Almaya bayılacağımız bir hediye buldum...

AslininAsli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
12
3
3
Facebook'ta gezerken bir arkadaşımın paylaştığını gördüm. Siteye girdim baktım inanılmaz tatlı görünüyor. Siz de bir bakın derimBen kuzenim için 3 aylık hediye kutu aldım, içinde aksesuar, kozmetik gibi ürünler olacakmış ama her ay farklı ürünler, farklı konsept. Ocak, Şubat,Mart benden sürpriz hediyeler.Böylece yılbaşı ve doğum günü hediyelerini aradan çıkarttım. Konsept çok ilginç. Kuzenim kutuları aldıkça deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bi kutu mutluluk, ben de videosunu gordum bugun, cok tatlı olmus, tasarım ve surpriz bi kutu gonderiyorlar her ay, bu ayın kutusunu aldım deneme amaclı, begenirsem gelecek aylarda abonelik almak daha avantajlı olacak

bikutumutluluk yeniyıl kutusu 30 aralıkta geldi bana, öyle mutlu oldum anlatamam, çıkan ürünlerin her biri ayrı mutlu etti ayrı güzeldi ama sunum en önemlisi. öyle tatlı ki kutunun kendisi, açar açmaz ismime yazılmış bir yeniyıl kartı da çıktı, özel hissettim :) aylık kutu 35tl, çıkan ürünlere göre hiç pahalı değil.gelecek ay konsepti aşk olacakmış abonelik aldım bile bikutumutluluk.com dan. tavsiye ederim kızlar kendinize almanızı ya da kız arkadaşlarınıza hediye etmenizi, yeniyıl kutusunun fotografını da koyuyorum örnek olsun :)
2014-12-31 21.07.27.webp

bikutumutluluk yeniyıl kutusu 30 aralıkta geldi bana, öyle mutlu oldum anlatamam, çıkan ürünlerin her biri ayrı mutlu etti ayrı güzeldi ama sunum en önemlisi. öyle tatlı ki kutunun kendisi, açar açmaz ismime yazılmış bir yeniyıl kartı da çıktı, özel hissettim :) aylık kutu 35tl, çıkan ürünlere göre hiç pahalı değil.gelecek ay konsepti aşk olacakmış abonelik aldım bile bikutumutluluk.com dan. tavsiye ederim kızlar kendinize almanızı ya da kız arkadaşlarınıza hediye etmenizi, yeniyıl kutusunun fotografını da koyuyorum örnek olsun :)
Eki Görüntüle 1366101
neler çıktı içinden 35 tl ye 2 ojemi

neler çıktı içinden 35 tl ye 2 ojemi
2 oje artı defter, takvim, kolye, çorap, şeker, kartpostal ve kutusu bile güzel onu da kullanıyorum. En güzeli de sunum şekli ve herşeyin tasarım ürünler olması, iki oje bile çok şeker bir kesenin içindelerdi. benden tam not aldı.

Eki Görüntüle 1366101
kolye süper gözüküyor ayrı cekermisin kolyeyi

güle güle tak ay bende mi alsam kendime hediye ama o kolyeden cıkmaz heralde bana :(

Bence hepsinden aynı kolye çıkıyor. Kuzenime gönderdiğim kutudan da kendime aldığım kutudan da aynı kolye çıktı. Yeniyıl kutusu alınca çıkıyor demek ki. Bu arada bence kesinlikle almalısın kuzenim baya havalara uçmuştu, ben de kıskanıp hemen kendime de aldım :)

ilk defa gördüm,fikir olarak yaratıcı bir girişim olmuş cidden beğendim :d bence önemli olan fiyatın kutudaki maliyeti karşılayıp karşılamadığı değil,süpriz gelen kutuyu açarkenki heycan kıyaslanmalı :)

Katılmıyorum..sonuçta bunu ticari amaçla yapıyorlar ve para kazanıyorlar..tabiki verdiğin paraya değmeli..yoksa kafana göre evden doldur bişeyler gönder arkadaşına aynı heyecanı yaşatır yani..:)

Back
X