çok çok çokkkk şeker cicilerinnn var:)
güle güle güzel günlerde kullan canım
KPSS yüzünden ara verdiğim çeyiz olaylarına yavaş yavaş geri dönüyorum kızlar. Bu aralar tava arayışındayım şimdlik geçen bunu aldım.
Eki Görüntüle 490490
bende öyle düşünmüştümfotolarına baktım, topiği 2011 de açtığını görünce bende evlenmiştir artık, belkide kullanıyordur bunları diye içimden geçirmiştim
çok güzel şeyler hepsi ne alırsan önceden kardır canım mutlulukla kullan
tava için 6. caddede tefal vardı bitti mi bilmem kampanyası
Ok canım o sene üniversiteden yeni mezun olmuştum annemle babamla erkek arkdaşımı tanıştırmıştım sonra birden çeyiz işinde buldum kendimi mutfağın ıvırını zıvırını çıkardım alacağım tek şey 2 tava ve elektirikli aletler mutfak için şu an. Kış boyu KPSS'ye hazırlandım o yüzden ara vermek zorunda kaldım o sırada erkek arkadaşım askere gitti geldi işe girdi benim işe girmemi bekliyoruz.fotolarına baktım, topiği 2011 de açtığını görünce bende evlenmiştir artık, belkide kullanıyordur bunları diye içimden geçirmiştim
bende öyle düşünmüştüm
ne güzel ıvır zıvır eksiklerin hepsini almışsın göze görünmüyorlar ama al al da bitmiyor...bu akrilik şekerliklerden bende almıştım çok şirinler
beyaz kare yemek takımın cok güzel.herseyın güzel kusur yok walla:) güle güle kullan cay setınede bayıldım..yemek takımının markası ne
çok güzellerin, zevkini beğendim doğrusu. güle güle kullanırsın inşallah
Hepsi birbirnden güzel ama şu kırmızı ekmek kutusunu nerden aldın öğrenebilirmym bnmde mutfağım kırmızı ama uygun ekmek kutusu bulamıorm:26:
tüm aldıkların mutlulukla eskisin inş canım hepsi de çok güzeller
Aldıkların çok güzel canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?