Çok güzeller ooh maşallah epeyce yol katetmşin çeyizlerde.
Karaca coloured days 6 kişilik mor yemek takımının siyahı var benim çeyizimde de =))
Bir de bernordonun kırmızı mutfak takımını gördüm ekmekliği tuzluğu falan. Onu takım halindemi aldın,bir de fiyatını sorucam canım
Benim şehrimde bernardo yok ayrıca çeyiz alışverişine gitcem bide kayseriye ya da konyaya heralde ya da sipariş vericem bi tanıdığa onu bernardodan :97:
Almor'um çok ciciler. Bayıldımmm
Günlük yemek takımın mürdüm renk olanlar Karaca mı? Bende kabartmalı istiyorum ve o model çok hoşuma gidiyor:) Misafir takımın da çok güzel:)
Kısaca herşeyin çok güzel... Güle güle kullan cicimm
Teşekkür ederim canım. Güzelmiş valla yeni başladım sayılır geçen temmuz ayından beri alıyorum bir şeyler.
Müstakbel eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım. Hepsini huzurlu, mutlu günlerde kullanman dileğiyle..
tatlm son aldklarını da güle güle kullan, sana o düz derin kaseyi sorucam cnm o da ikedan mı öle sade bi derin kase istiorm bizim ev için ama hiç bi yerde de bulamıorm, göründüğü kdr derin mi bide fiyatı ne kdr
Bu ortaboy olanı tatlım bir de çok büyük boy vardı İkeadan aldım onu. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 7-8 lira filandı. Teşekkür ederim bu arada.
çok mersi cnm ben de gidince kendimi kocaman derin bi cam kase alıcam, kek çırpmak için fln çok iyi oluo
güle güle kullan canım
hepsi de çok güzel.ama mor olan yemek takımına bayıldım
Çok beğendim hepsini tüm ıvır zıvır ne ihtiyaç varsa almışsınız. İyi günlerde kullanın inşallah :)
cnm güle güle kullan karacada görmüştüm bunları sade ve şıkmış,şık sofralar kur ki bunlarlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?