- Konu Sahibi karabiber25
canim baska kliniklerde kendimiz oduyorduk . Burada sormadim bizmi odicez diye. Ama blastosist asamasina Kadar beklemesi icin 126 ödedik. Islem ve ilac parasi. bana Transfer edilen blastlar cizildimi cizilmedimi bilmiyorum . Sormakta aklima gelmedi. Daha onceki denemelerde Zarin kalin deyip hemen faturayi dayiyorlardi onumuze bende hep cebimden 250 odedim simdiye Kadar her denemede.Ama acik acik soyliyeyim daha onceki tedavilerimde %50 bize düsen payi hep 2000 civariydi. Novumda toplam 1600 odedik ve onuda krankenkasse bize geri oduyor . Oyuzden aklimda novuma karsi para derdindeler gibi bir soru olusmadi. tabi dedigim fiyatlara ilaclarda dahil canim . Halen bizden Bilgi istiyorlar arada arayip nedurumdayim soruyorlar ve dogum haberimizi bekliyorlar. Bilemiyorum bana cok icten ve Samimi geldiler. Ilk defa kendimi para yumurtlayan birisi olarak gormedim bu klinikte.
Desene heryerin kendine has bi islem tarzi var. Mesela benim tedavi gordugum kliniktede blast olmasi icin ekstra bir ucret talep etmediler, o paketin dahilindeydi sanirim.ve banada blast yapicagiz diye hicbir bilgi verilmemisti , ki ben zaten ilk denememdi diye hicbir bilgimde yoktu.sadece opudan sonra arayinca transfer gununu duyunca internette arastirdim ve blast yaptiklarini ogrendim. Bana onu bile izah etme zahmetinde bulunmamislardi..
klinik sadece el emegi transfer islemi olarak 641 euro gibi bisey almisdi benden, tabi kan tahlilleri, hatching, ve dier seyler haric.onlar icin hersefer ayri bir fatura cikariyorlardi.., vede arayip sorma , ilgi gibi biseyde gormedim malesef

ama novumun seni hala arayip sormasi gercektende cok guzelmis.demekki bu isin ticaretini yapmiyorlar, gercekten bu isi insanlara yardim etmek icin yapiyorlar.., hala boyle yerlerin olmasi insana umut veriyor...