Saç Kesim Şekilleri alnım dar perçem nasıl olur ki??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
mrb. kızlar benm alnm dar ve saçlarım sekilsiz kısa zamanda hem saçlarımı kestrmek hemde perçem yaptrmak istyrm ama sonra da ya hoşuma gitmesse die düşünyrm:31: ne yapsam ki???

bu arada saşlarım dalgalı ve yüzüm elit işcan a benziyor . küçük kadınlarda var ya o işte yanaklıyım yani:49: ve saçlarım hacimsiz

ilk defa yaptıracaksan percemı bıraz uzun kestir
hem nolursa olsun percemler cabuk uzuyor bişicik olmaz:)

ilk defa yaptıracaksan percemı bıraz uzun kestir
hem nolursa olsun percemler cabuk uzuyor bişicik olmaz:)

perçem deil yandan kakülmüş istediim :D :D kestrecem zaten karar verdim artık yakışır yakışmaz ne apıymmm . yüzüm daa çok ortaya çıkar die çekndmm

bende senin gibiydim tatlım benim de alnım dar ama işini bilen bir kuaföre gidersen çok hoş oluyor yüzüne uygun bir şekilde kesiyorlar ben çok memnunum :61::61::61:

bende senin gibiydim tatlım benim de alnım dar ama işini bilen bir kuaföre gidersen çok hoş oluyor yüzüne uygun bir şekilde kesiyorlar ben çok memnunum :61::61::61:

hm pazartesi gtcem bende umarm gzel olrr:42:.. sen sacının fotosunu koyablrmisin:49: bi baksam?

bence kestirme derim alnı küçük olanlara pek yakıştıramıyorum ben ama yine sen b ilirsin :) kestirceksende yan perçem

Back
X