- 16 Nisan 2017
- 11
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi yildizzhanim
evet arkadaşlar istanbul bahçelievler civarında bu doktorlar açıkcası ikisininde çizgisi benziyor fiyatlarıda aynı gibi ama sizden de yorum istiyorum. Bu arada ilk ameliyatım olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben volkan beyle görüşmeye gitmiştim, muayene olmadan çıktım . Çok bekletti, tavırları hiç içime sinmedi. Umarım sizin görüşmeniz iyi geçer.
Evet, ben de 3 gün önce ameliyat oldum başka bir doktora. Şimdilik gayet memnunum, hala atel var tabi bende.Umarım iyi geçer. Peki ameliyat oldunuz mu?
Evet, ben de 3 gün önce ameliyat oldum başka bir doktora. Şimdilik gayet memnunum, hala atel var tabi bende.
ilker kocak, bakalım şimdilik her şey güzel. Görüşmeniz nasıl geçti?Geçmiş olsun :) Umarım sonuçtan memnun kalırsınızKime ameliyat oldunuz ?
ilker kocak, bakalım şimdilik her şey güzel. Görüşmeniz nasıl geçti?
ilker kocak, bakalım şimdilik her şey güzel. Görüşmeniz nasıl geçti?
Merhaba :) Ben çok memnunum. Sorunsuz bir süreçten sonra doğal ve güzel bir burnum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Merhaba :) Burnunuz nasıl ? Memnun musunuz ?
Merhaba :) Ben çok memnunum. Sorunsuz bir süreçten sonra doğal ve güzel bir burnum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.[/QUOTE
Çok sevindim sizin adınızaÖzelden foto alabilir miyim rica etsem :)
Merhaba :) Ben çok memnunum. Sorunsuz bir süreçten sonra doğal ve güzel bir burnum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.