Benim haftaya burda Offenbach'da randevum var, tedavi tekniklerini felan iyice araştırmak istiyorum ve Essen'nede form doldurup yolladım, artık hangisi kafama yatarsa orada son denememi yapmak istiyorum, Buda olmazsa Kasım başı için izin ayarladık, İstanbul bahçeci Fulya'da denemek istiyoruz, nasibimizde inşallah vardırda, birinden biri tutar...
Birde Darmstadt'ı cok met ediyor herkes fakat, nedense içimden oraya gitmek hiç gelmiyor, iki defa telefon açıp, biraz soru sordum, cok cana yakınlar fakat doktorları nedense gözüm tutmadı
Benimde ilk denemende 8. Gün regel kanamam vaşlamıştı, bende telefon açtım direk kontrole geliyorum dedim, onlarda bir şey yapamayız ama,çok istiyorsanız gelin demişlerdi...
Allah'ım kimseyi kimseye muhtaç etmesin, çaresizlik cok zor. Ben başlarda kliniğimden memnunum, bana bütün tahlilleri yaptılar, fakat çok az bilgi veriyorlardı, mesela ilk başlarda eşimin sperm sayısı 3-4 milyondu, sonradan benim zorumla sigarayı bıraktı, sağlıklı beslendi ve keçi boyunuzu kaynatıp içti ve 3ay sonra ikinci denemede 16milyon olmuş hiç söylemediler, kendim tesadüfen gördüm, ve bizim evlendikten 4 ay sonra spontan bebeğimiz olmuştu, 11. Haftada kaybettim, belki yine olabilir yani, bende bir sorun zaten görünmüyor çünkü... Şimdi ben Schilddrüsen-hormonunu düşük tumaya çalışıyorum, her sabah aç karna ada çayı içiyorum, sonra bir kaşık kestanebalı üzerine tarçın, üzerine çörekotu koyup yiyorum, öğlen kaysı ve incir yiyorum, akşamüstüde bir soğan yiyorum, kbolcada dua ediyorum, inşallah bu sene olur artık, yaz geldi, her yer sanki hamile gibi, gördükçe maşallah deyip cok imreniyorum...