- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
Universite bitirmissiniz.Almancaniz varmis.Ne yapacaksiniz oturum izninizin dahi olmadigi memlekette.Gercekden mi ??ne soylesem peki beni bu asul evinde tutarlar?ben shu anda ya beni kapi dushari ederse napicagimi dushunuyorum lutfen yardimci olun
Abbovv durum kötü ya döncek ki dönmeli yada oturum amana kadar ayıya dayı demeli..Kacak görünüyor suan aranma listesındedır bile kuruma gıtmeden bı konu bulmalı canım sıkıldı sızın ülkeyıde cok sevdım burda kalmak istıyorum dese kadın suratına bakar ilk ucak bıletını alır yollar ülkesıne o kurum almanya ac doyurma ülkesı degıl kanunları sert dıktatör bı ülke neden dönmek istemıyor anlamıyorumkı???korkularımı var aıleden
vallahi imam nıkahı varsa atar seni kapıya hiç bir hak hukuk arayamazssınMerhaba arkadaslat bundan 3 yik oncesi almanyaya tate gelmistdim biryle tanidim 3 yil konusdukdan sonra babam gil vermedi gel kacalim dedi kansirdi hayatda seni terketmem falan fan dedi ben de kacdim hay kacmaz olaydim hayatimin icine etdim hel herjes ne guzel kiz derdi bu alahin gunu benimle tartisiyor ve hoshuna gitmiyorsa kapi orda diyor hic birshey yuzunden bunu niye buraya koydun falan filan ve almanyada beni kapi disari edirse ben napicam hic kimse benimle konushmuyor deliricem bi defasinda 17 hap aldim uyum diye bana git kus yoksa polisi cairicam dedi bikdim aklim kalmadi ben ne yapicami bilmiyorum
Çocuk, devlet tarafından bakılmak, koca tarafından kapının önüne konmamak için yapılmaz! Sen bu çocuğa ne verebileceksin? Bu zihniyetten nefret ediyorum. Yapmışssın bir hata, şu anki hayatın bir hata zaten. Hatadan dönüp hayatını kurtaracağına, bir de çocuk yapayım da iyice bataklığa batayım, geri dönüşü olmasın diyorsun. Bari iyice dibe batma be. Çocuk sana çare olmaz, senin yanlış dolu hayatının sonu olur. Şuraya konu açıyorsan dinle bari insanları, düşün, düşün.
vallahi kötü adamsa çocuk mocuk görmez gözü atar kapıya benden söylemesiCocuk yok 2 aydi henuz bikdim
Aglamakdan gozumu acamiyorum
O oyle birisi ki hic umrundada deyil ben hamile kalmakiliyim nasil kala bilirim
Lutfen bilgin varsa yaz
Hay. Bin yasha bende onu soyluyorum benim
Acilen hamile kalmam lazim
3 yil 3 yil konushdum tanidim ben bu insani sonuc bumuydu
Bu konu bana hic indandirici gelmedi. Türkceyi batirmak icin kendini fazla zorluyosun. Almanyaya vizeyle nasil geliyosun hem? Ya okumak icin gelirsin yada evliysen. Sende hicbiri yok. az ufak at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?