- 23 Ağustos 2025
- 1.402
- 2.613
- 48
- Konu Sahibi Meryem Uege Evren
-
O zaman siz de bir haksızlığa uğradığınızda üzerinize yumrukla saldırılırsa başka bir yol seçin olur muBen ölmüşüm mezarim nerde amaaaan yaa bosversene bu kadar önemliyse kocanı taşı belediye doğru demiş
Saçma olmuş ben olsam ben de taşırtırımYok başka bir kadın
Yok Türkiye de oldu,coğrafya fark etmiyor bir yerde iş bilmez insanlar oldumu mağduriyet kaçınılmaz.Eşinize yakın bir yerden size mezar yeri vermelerini isteyin artık kendinizi yormayın her iki meftayı yerinden oynatmak doğru değil.... ALLAH cennette kavuştursun sonuçta beden bir kabuk aslolan ruh....Dediğiniz olay da Almanya'da mı olmuştu? Zaten benim canımı yakan, ben durdurmaya çalıştığımda üzerime yürüyerek beni dinlemeyerek devam etmeleri. Şimdi de biz yaptık bir hata, ama bizi ilgilendirmez tavırları. Belediyeyle berâber beni mağdur etmeye çalışmaları
Konu sahibinin eşini taşımayı önermişler.Belediyenin önerisi nr peki
Inat etmesin bence taşısın, o kadını yerinden kaldirtamaz. O aile kabul etmez, üstüne yürüyen insanlar sonuçta.Konu sahibinin eşini taşımayı önermişler.
Maalesef.Inat etmesin bence taşısın, o kadını yerinden kaldirtamaz. O aile kabul etmez, üstüne yürüyen insanlar sonuçta.
Olay çözümsüz değil, negatif yönünden bakma. Evet haklısın ama en azından bir seçeneğin var M Meryem Uege Evren
Eşimi taşımaktı kabul etmedim çünkü eşim kendi yerinde ve merhunedn 6 ay önce gömüldü.Belediyenin önerisi nr peki
Taşıyamayacağımı söyledi imam ve hocalar. Ama hiç bir şey yapamasam dahi YÜCE RABBİME sığındım. İlahi adalet er ya da geç tecelli edecektir. Merhumenin de ben bu kadar uyarmışken ve ağlarken hakkımı helâl etmezken elbet bir gün birinin rüyasına girecektir.Inat etmesin bence taşısın, o kadını yerinden kaldirtamaz. O aile kabul etmez, üstüne yürüyen insanlar sonuçta.
Olay çözümsüz değil, negatif yönünden bakma. Evet haklısın ama en azından bir seçeneğin var M Meryem Uege Evren
Niye tasiyamiyormussun günah miymisTaşıyamayacağımı söyledi imam ve hocalar. Ama hiç bir şey yapamasam dahi YÜCE RABBİME sığındım. İlahi adalet er ya da geç tecelli edecektir. Merhumenin de ben bu kadar uyarmışken ve ağlarken hakkımı helâl etmezken elbet bir gün birinin rüyasına girecektir.
Alternatif çözüm maalesef benim eşimi taşımam olmamalı. Teklifim kadını hiç topraktan ayırmadan taşınması.Maalesef.
Hakli olmak her zaman en ideal cozumu getirmiyor ne yazik ki. Bazen hakliyken de alternatif cozumleri kabul etmemiz gerekebiliyor.
Yasadiginiz uzuntu buyuk, ciddende cok buyuk hata ve haksizlik, tapulu (Tr'de tapulu oluyor oradada oyledir diye dusunuyorum) yere nasil baskasini defnedebilirler yani bu mezarligin organizasyonunu yapan kisi ve kurumun hatasi, onlara karsi tazminat davasi acin bana kalirsa ve yine icinize sinmesede kendi esinizi tasitmak en mantikli ve kolay bir cozum gibi. Belki uygun bir yerden 2 ayri mezar yerini ucretsiz vermelerini de talep edebilirsiniz.Eşimi taşımaktı kabul etmedim çünkü eşim kendi yerinde ve merhunedn 6 ay önce gömüldü.
neyin kafasını yaşıyorsunuz birde biz anlasak yok yanı ayık kafayla yazılmaz da bu.Ben ölmüşüm mezarim nerde amaaaan yaa bosversene bu kadar önemliyse kocanı taşı belediye doğru demiş
Maalesef dava dahi açmama izin verilmiyor. Şimdi karar çıkartmışlar yerimi elimden almak için, mahkeme masraflarını bana ödetmeye çalışıyorlarYasadiginiz uzuntu buyuk, ciddende cok buyuk hata ve haksizlik, tapulu (Tr'de tapulu oluyor oradada oyledir diye dusunuyorum) yere nasil baskasini defnedebilirler yani bu mezarligin organizasyonunu yapan kisi ve kurumun hatasi, onlara karsi tazminat davasi acin bana kalirsa ve yine icinize sinmesede kendi esinizi tasitmak en mantikli ve kolay bir cozum gibi. Belki uygun bir yerden 2 ayri mezar yerini ucretsiz vermelerini de talep edebilirsiniz.
Evet. Dinimizde sadece 3 durumda taşınması caizmiş. Eğer mezarlığı su basarsa, mezarlıktan yol geçmesi zorunluysa, ya da yer başkasına aitse ve o kişi izin vermeyip hakkını helâl etmiyorsa taşınabilirmişNiye tasiyamiyormussun günah miymis
Çok teşekkür ederim. Maalesef.Bolgenizin imami ya da o Müslüman mezarligindan sorumlu bir cemaat yok mu? Onlar bu durumun dinen (emin değilim bu duruma) aykiri oldugunu falan beyan edip tasitma karariniza arka cikmadilar mi? Baskasini degilde esinizi tasitmaniz daha kolay olur sanki? Basiniz sagolsun, Allah sabir versin, cok uzucu bir haksızlık bu.
Bu durumda sizinki üçüncü seçeneğe uymuyor mu? Diğer hanımın mezar yeri aslında size ait (doğru anladım bunu değil mi, parasını verip aldınız) siz izin vermiyorsunuz ve hakkınızı helal etmiyorsunuz. Taşısınlar o zaman?Evet. Dinimizde sadece 3 durumda taşınması caizmiş. Eğer mezarlığı su basarsa, mezarlıktan yol geçmesi zorunluysa, ya da yer başkasına aitse ve o kişi izin vermeyip hakkını helâl etmiyorsa taşınabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?