- 10 Aralık 2014
- 12
- 3
- 3
- Konu Sahibi AslininAsli
-
Ne ki o kutu, anlamadım. Nerden bulcaz onu :N
neler çıktı içinden 35 tl ye 2 ojemibikutumutluluk yeniyıl kutusu 30 aralıkta geldi bana, öyle mutlu oldum anlatamam, çıkan ürünlerin her biri ayrı mutlu etti ayrı güzeldi ama sunum en önemlisi. öyle tatlı ki kutunun kendisi, açar açmaz ismime yazılmış bir yeniyıl kartı da çıktı, özel hissettim :) aylık kutu 35tl, çıkan ürünlere göre hiç pahalı değil.gelecek ay konsepti aşk olacakmış abonelik aldım bile bikutumutluluk.com dan. tavsiye ederim kızlar kendinize almanızı ya da kız arkadaşlarınıza hediye etmenizi, yeniyıl kutusunun fotografını da koyuyorum örnek olsun :)
Eki Görüntüle 1366101
2 oje artı defter, takvim, kolye, çorap, şeker, kartpostal ve kutusu bile güzel onu da kullanıyorum. En güzeli de sunum şekli ve herşeyin tasarım ürünler olması, iki oje bile çok şeker bir kesenin içindelerdi. benden tam not aldı.neler çıktı içinden 35 tl ye 2 ojemi
kolye süper gözüküyor ayrı cekermisin kolyeyibikutumutluluk yeniyıl kutusu 30 aralıkta geldi bana, öyle mutlu oldum anlatamam, çıkan ürünlerin her biri ayrı mutlu etti ayrı güzeldi ama sunum en önemlisi. öyle tatlı ki kutunun kendisi, açar açmaz ismime yazılmış bir yeniyıl kartı da çıktı, özel hissettim :) aylık kutu 35tl, çıkan ürünlere göre hiç pahalı değil.gelecek ay konsepti aşk olacakmış abonelik aldım bile bikutumutluluk.com dan. tavsiye ederim kızlar kendinize almanızı ya da kız arkadaşlarınıza hediye etmenizi, yeniyıl kutusunun fotografını da koyuyorum örnek olsun :)
Eki Görüntüle 1366101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?