almanyada yardim edin

Gercekden mi ??ne soylesem peki beni bu asul evinde tutarlar?ben shu anda ya beni kapi dushari ederse napicagimi dushunuyorum lutfen yardimci olun
Universite bitirmissiniz.Almancaniz varmis.Ne yapacaksiniz oturum izninizin dahi olmadigi memlekette.
Gidin ulkenize aileniz kabul etmiyosa da, bi is bi duzen kurana kadar bi akrabanizdan yardim isteyin.Sonra durun ayaklarinizn uzerinde.Cesur olmalisiniz ki Almanya ya dini nikahla ailenizi hice sayarak gitmissiniz.
Ayni cesareti simdide gosterin.Boyun egmeyin,ezdirmeyin kendinizi durun ayaklarinizin uzerinde.

Abbovv durum kötü ya döncek ki dönmeli yada oturum amana kadar ayıya dayı demeli..

Çocuk, devlet tarafından bakılmak, koca tarafından kapının önüne konmamak için yapılmaz! Sen bu çocuğa ne verebileceksin? Bu zihniyetten nefret ediyorum. Yapmışssın bir hata, şu anki hayatın bir hata zaten. Hatadan dönüp hayatını kurtaracağına, bir de çocuk yapayım da iyice bataklığa batayım, geri dönüşü olmasın diyorsun. Bari iyice dibe batma be. Çocuk sana çare olmaz, senin yanlış dolu hayatının sonu olur. Şuraya konu açıyorsan dinle bari insanları, düşün, düşün.

vallahi imam nıkahı varsa atar seni kapıya hiç bir hak hukuk arayamazssın

O oyle birisi ki hic umrundada deyil ben hamile kalmakiliyim nasil kala bilirim
Lutfen bilgin varsa yaz
Hay. Bin yasha bende onu soyluyorum benim
Acilen hamile kalmam lazim

Ya arkadaşım gece gece ne sacmaliyorsun?
Kendi rezil hayatına bide masum günahsız bebeği mi ekliyceksin?
Üstelik nikah yok. Üstelik adam sana çektiriyor. Üstelik mutsuzsun. Alışkanlığın yada yalnız kalma korkun yüzünden adama karsi kullanabilecegin bi çocuk istiyorsun resmen.
Alman hükümeti bakar diye orada kalmani garantileyecek bi çocuk istiyorsun resmen.
Hamile kalır geri konu acarsin bu adam benim k.çıma tekmeyi bastı çocuğu aldiramiyorum ne yapıcam yada çocukla babam beni kabul etmiyor yada çocuk var calisamiyorum nasıl yasiycam vs vs diye.
Madem kadın kadina yardımcı olur bu şekilde dusunuyorsun en azından surda çocuk yapma yorumlarını dikkate al.

O halde adamın yemeğine zehir at kurtulursun

Yavrum kimi kandırıyorsun sen?
Mantıklı tek bir cümlen dahi yok.

Resmi evlenenlere bile bin bir türlü eziyet edip buraya alırlarken,sen hooop diye nasıl ucup kondun buraya.

Hı?

Almanya da kacak olarak hayatta kalamazsın,devletin bilmemesini gec
Hic bir bok yapamazsın,rewe ye aldi ye bile gidemezsin
Unmöglich.....

Hele almanca bileceksin ve bu halde olacaksın?

Yolda gecen bir polise bile anlatsan

Seni Frauenhaus alırlar.Ve sonra da gönderirler ülkene.

Evden cıkamıyorum fasa fisosunu gec.
Wir sehen uns

imam nikahlısın
ve almanyaya kaçabildin
kamyon dorsesinde mi gittin Suriyelilerle egeden bota mı bindin?
nasıl oldu o iş?
resmi nikahsız nasıl oturum aldın da gittin?

Resmi nikah olmadan almanyada nekadar kalınabiliyor ki. Benim bildiğim nikah olunca bile işlemler uzun sürüyor

Yorumları şimdi okudum kimse yememis. Ha gayret kk hatunları 1 hafta daha gayret okullar açılıyor

Arkadasim madem bu kadar olecek kadar kotu durumdasin, vize gorevlilerine rol yapacagina erkek arkadasina rol yap.
Iyice tavla onu iyi davran. Kopruyu gecene kadar dayi de.
Sonra oturumunu alinca ayrilirsin hala sana kotu davraniyorsa.

Bu konu bana hic indandirici gelmedi. Türkceyi batirmak icin kendini fazla zorluyosun. Almanyaya vizeyle nasil geliyosun hem? Ya okumak icin gelirsin yada evliysen. Sende hicbiri yok. az ufak at.

Turk degil hanim efendi.
Azeri.
Ve bence konu gercek.
Ben oyle hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…