Alnından Öpmek

namus demek aşk demek bir ömür demek...
ömrüm boyumca alnımdan öpsün isterim doyamamm..:16::16:

Bir babası bir de kendisi için öperdi Alnımdan,ayaklarım yerden kesilirdi..Birde nasip olur,evlendiğimde bu çok büyülü olacaak..

Bir babası bir de kendisi için öperdi Alnımdan,ayaklarım yerden kesilirdi..Birde nasip olur,evlendiğimde bu çok büyülü olacaak..

babası için neden öperdi canım onu anlayamadım
alından öpülmek güven sadakat sahiplenmedir tabi yapmacık değilse benim eşim bazende avucumun içinden öper saygı duymak anlamındadır diye biliyorum:nazar:

babası için neden öperdi canım onu anlayamadım
alından öpülmek güven sadakat sahiplenmedir tabi yapmacık değilse benim eşim bazende avucumun içinden öper saygı duymak anlamındadır diye biliyorum:nazar:

Kızımı benim içinde öp dermiş ondan canım :)

Alnımdan öpmesi benimde çok hoşuma gidiyor güven huzur veriyor bana sanki bana aitsin der gibi:16:

Sevdiğim, burnumdan ve alnımdan öpmeyi sever... Reklamdan ziyade, namustan ziyade bence senin her noktanı ayrı seviyorum duygusu oluşturuyor bende...:69:

Nişanlım bu hareketi yaptığı zaman genellikle ya onu mutlu etmişimdir, mesela zor bir iş başarmışımdır.. YA İŞTE BUNU YAPAN BENİM HAYATIM ifadesi ile alnıma masum bir öpücük kondurur .. :) Gerçek olan şudur ki KİME AİT olduğumu bana vurgulamak istemektedir kendince :P

günümüzde her şeyin içi boşaltılmış durumda onun için hiç bunlara kanma.aklımızı kullanmak zorundayız bu devirde kalbimizi değil.ama akıl kullana kullana da aşkın tadı kaçtı o da ayrı mevzu.

çok fazla klişe bi davranış:27: ama tabi hoşuna gidiyor insanın:16: benim eşim gözkapaklarımdan öper o daha çok etkiler beni:16:

onun o küçük aşk oyunları yok muu :1: bak sevdiğin parfümümü sıktım diyip omuzuna yaklaşmama neden olmuştu o anda da alnımdan öpmüştü :1: hep yapar ve hep huzurun zirvesine çıkarım... Onun o efendiliği... ahh çok özledim aşkımı:1:

Eşim hep öper anlımdan. Günlük rutindir hatta :)

Türk filmlerinde klasiktir ya 'namusum, helalimsin' falan. Herhalde o maksatla öpüyorlardır. :27:
Akşam onun duygularını da sormalıyım :52:

Kızlar bir erkek neden alnınızdan öper? Bu durumu yaşadığınızda neler hissettiniz? O an onun yada sizin düşünceleriniz neler olur? Kısacası yorumlarınızı alabilirmiyim :)

ha ha ha pozisyondan oldugunu düşünüyorum.eğilmek yerine hafif bir baş hareketiyle alnından öpmek daha kolay.buna sebep boy farkı sanırım.bence normal ve guzel bir şey.

Eşim hep öper anlımdan. Günlük rutindir hatta :)

Türk filmlerinde klasiktir ya 'namusum, helalimsin' falan. Herhalde o maksatla öpüyorlardır. :27:
Akşam onun duygularını da sormalıyım :52:

özele kaçmazsa duygularını merak ediyoruz eşinizin :)

Benim sevgilim öper alınmdan sık sık :69:
Son görüştüğümüzde kendisi demişti bunun anlamı çok güzel o yüzden seviyorum böyle diye :16:
Canım o beniiiiimm :61:

Benim sevdiceğim kirpiklerimi öper, pek bi sever kirpiklerimi :)
Alnımdan da öper tabi tarifi imkansız bi duygu, sahiplik, sonsuzluk.
Ahh ahhh özledim

bence alından öpmek tamamen muhabbet içeriklidir içinde kötü ve art niyet barındırmayan bi durumdur...

benimm çook ama çook hoşuma gider alnımdan öpülmek nişanlımda bunu fark etmiş olacak ki öper :)
arada sarıldıgımızda falan boyu benden uzun oldugu için :) ve o alnımdan öpünce içimin huzur doldugunu hissederim garip ama öyle :)

Back
X