Almanya'da yaşadığım haksızlık

Çok şaşırdım bu konuda nasıl hiç bir şey yapmazlar umarım bi sonuca varılır artık..
Çok teşekkür ederim. Orada olmasaydım, dudurmaya çalıştığım için üzerime yumrukla yürünmeseydi Hani diyorum bu kadar açık ve net bir olay Belediye hata yaptı, cenaze yakınları durmadı. En suçsuz benim! Benim yerim niye elimden alınıyor? Cenaze yakınlarına niye durmadınız denmiyor da bana sen taşı o zaman eşini deniyor? Vertrag ne demek geçerliliği yoksa niye imzaladım ve ödedim. Benim suçum ne aklımda deli sorular

Çok üzücü olmuş gerçekten bide yumruklar felan insanlar artık sıyırmış kafayı iyce gerçekten..

Yani uğraşın işin peşini bırakmayın dicem ama hem üzüntü hem rahatsızlık var.. bari paranızı geri alın inşallah.. allah ölümünde hayırlısını versin gerçekten.. mutlaka avukatlarla işi çözün derim ama size iyi gelir mi bilmiyorum.. kendinizi de düşünmek zorundasınız

Dünyada çok daha önemli dertler var inanın hele Türkiye'de ses olacak çok daha önemli dertler var .. kocanızı taşıyın dert arıyorsanız yetim 4 çocuklu bir komşum var perişan halde nosunu yazayım..

Dünyada çok daha önemli dertler var inanın hele Türkiye'de ses olacak çok daha önemli dertler var .. kocanızı taşıyın dert arıyorsanız yetim 4 çocuklu bir komşum var perişan halde nosunu yazayım..
Konuyu şimdi gördüm ve bu şekilde yapılan yorumlara da ayrı üzüldüm. Herkesin derdi kendini ilgilendirir, kimse için dert yarıştırmak haddimize değil. Belli ki konu sahibi üzgün, verilmiş sözüm var diyor. Dünyadaki diğer önemli dertlerden konu sahibine ne? Türkiye’de yaşamıyor kadın, Türkiye’nin derdini ne yapsın? Sizin perişan halde 4 çocuk yaparken zevkten dört köşe komşunuzla konu sahibinin ilgisi ne? Az biraz yorum yaparken haddinizi bilin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…