almanyada yardim edin

kapı dısarı ederse mecbur sıgınmak istıyorum dıyceksın korkularını ülkene dönersen neler olucagını söyle tabı babam eve almaz dersen yıne yollarlar senı agır konu bulup anlatman lazım.baskada caren yok ya senı kabul eder devlet yada sen bırını bulup evlenıceksın ilk secenekde sans işi evlenırsen eger kimse atamaz senı asla

Ay bunun bekarlıkla ne ilgisi var yaaa.
Ben evliyim konuya yazabilirim o zaman bekarlara takındığınız üslubu takınamazsınız sanırım.
Birincisi şiddet vb saçma sapan durumlarda evet kimse durmaz. Gayet döner anasının babasının evine. Ortaçağda yaşamıyoruz.
Ayrıca siz de evli değilsiniz siz şu an beraber yaşıyorsunuz. Dolayısıyla hiç bir hak talep edemezsiniz. Ana baba evine dönmekten ziyade bunları düşünmeliydiniz.
Hiç bir şey için geç kalmış da sayılmazsınız. Evli dahi değilsiniz boşanma falan gibi uğraştırıcı prosedürünüz de yok. Kaçın geri gelin.
Not! Kocam değil bana şiddet uygulamak kapı orada deme haddini kendinde bulduğu an ben annemin evine geri dönerim. Yok öyle dünya!! Beni anam elin adamının kahrını çekeyim diye doğurmadı ve ne olursa olsun arkamda. Her anne baba arkasındadır. Geri dönün şiddet çekmek yerine

Kim beble pat diye evlenir almanlar salakmi?eyer beni bulurlarsa oyle agir yalan soylersem yolamazlar diymu lutfen soyle
agir yalandan kasitin ne oldugunu biliyormusun sen ?
kime multeci hakki verirler en ufak bak bilgin varmi ?
bak suriyedekileri alana kadr kili,kirk yardilar
var sen dusun agir yalanin bouyutlarini

Nasil baskasi benimle gorushmek isteyecek aramak yazmak bu hiyarmi gorecem kapi disari edecek kim benimle pad diye evlenir vala almanlarada soyliyecem shimdi beni burda yollarsaniz atlarim dmyada kensimi oldururum yaparimda benim artik shu satden sonra yitirecegim birshey yok alah kahir etsin ki shu dushdugum durumun icinde erken olerim biktdim her gece dushnmekden her gece aglamakdan gider omurluk yatarim

Herhalda benım bıldıgım kadarıyla agır bı konu olması sart mesela youtubeda cok izledım kadın arap esını aldatmamıs ama öyle söylenmıs kocasına bulundugu yerde öldürülecek korkusuyla almanyaya sıgınmısalman devletıde onu kadın sıgınma evıne almıslar almanca ögrenmıs okula gıtmıs iş bulmus sımdı calısıyormus kısadan örnek.sen bence esın için degıl kendın için geldın dımı almanyaya??yoksa dönmemek için bu kadar cabalamazdın

Ben vizemi alman kendusinden aldim
10 parmamin onunu da aldilar ben kocam oldurecek falan dersem busr arashtirir benim orada evim
Arabam ish. Oldugunu ve evli olmadigimi sonra napicam en isi babamin divdugunu derim ve kendimi de doverim derim ki bashkasi dovdu ne yapayim ya da oldururum

Dön memleketine..ailene donmesende en azından kendi ulkende hayat mucadelesi ver..kendini öldürmeyi dusunecegine cikis yolu gösteren arkadaslari dinle..

baban azerbeycanda
sen iki aydir almanyadasin
kendini dovup iki ay once babam dovdu mu diyeceksin

Kendımı öldürürm desen almanların umurlarında olmaz devlet burası ananın evıne yollarlar işde öldürürsen kendını,ben sen yalan söyle demiyorum ama senın burda kalman için ciddi bir konun olması sart surıyelılerıde catır catır alıyorlar yeterkı o surıyelıler bı adım atsınlar sınıra.almak zorunda devlet ama ıkıncı gün ılk sınır dısı edılecek kişide onlar olur biz türkler içinde cok ugrastılar cocuklarımız işlerımız eslerımız var atma sansları yok yanı

Asla donmem kendi ulkemde ne yapacagim ish bulmam lazim sokakda mi kalayim
Ben bu ishi kendim acdim bashima alah beni kahr etsin mum gibi eriyib giderin inshalah benim artik yitirecegim bir shey yok boyle cok giderse 4 katdan atlayacabim alah beni afetsin dayanacak gucum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…