almanyada yardim edin

Fake.

Universitede almanca ogrenememisin malesef o ne bicim almanca ya okudugu gibi yazmis ayri ca nikah yok cocuk yok 1 dk barindirmazla r almanyada en iyisi Kendin git burdan sana hayir yok

Evet cnm. Isletiliyormuyuz bilmiyorum ama oyle degilse keske dogru duzgun detailo binyausais ben cunku anlamadim buraya nasil geldigini, egerki konu fake degilse tabi
Gelemez canim öyle kolaymi biz gelen e kadar anamiz agladi kacarak gelmis öyle kolaymi sanki alman unuversitede yalan cunku belli ki almancada bilmio fake yani Cani sikilmis böle bi konu acmis

Bende kaçtım ! 4 ay sonra annemın yanına gittim .. Gayette aldı. Ama tabı herkes benımkı gıbı olamayabılır. 1 2 gun sonra eşim benı gelip aldı benım sorunum kayınvalideyleydı..
Sizler benı anlasanız yaZmazsınız zaten bacım devlet dag gıbı kadının arkasında durucagını bılsen kiranın elektırgıbın karnının doyucagını bılsen kım döner ana evınede ona muhtac olur sen bısanmayı kafaya koymamıssınkı koyda gör bakalım coluk cocukla kac yıl rahat edeceksın aılenın yanında ????ayyy ne rahat konusuyorsunuz.annem benı kabul ettı neden onuda etmesın yav eder etmez dıye bı sorgulamam yok benım kadın evlı cocuklı almanyadan dönmek istemıyor anladım ben,megerse kacak yasıyormus evlı bıle degıl cahil belkıde baska işler cevırdı sorularını soramıyo bıle baksana.sen almanyayla tüekıyeyı bır tutma türkıyede ac acıkda kalır bı bosanan kadın mecbur dur anasının evıne gıtmeye burda öyle degıl dıyorum .acda kalmazsın acıkda kalmazsın aynı yasadıgın evde yasarsın sartların ne konumdayda devlet verır sana sahıp cıkar sanada iş bulur cocukların büyüyünce calısır adam gıbı krndın ödersın bu sefer

Şuan bıle ben gitsem annem benı alır .. Sizin ailenız oyle olabılır ama butun herkesı aynı kefeye koymayın . Genelleme yapmayın dıye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…