almanyada yardim edin

Hayat keşkelerlerle yürümez, babanın evine dönsen sana kapılarını açarlar , orda diken üstünde , huzursuz bir hayat süreceğine , annenin evine dön , affederler, onlar anne baba affederler

Cnm bak ciddi olarak senin yerin ailenin yani.. ulkene geri don .. almanya seni barindirmaz .. yok dorduncu kattan atlamalar, yok oldurmeler vs bunlar yakismiyo sana henuz 20 yasindasin.. su an psikolojinde iyi degil.. konuya inanirsam eger bu tavsiyelerde bulunurum sana..

kandırııyormuyuz ne..

Son düzenleme:
Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?
Bende kaçtım ! 4 ay sonra annemın yanına gittim .. Gayette aldı. Ama tabı herkes benımkı gıbı olamayabılır. 1 2 gun sonra eşim benı gelip aldı benım sorunum kayınvalideyleydı..

kendinimi döveceksin. işletiliyoruz sanırım

Diplomaların falan yanındaysa git bi üniversiteye yüksek lisansa yazıl bişey yap. Kurtul

20 yaşında üniversite bitirenide ilk defa görüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…