- 19 Ekim 2025
- 15
- 24
- 3
- 51
- Konu Sahibi Meryem Uege Evren
-
Açmak için uğraşıyorumAlmanya'da dava açsaydınız
Teşekkür ederimÇok üzüldüm Allah rahmet eylesin şimdi baktım olaya nedesem bilemedim
Ben aileye yalvardım. Dediğim gibi ben defin sırasında oradaydım, durdurmaya çalıştım, üzerime yürüyerek beni kovdular en mağdur kişi benim. 1,5 yıldır hep mücadele verdim.Dedemin yaninda babaanneme ayrilan yere de baskasi gomulmus. Babaannem vefat edince yakinda bir yere gomuldu maalesef.
Evet haklisiniz, hakkiniz gasp edilmis ama diger cenazeyi cikartip tasitmak da yazik. Kadin gomuleli 1,5 yil olmus.
Oyle bir hakkiniz var midir bilmiyorum ama iki cenazeyi de yerinde birakip manevi tazminat istemeniz en makulu bence.
Kusura bakmayın ama hiç mi haksızlığa uğramadınız. Yoksa hiç bir canı mı toprağa vermediniz, ya da hiç sevilip sevilmediniz?Ben ölmüşüm mezarim nerde amaaaan yaa bosversene bu kadar önemliyse kocanı taşı belediye doğru demiş
Ama ben daha gömülmeden durdurmaya çalıştım, yumrukla üzerime yürüdüler, hemen o gün, ertesi gün yalvardım lütfen tazeyken taşıyın diye. Ben eşime söz verdim.Sizin için üzüldüm ama diğer cenazeyi yerinden başka yere tasitmakta biraz üzucu.
Hakkımı alamadım ben zamanında. Bu işler Türkiye’de malesef böyle. Üzülmeyin. Kocanızın mekanı cennet olsunKusura bakmayın ama hiç mi haksızlığa uğramadınız. Yoksa hiç bir canı mı toprağa vermediniz, ya da hiç sevilip sevilmediniz?
Dediğiniz olay da Almanya'da mı olmuştu? Zaten benim canımı yakan, ben durdurmaya çalıştığımda üzerime yürüyerek beni dinlemeyerek devam etmeleri. Şimdi de biz yaptık bir hata, ama bizi ilgilendirmez tavırları. Belediyeyle berâber beni mağdur etmeye çalışmalarıHaberi okudum gerçekten mağdur edilmişsiniz.Belediye hatasını düzeltmek için eşinizin yerini değiştirmeyi önermiş çok saçma .Annemde babamın yanından mezar almıştı ama oraya genç bir çocuğu defnettiler annem uğraşmak istemedi babamın iki yanından yer aldı ve etrafını çevirdi.....
Yok başka bir kadınBu gömülen kişi kim anne babası mı
Evet ama suç ölen insanın değil yakınlarının. Siz de cok haklısınız tabikiAma ben daha gömülmeden durdurmaya çalıştım, yumrukla üzerime yürüdüler, hemen o gün, ertesi gün yalvardım lütfen tazeyken taşıyın diye. Ben eşime söz verdim.
Akşama kadar senin tirt hikayelerini okuyoruz. Bu kadının hem de ölmüş kocasıyla ilgili nasıl bu kadar pervasızca yorum yapabiliyorsun?Ben ölmüşüm mezarim nerde amaaaan yaa bosversene bu kadar önemliyse kocanı taşı belediye doğru demiş
Açabilirseniz Almanya adalet sisteminin bu olaya tepkisiz kalacağını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.Açmak için uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?