Almor'un Mutfak Gereçleri :))

KPSS yüzünden ara verdiğim çeyiz olaylarına yavaş yavaş geri dönüyorum kızlar. Bu aralar tava arayışındayım şimdlik geçen bunu aldım.

çok güzel şeyler hepsi ne alırsan önceden kardır canım mutlulukla kullan

tava için 6. caddede tefal vardı bitti mi bilmem kampanyası

Bakmıştım oraya canım ama aradığım tava yoktu galiba bitmişde olabilir kampanyası tam emin değilm. teşekkürler bu arada.

fotolarına baktım, topiği 2011 de açtığını görünce bende evlenmiştir artık, belkide kullanıyordur bunları diye içimden geçirmiştim
Ok canım o sene üniversiteden yeni mezun olmuştum annemle babamla erkek arkdaşımı tanıştırmıştım sonra birden çeyiz işinde buldum kendimi mutfağın ıvırını zıvırını çıkardım alacağım tek şey 2 tava ve elektirikli aletler mutfak için şu an. Kış boyu KPSS'ye hazırlandım o yüzden ara vermek zorunda kaldım o sırada erkek arkadaşım askere gitti geldi işe girdi benim işe girmemi bekliyoruz.

bende öyle düşünmüştüm

Çeyize ilk başladığım zaman canım geçen yıl ama daha taksitler tam anlamıyla dün bitti. En azındn evleneceğimiz zaman mutfağın ıvırı zıvırıyla uğraşmıcam diyorum kafam rahat mutfak bile ne kadar tutuyormuş arkadaş öyle ıvır zıvır diyoruz ama Allah'tan taksitleri bitti ya.

Son düzenleme:
ne güzel ıvır zıvır eksiklerin hepsini almışsın göze görünmüyorlar ama al al da bitmiyor...bu akrilik şekerliklerden bende almıştım çok şirinler

ne güzel ıvır zıvır eksiklerin hepsini almışsın göze görünmüyorlar ama al al da bitmiyor...bu akrilik şekerliklerden bende almıştım çok şirinler

yle valla ya mutfağın ıvırı zıvırı bitmiyor ve ıvız zıvır diyoruz ama onlar bile ne çok tutuyormuş bu çeyiz işine girince anladım. Elektrikli ürünler hariç mutfakta tavam eksikti bi onu da bugün hayatım doğum günü hediyesi aldı 2 tane ekliyim hatta resimlerini bulup.

Son düzenleme:
beyaz kare yemek takımın cok güzel.herseyın güzel kusur yok walla:) güle güle kullan cay setınede bayıldım..yemek takımının markası ne

Hepsi birbirnden güzel ama şu kırmızı ekmek kutusunu nerden aldın öğrenebilirmym bnmde mutfağım kırmızı ama uygun ekmek kutusu bulamıorm:26:

tüm aldıkların mutlulukla eskisin inş canım hepsi de çok güzeller

çok güzellerin, zevkini beğendim doğrusu. güle güle kullanırsın inşallah

Teşekkür ederim amin diyelim.

Hepsi birbirnden güzel ama şu kırmızı ekmek kutusunu nerden aldın öğrenebilirmym bnmde mutfağım kırmızı ama uygun ekmek kutusu bulamıorm:26:

Biev'in ekmek kutusu canım ben siyah olanını almıştım ama sanırsam modeli biraz daha değiştirerek üretmişler bu sene aynısından göremedim pek. Komple gümüş etrafı çerçeveleri kırmızı yeni üretilenlerin.

tüm aldıkların mutlulukla eskisin inş canım hepsi de çok güzeller

Amin canım bakalım kullanabileceğimiz günleri de görecek miyiz.

Aldıkların çok güzel canım güle güle kullan

Teşekkür ederim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…