ALPASLAN YILDIRIM MI VOLKAN KAHYA MI ?

yildizzhanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
11
1
6
26
evet arkadaşlar istanbul bahçelievler civarında bu doktorlar açıkcası ikisininde çizgisi benziyor fiyatlarıda aynı gibi ama sizden de yorum istiyorum. Bu arada ilk ameliyatım olacak.

Ben bugün Volkan Bey e görüşmeye gideceğim :) Çok uzun yıllarıdır araştırdığım ameliyatı artık olma zamanım geldi. Görüşmeden sonra fikirlerimi yazarım :)

Volkan Bey'in enerjisi güzel . Benden önce 2 hastası vardı ikiside ameliyat tarihi aldı çıkışta,ben hariç.Şöyle benim nefes alma problemim var.Kamera ile burun içime baktı. Sağ tarafta nerdeyse delik yok dedi.Gerçektende öyle. Nasıl birşey yaşadın da böyle oldu,ancak yumruk ya da tekme atmaları lazım burnuna dedi.Küçükken artık ne olduysa çok kötü bir kırık olmuş iç kısımda.
Bu işin negatif kısmı imiş. Yani %30 ihtimalle burnumda kayma olabilirmiş. İşin iyi tarafı yüzüne ne tarz burun istersen yapılabilir dedi. İstersen barbi burnu bile gider yüzüne dedi Derin gayet güzel görünüyor dedi. Bende biraz zaman istedim işte bakalım uzun zaman önce ameliyat olan hastalarını bulursam görüşücem ne durumdalar diye

Merhaba :) Ben çok memnunum. Sorunsuz bir süreçten sonra doğal ve güzel bir burnum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhaba öncesi sonrası fotograflarınızı özelden atabilir misiniz? bende doktor arayışındayım karar vermem gerek acilen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…