- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
bi yardımcı olmak lazım sevaptırBiz napalim hamile kalman icin.
Geh lach dein leben du penna!
biri tercüme edebilirmi::)Und was lachsdu denksdu es ist seher lustig oder was?
biri tercüme edebilirmi::)
Fake.Merhaba arkadaslat bundan 3 yik oncesi almanyaya tate gelmistdim biryle tanidim 3 yil konusdukdan sonra babam gil vermedi gel kacalim dedi kansirdi hayatda seni terketmem falan fan dedi ben de kacdim hay kacmaz olaydim hayatimin icine etdim hel herjes ne guzel kiz derdi bu alahin gunu benimle tartisiyor ve hoshuna gitmiyorsa kapi orda diyor hic birshey yuzunden bunu niye buraya koydun falan filan ve almanyada beni kapi disari edirse ben napicam hic kimse benimle konushmuyor deliricem bi defasinda 17 hap aldim uyum diye bana git kus yoksa polisi cairicam dedi bikdim aklim kalmadi ben ne yapicami bilmiyorum
yani kısacası alman üniversi tesi falan hikaye. işletiliyoruz yani.Bu kız almancı almancası konuşuyor. Üniversitede falan öğrenmemişne gülüyon la git başımdan diyo
Hic almanyali almancasi degil bence, ilk cümlesini yanlis kurmusbiri tercüme edebilirmi::)
Evet Canim kesinlikle degil daha cümle kuramiyorHic almanyali almancasi degil bence, ilk cümlesini yanlis kurmus
Evet cnm. Isletiliyormuyuz bilmiyorum ama oyle degilse keske dogru duzgun detailo binyausais ben cunku anlamadim buraya nasil geldigini, egerki konu fake degilse tabiEvet Canim kesinlikle degil daha cümle kuramiyor
Yazsaymis* olacakdi pardonEvet cnm. Isletiliyormuyuz bilmiyorum ama oyle degilse keske dogru duzgun detailo binyausais ben cunku anlamadim buraya nasil geldigini, egerki konu fake degilse tabi
Gelemez canim öyle kolaymi biz gelen e kadar anamiz agladi kacarak gelmis öyle kolaymi sanki alman unuversitede yalan cunku belli ki almancada bilmio fake yani Cani sikilmis böle bi konu acmisEvet cnm. Isletiliyormuyuz bilmiyorum ama oyle degilse keske dogru duzgun detailo binyausais ben cunku anlamadim buraya nasil geldigini, egerki konu fake degilse tabi
Haha evet bencede :)Son zamanlardaki fake konular hiç yaratıcı değil
Bari meşgul ediyorsunuz doğru dürüst saçmalayın
2 yıllık biter.19 yaşında ve 20 yaşında .Ama konudan birsey anlamadım orası ayrı.20 yaşında üniversite bitirenide ilk defa görüyorum valla
Sizler benı anlasanız yaZmazsınız zaten bacım devlet dag gıbı kadının arkasında durucagını bılsen kiranın elektırgıbın karnının doyucagını bılsen kım döner ana evınede ona muhtac olur sen bısanmayı kafaya koymamıssınkı koyda gör bakalım coluk cocukla kac yıl rahat edeceksın aılenın yanında ????ayyy ne rahat konusuyorsunuz.annem benı kabul ettı neden onuda etmesın yav eder etmez dıye bı sorgulamam yok benım kadın evlı cocuklı almanyadan dönmek istemıyor anladım ben,megerse kacak yasıyormusBende kaçtım ! 4 ay sonra annemın yanına gittim .. Gayette aldı. Ama tabı herkes benımkı gıbı olamayabılır. 1 2 gun sonra eşim benı gelip aldı benım sorunum kayınvalideyleydı..
Şuan bıle ben gitsem annem benı alır .. Sizin ailenız oyle olabılır ama butun herkesı aynı kefeye koymayın . Genelleme yapmayın dıye yazdım.Sizler benı anlasanız yaZmazsınız zaten bacım devlet dag gıbı kadının arkasında durucagını bılsen kiranın elektırgıbın karnının doyucagını bılsen kım döner ana evınede ona muhtac olur sen bısanmayı kafaya koymamıssınkı koyda gör bakalım coluk cocukla kac yıl rahat edeceksın aılenın yanında ????ayyy ne rahat konusuyorsunuz.annem benı kabul ettı neden onuda etmesın yav eder etmez dıye bı sorgulamam yok benım kadın evlı cocuklı almanyadan dönmek istemıyor anladım ben,megerse kacak yasıyormusevlı bıle degıl cahil belkıde baska işler cevırdı sorularını soramıyo bıle baksana.sen almanyayla tüekıyeyı bır tutma türkıyede ac acıkda kalır bı bosanan kadın mecbur dur anasının evıne gıtmeye burda öyle degıl dıyorum .acda kalmazsın acıkda kalmazsın aynı yasadıgın evde yasarsın sartların ne konumdayda devlet verır sana sahıp cıkar sanada iş bulur cocukların büyüyünce calısır adam gıbı krndın ödersın bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?