- 17 Temmuz 2013
- 2.484
- 3.082
- 333
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
Okula git dil ogren.is bulmaya calis.evde oturursan kafayi yersin.is bulduktan sonra oturuma basvur.haklarini kazanmaya bak...Cocuk yok 2 aydi henuz bikdim
Aglamakdan gozumu acamiyorum
Bist du noch wach?Und was lachsdu denksdu es ist seher lustig oder was?
Hor du bitte auf okBist du noch wach?
Hört auf.
Es reicht.
Gute nacht.
Ana dilimden hic birsey anlamıyorum bu yazdıklarindan,yat uyu. Yarın da bir polise neyim git kurtul,gercek ise.Hor du bitte auf ok
Cnm bak ciddi olarak senin yerin ailenin yani.. ulkene geri don .. almanya seni barindirmaz .. yok dorduncu kattan atlamalar, yok oldurmeler vs bunlar yakismiyo sana henuz 20 yasindasin.. su an psikolojinde iyi degil.. konuya inanirsam eger bu tavsiyelerde bulunurum sana..Asla donmem kendi ulkemde ne yapacagim ish bulmam lazim sokakda mi kalayim
Ben bu ishi kendim acdim bashima alah beni kahr etsin mum gibi eriyib giderin inshalah benim artik yitirecegim bir shey yok boyle cok giderse 4 katdan atlayacabim alah beni afetsin dayanacak gucum kalmadi
evli değilsin yani. kendin etmiş kendin bulmuşsunHayir imam uzeri evliyiz henuz 2 aydi ve cocul yok
Kandirdi beni gel burda rathaus da evlenecegiz dedi ben alman universesini bitirdim o yuzden almanca iyi biliyorum alah onun belasini versin
kandırııyormuyuz ne..Ben anlamDım konu sahıbı senıı?????
Almanyada okumussun almancan süper ama oturumun yok evli degılsen zaten ne işin varkı onunla sen baska bısey sormak istıyorsun sanırım ama soramıyorsun bence bende burda yasıyorum cünkü???neyın ne oldugunu ıyı bılıyorum
Bende kaçtım ! 4 ay sonra annemın yanına gittim .. Gayette aldı. Ama tabı herkes benımkı gıbı olamayabılır. 1 2 gun sonra eşim benı gelip aldı benım sorunum kayınvalideyleydı..Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?
haa sen azerisinBen kendi ulkemde azerbaijanda bitirdim burda deyil
kendinimi döveceksin. işletiliyoruz sanırımBen vizemi alman kendusinden aldim
10 parmamin onunu da aldilar ben kocam oldurecek falan dersem busr arashtirir benim orada evim
Arabam ish. Oldugunu ve evli olmadigimi sonra napicam en isi babamin divdugunu derim ve kendimi de doverim derim ki bashkasi dovdu ne yapayim ya da oldururum
şaka gibibaban azerbeycanda
sen iki aydir almanyadasin
kendini dovup iki ay once babam dovdu mu diyeceksin
birden türkçe düzeldiZaten kendi derdim kendime yetiyor ben sadece bilgi almak icin yazdim
Azcik insan ol benim neler yashadimi bir alah biliyir alahdan kork!
Merhaba arkadaslat bundan 3 yik oncesi almanyaya tate gelmistdim biryle tanidim 3 yil konusdukdan sonra babam gil vermedi gel kacalim dedi kansirdi hayatda seni terketmem falan fan dedi ben de kacdim hay kacmaz olaydim hayatimin icine etdim hel herjes ne guzel kiz derdi bu alahin gunu benimle tartisiyor ve hoshuna gitmiyorsa kapi orda diyor hic birshey yuzunden bunu niye buraya koydun falan filan ve almanyada beni kapi disari edirse ben napicam hic kimse benimle konushmuyor deliricem bi defasinda 17 hap aldim uyum diye bana git kus yoksa polisi cairicam dedi bikdim aklim kalmadi ben ne yapicami bilmiyorum
ha kal kal hamile. nikahta yok zatenO oyle birisi ki hic umrundada deyil ben hamile kalmakiliyim nasil kala bilirim
Lutfen bilgin varsa yaz
20 yaşında üniversite bitirenide ilk defa görüyorum vallaMerhaba cok teshekur ederim
Henuz 2 ay cocuk yok ve kendisi istemiyor nasil bir insanmish bu biktirdi gencliyimden etdi beni 20 yashimda hayatimdan oldum burda bir tanidigim yok amma kendim alman universesini bitirdim biliyorum o dediyini duymushdum ben cok korkuyorum ya beni asula atarlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?