Almanya'da herşeyi sattıp emekliliğe yatırıp yalnız hayat kurmak istiyorum

Nasıl ki en azından profil ismin bana uyar
Sanki almayada yaşamak güllük fistanlik.
Bizlerde emir kulluyuz ,insanlarda aynı
Çok haklısınız benim sitemim sisteme sizinle ilgili değil. Burda beş yıl okuyan bir öğretmen sizin işsizlik maasinizi ancak alıyor malesef. Enflasyon da cabası. Bence evinizi satmayın. Eğer amacınız dışardan prim ödeyip trde emekli olmaksa mümkün değil gecinemezsiniz. Eşinizle iletişime geçin sorunları anlatmayı deneyin olmuyorsa boşanma talebinde bulunun.

Nasıl yani emekliliği Türkiye’de mi yapacaksın?
Emeklilerimiz ek iş yapıyorlar da zar zor geçiniyorlar. Benim anladığım sen adama bağımlısın. Kaçıp kurtulmak istiyorsun ama beyninden silmen lazım.
Sen en güzeli tedavi olmakla işe başla. Ondan sonra boşanıp kurtulursun zaten. Ordan buraya gelen de zaten yaşayamaz alışkanlıklarından dolayı

Derdiniz koca ise boşanin kurtulun,çocuklarda büyük artık,eteginize yapışıp ağlayacak değiller.Ordaki düzeni bozmazsiniz arada tatile gelir Euro larla gül gibi tatil yaparsınız.Ulke sıkıntıysa burda emekli olmak çok sıkıntılı evde yoksa geçinmek çok zor, Almanya'daki düzeni ararsınız ama iş işten geçer,sizde uzaktan Türkiye harika,herşey yok iyi deyicilerdenseniz, buyrun gelin bekleriz.....

Adamda yetersizlik hisside oluşmuş olabilir. Öz güven eksikliğinden karısını kısıtlayanları çok gördüm

Adamda yetersizlik hisside oluşmuş olabilir. Öz güven eksikliğinden karısını kısıtlayanları çok gördüm
Aynı sebeple aldatıyorlar da ama. Evdekine diş geçiremeyen gidiyor dışarda arıyor yönetebileceği birini.

Anlamadigim tasi taragi toplayip iki evladinizi birakip TR ye gelmektense neden kocanizi bosamiyorsunuz?

E farkindasin bagimli oldugunu, bunu asmadan degil Turkiye'ye Mars'a bile gitsen huzur bulamazsin.

Bir de neden Almanya'da bosanmiyorsun? Yasalar gayet de kadin yaninda, evden bir guzel cikarttirirsin onu, cocuklarinla devam edersin

Yani hiçbir yaşta kısıtlanmak hoş değil ve kabul edilemezken sizin yaslarinizda kısıtlanmak çok feci olmalı.
Eşiniz böyle yaparak kendinden daha da uzaklaştırdığıni fark etse keşke !

Bu konudan yine cikardigim ozet.
Yasamadigin ulkede yasamayan biriyle evlilik tavsiye etmem. Uyum sorunu ciddi anlamda oluyo. Gerek kulturel, dil, vs bisuru bisuru nokta var detaya girmeyelim

Ikinci seyde Turkiyede yasamak kolay oldugunu dusunmuyorum. Heleki sizin gibi Almanya’da dogup buyumus birisi icin. Evet vatanimiz guzel cennet gibi ama biraz gercekci bakmak isterseniz, her yil gittiginizde turist gibi degilde tamamen halkin icine karisip sanki orada yasamak zorundaymisinuz gozuyle bakin.

Farki sizde goreceksiniz

Adamı boşamak ve almanyadaki hayata devam etmek daha mantıklı değil mi?
Bilmiyorum,sanki bütün ilişkiyi kesmem gerekiyor.
Uzlaşak insan değil.
Sert kaba küfürlü saygizca konuşmaz ama sanki bir duvarla yastıkla konuşuyorum gibi .
Anlatırım isteklerimi beklentirimi o gelir geyik yapar ,alaya çeker ,duymazdan gelir hiiiccc cevab vermez.Sonra duyulmak için bağiririm ,niye bağiriyorsun ben ne dedim ki olur.Hakli hiç birşey demedi.

İnsallah demek istedigin burdaki evi satip turkiyeye gelip gecinebilirmiuim diye sormuyosundur ben yanlis anliyorumdur.dimi oyle birsey dedin heralde. Orda yasayacaksin yine yani

Almanya'daki evi satıp emekliye yatırıp ,Türkiye'de sahil kasabasında yaşamak hayalim.
Emekli olmam için 15-18 sene var , usandım artık.

Millet gider Mersin’e bu da gider tersine
Abla gelme. Gelme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…