Almor'un Mutfak Gereçleri :))

Çok güzeller ooh maşallah epeyce yol katetmşin çeyizlerde.
Karaca coloured days 6 kişilik mor yemek takımının siyahı var benim çeyizimde de =))
Bir de bernordonun kırmızı mutfak takımını gördüm ekmekliği tuzluğu falan. Onu takım halindemi aldın,bir de fiyatını sorucam canım
Benim şehrimde bernardo yok ayrıca çeyiz alışverişine gitcem bide kayseriye ya da konyaya heralde ya da sipariş vericem bi tanıdığa onu bernardodan :97:

Son düzenleme:

Yok takım halinde değil canım ekmek kutusunu aldım ben sadece Biev'in 55 tl idi ykmden almıştım . Tek fotosunu bulamadım nette ekmek kutusunun. teşekkür ederim bu arada.

Evet tatlım koyu mor Karaca stoneware coloured days serisi. Ben bir koyu morunu bir de açık morunu aldım ikisi çok uyumlu oldu altta servis tabağı koyu mor, üstte yemek tabağı açık mor en üstte de kase koyu mor orda denedim hoş göründü gözüme. Teşekkür ederim bu arada.

Teşekkür ederim canım. Güzelmiş valla yeni başladım sayılır geçen temmuz ayından beri alıyorum bir şeyler.

Müstakbel eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım. Hepsini huzurlu, mutlu günlerde kullanman dileğiyle..

tatlm son aldklarını da güle güle kullan, sana o düz derin kaseyi sorucam cnm o da ikedan mı öle sade bi derin kase istiorm bizim ev için ama hiç bi yerde de bulamıorm, göründüğü kdr derin mi bide fiyatı ne kdr

Bu ortaboy olanı tatlım bir de çok büyük boy vardı İkeadan aldım onu. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 7-8 lira filandı. Teşekkür ederim bu arada.

Bu ortaboy olanı tatlım bir de çok büyük boy vardı İkeadan aldım onu. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 7-8 lira filandı. Teşekkür ederim bu arada.

çok mersi cnm ben de gidince kendimi kocaman derin bi cam kase alıcam, kek çırpmak için fln çok iyi oluo

çok mersi cnm ben de gidince kendimi kocaman derin bi cam kase alıcam, kek çırpmak için fln çok iyi oluo

Ortaboyu daha derindi ama büyük olan acayip genişti çok derin gibi gelmedi bana tatlım sen yine de bak ama. Başka böyl kek çırpmak için boy boy derin kaplar da var.

Mutfak ürünü olarak bardak setim eksikti sonunda da onu da almış bulunmaktayım. Daha doğrusu ben kurstayken annem ve babam almış.

Son düzenleme:
Çok beğendim hepsini tüm ıvır zıvır ne ihtiyaç varsa almışsınız. İyi günlerde kullanın inşallah :)

Çok beğendim hepsini tüm ıvır zıvır ne ihtiyaç varsa almışsınız. İyi günlerde kullanın inşallah :)

teşekkürler tatlım. Mutfak için 2-3 tane tava alıcam sadece tefalden onları da aldım mı mutfak bahsini tamamen kapatıcam artık.

cnm güle güle kullan karacada görmüştüm bunları sade ve şıkmış,şık sofralar kur ki bunlarlaa

Teşekkürler Nilcim. Eve gelince açıp inceledim beklediğimden daha iyi geldi. Yemek takımımla uyumlu olmuş oldu.

Son düzenleme:
çok çok çokkkk şeker cicilerinnn var:)
güle güle güzel günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…