- 22 Nisan 2023
- 224
- 332
- 18
- 30
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Çok haklısınız benim sitemim sisteme sizinle ilgili değil. Burda beş yıl okuyan bir öğretmen sizin işsizlik maasinizi ancak alıyor malesef. Enflasyon da cabası. Bence evinizi satmayın. Eğer amacınız dışardan prim ödeyip trde emekli olmaksa mümkün değil gecinemezsiniz. Eşinizle iletişime geçin sorunları anlatmayı deneyin olmuyorsa boşanma talebinde bulunun.Nasıl ki en azından profil ismin bana uyar
Sanki almayada yaşamak güllük fistanlik.
Bizlerde emir kulluyuz ,insanlarda aynı
Derdiniz koca ise boşanin kurtulun,çocuklarda büyük artık,eteginize yapışıp ağlayacak değiller.Ordaki düzeni bozmazsiniz arada tatile gelir Euro larla gül gibi tatil yaparsınız.Ulke sıkıntıysa burda emekli olmak çok sıkıntılı evde yoksa geçinmek çok zor, Almanya'daki düzeni ararsınız ama iş işten geçer,sizde uzaktan Türkiye harika,herşey yok iyi deyicilerdenseniz, buyrun gelin bekleriz.....Nasıl yani emekliliği Türkiye’de mi yapacaksın?
Emeklilerimiz ek iş yapıyorlar da zar zor geçiniyorlar. Benim anladığım sen adama bağımlısın. Kaçıp kurtulmak istiyorsun ama beyninden silmen lazım.
Sen en güzeli tedavi olmakla işe başla. Ondan sonra boşanıp kurtulursun zaten. Ordan buraya gelen de zaten yaşayamaz alışkanlıklarından dolayı
Adamda yetersizlik hisside oluşmuş olabilir. Öz güven eksikliğinden karısını kısıtlayanları çok gördümAblacım aldatılıyorsun. Bu kadar kıskançlık şu saatten sonra hiç normal değil. Her şeyi sen hallederken, her işe sen bulaşırken sorun yoktu, 27 yıl sonra mı karı kıskanmak aklına gelmiş? 1000 tane herifin içine girip çalışırken aklı nerdeymiş? Kendi elalemin namusundan gözünü alamayan adam korkulu olur, ya benim namusa da bakıyorlarsa diye.
Aynı sebeple aldatıyorlar da ama. Evdekine diş geçiremeyen gidiyor dışarda arıyor yönetebileceği birini.Adamda yetersizlik hisside oluşmuş olabilir. Öz güven eksikliğinden karısını kısıtlayanları çok gördüm
Evet buda mantıklı. Güçlü eşlerinin karşılarında ezik hissedip kendilerini egemen gösterecekleri başka karınlara yönelenler de var. Resmen eziklik buAynı sebeple aldatıyorlar da ama. Evdekine diş geçiremeyen gidiyor dışarda arıyor yönetebileceği birini.
E farkindasin bagimli oldugunu, bunu asmadan degil Turkiye'ye Mars'a bile gitsen huzur bulamazsin.Merhabalar hanımlar,
Artık tahammülum kalmadı .herşeye çok çabuk sinirleniyorum ,çabuk parliyorum.Hicbir şeyden memnun kalmıyorum ,kendimi sorgulamaktayim
Hayat bu mu ?Bu kadarmiydi?
Allah'a şükür sağliğim yerinde ve maddi durumumuz orta düzeyde çocuklarımızı büyüttük ,unumuzu ekledik eleğimizi aştık.
27 yıllık evliyim,kocam (?)kocaliğini hissetmediğim insan .Beni büyük yükler altında yalnız birakti.Başkalari gibi aman nolcak kocam halleder modunda değildim.
Ben almanyada yetiştim ,eşim evlendikten sonra geldi.Kendini geliştirmek istemedi ,hep ben bilmem ben anlamam ben konuşamam.
Uzatmak istemiyorum sadece bu kadarindan siz anlayın .
Niye bırakamadım ,niye ayrılmadım ,kendime maziretler uyduruyorum.
Beni seviyordu????klasik- iyi insan.......
Artık tahammülum kalmadı,irrete oluyorum.Beni kısıtlamaya çalişiyor ,ondan izin almamı bekliyor.
Bu sene ilk kez işsizim, şükür yine onun eline bakmıyorum, işsizlik maaşı alıyorum.Dedim ,bunaliyorum başka sorunlarda var,ben 1-2hafta nefes alabilmek için tatile gideyim.
Gidemezmişsim onsuz...
Sinirlerim tepemde,gayette giderim ama korkuyorum evde yeterlice huzursuzluklar yaşandi , çocuklar çok yıprandı.
Beni baskilamaya calişiyor,yakında pencereden bile bakmama izin vermeyecek .Görseniz ama en anlayişli en öngörülü ,en açık fikirli birisi
Sorum şu:burdaki evimi satsam eyt/bes emekliliğine yatirsam iyi şekilde gecine bilirmiyim?
Burdaki evi kiraya verme imkanım yok ,türkiyede evim yok .
istediğim biraz huzur herşeyden uzak olmak kendime gelmek .
Bağimli ilişki içerindeyım farkındayım ama kurtulamuyorum.
Terapiye baş vurdum
Bilmiyorum,sanki bütün ilişkiyi kesmem gerekiyor.Adamı boşamak ve almanyadaki hayata devam etmek daha mantıklı değil mi?
İnsallah demek istedigin burdaki evi satip turkiyeye gelip gecinebilirmiuim diye sormuyosundur ben yanlis anliyorumdur.dimi oyle birsey dedin heralde. Orda yasayacaksin yine yaniMerhabalar hanımlar,
Artık tahammülum kalmadı .herşeye çok çabuk sinirleniyorum ,çabuk parliyorum.Hicbir şeyden memnun kalmıyorum ,kendimi sorgulamaktayim
Allah'a şükür sağliğim yerinde ve maddi durumumuz orta düzeyde çocuklarımızı büyüttük ,unumuzu ekledik eleğimizi aştık.
27 yıllık evliyim,kocam (?)kocaliğini hissetmediğim insan .Beni büyük yükler altında yalnız birakti.Başkalari gibi aman nolcak kocam halleder modunda değildim.
Ben almanyada yetiştim ,eşim evlendikten sonra geldi.Kendini geliştirmek istemedi ,hep ben bilmem ben anlamam ben konuşamam.
Artık tahammülum kalmadı,irrete oluyorum.Beni kısıtlamaya çalişiyor ,ondan izin almamı bekliyor.
Bu sene ilk kez işsizim, şükür yine onun eline bakmıyorum, işsizlik maaşı alıyorum.Dedim ,bunaliyorum başka sorunlarda var,ben 1-2hafta nefes alabilmek için tatile gideyim.
Gidemezmişsim onsuz...
Sinirlerim tepemde,gayette giderim ama korkuyorum evde yeterlice huzursuzluklar yaşandi , çocuklar çok yıprandı.
Beni baskilamaya calişiyor,yakında pencereden bile bakmama izin vermeyecek .Görseniz ama en anlayişli en öngörülü ,en açık fikirli birisi
Sorum şu:burdaki evimi satsam eyt/bes emekliliğine yatirsam iyi şekilde gecine bilirmiyim?
Terapiye baş vurdum
Emekliler aç ayol burada. En yüksek de yaptırsanız çok düşük olur kirayı zor ödersiniz. Bence yapmayın böyle bir saçmalıkAlmanya'daki evi satıp emekliye yatırıp ,Türkiye'de sahil kasabasında yaşamak hayalim.
Emekli olmam için 15-18 sene var , usandım artık.
Millet gider Mersin’e bu da gider tersineMerhabalar hanımlar,
Gidemezmişsim onsuz...
Terapiye baş vurdum
Millet gider Mersin’e bu da gider tersine
Abla gelme. Gelme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?