Almanya’ya kedi götürmek

Bir çok prosedür geldi. Cip gibi... burada bakacak birisi varsa bence bir aylığına götürmeyin.

Bir çok prosedür geldi. Cip gibi... burada bakacak birisi varsa bence bir aylığına götürmeyin.
Bir de şöyle bir sorun var ki kafesiyle beraber 8 Kilo olursa uçağa alırız yoksa götüremezsiniz dediler benim kedim 7 Kilo yani sadece 1 kiloluk taşıma çantası bulmalıyım

Seneye bizimde almanyaya gitme durumumuz var ama kesin olmadigi icin cok ustune düşüp net sekilde arastirmadim.
Kimlik olmali ama petpasaport olanlardanmiş galiba. Asilar olmali. Kuduz asisi olmali. Kuduzla ilgili bir testi ankaraya yolluyormussun sanirim onay icin ve 3 ay beklemek gerekiyor. Karantina artik uygulanmiyor diye okumustum.

Benim en cok sıkınti ettigim konu ucak. Kedimi bagaja koymam, kabinde benimle olmali. Eger gitmemiz kesinlesirse bunu arastiricam. Kabinde tasiyan illaki vardir diye umuyorum. :/

Ek: unutmusum, birde cip olacak.

Seneye bizimde almanyaya gitme durumumuz var ama kesin olmadigi icin cok ustune düşüp net sekilde arastirmadim.
Kimlik olmali ama petpasaport olanlardanmiş galiba. Asilar olmali. Kuduz asisi olmali. Kuduzla ilgili bir testi ankaraya yolluyormussun sanirim onay icin ve 3 ay beklemek gerekiyor. Karantina artik uygulanmiyor diye okumustum.

Benim en cok sıkınti ettigim konu ucak. Kedimi bagaja koymam, kabinde benimle olmali. Eger gitmemiz kesinlesirse bunu arastiricam. Kabinde tasiyan illaki vardir diye umuyorum. :/

Ek: unutmusum, birde cip olacak.
Evet kabinde taşınıyor ve kafesiyle birlikte toplam en fazla 8 Kilo olmalı yoksa almıyorlar bir de kedi ile köpeği birlikte almıyorlarmış işte bu 3 ay bekleme olayı benim moralimi bozan aniden gitmesi gerekenler ne yapıyor ki ben 1 ay sonra gidicem kısmetse

İngiltere’de tam 6 ay karantinada kalması gerekiyor mesela hayvanın. Bir aylığına götürüp ona bu stresi yaşatmayın, bir aylık mama kum alıp bir arkadaşınızdan rica edin.

Back
X