve çatı kaba inşaat halinde .Evi kiraya verme şansınız hiç yok mu?
Tam anlamıyla doğruHenüz 40 yaşındasınız. Bence herifi boşayıp almanyada çalışmaya ve yaşamaya devam edin. Sizin bunaldığınız eşiniz ülke ya da çalışmak değil ki. Boşandıktan sonra çıkın gezin istediğiniz tatili yapın istediğiniz gibi harcayın mutluyken zor gelmez şuan adam sizi depresyona sokmuş herkesten kaçasınız var sanki.
Ev sizin üzerinize mi ikinizin ortak mı?Yarım müstakil ev , oturduğumuz daire içi temiz yapılmış ama halen merdivenler ,killer ve çatı kaba inşaat halinde .
Böyle kimse kiraya girmez ,yaptıralım diyorum onada yanaşmiyor.
Bir kere kendim usta cağirdim adamı geri gönderdi
Fiziksel siddet yoksa psikolojik siddet varNe mutlu annenize .
Kanunları biliyorum ,şiddet yok .
Neyle polise şikayet edeceğim?
Iyilikle çözülmesini istiyorum .
Bu konular pek de karlı olmuyor zarar eder konu sahibi. Mert Başaran çok güzel anlatmış.Parayı emekliliğe yatırmak yerine euroda tutup kullanmak ya da faize yatırıp faizin parasını yemek daha mantıklı olur bence. Elinize geçecek olan paranın miktarı nedir acaba?
Ben o kocasıyla gelsin demedim benim tanıdık kocasıyla geldi dedim. Valla nasıl çalıştı bilmiyorum ama 1500€ emekli maaşım var diyordu. Bir kanun çıkmış galiba onlar da yararlanmış. Ama tek seferlik miydi o kanun süresi mi vardı bilmiyorum. Hollanda dan gelmişlerdi.
Anladım.hayirlisiKısa bir donem icin cikmisti bu, arkadasimin babasıda faydalanmisti. Suan icin oyle bir şey maalesef mümkün degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?