3 ay önce doguma gırdım ve 90 kıloydum tam 30 kılo almıstım
eve geldıgımda sadace 5 kılo kaybetmıstım cok moralım bozuktu ve dıyet yapmaya karar verdım emzıren anneler için diyetler vardı bende uygulamaya basladım
bol bol su içtim sezeryan oldgum için spor yapamıyordum yenı yenı basladım
suan 67 kıloyum 7 kılo daha verırsem hamılelık öncesı kıloma ulasıcam ama hedefım 55
zayıflamanın tek sırrı var bence o da kararlılık
tüm arkadaslarıma kolay kılo vermeler
tebrik ederim alpim. bende 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kiloydum 80 ile doğum yaptım. ilk zamanlarda süt olsun diye gelen giden felan bir sürü tatlı yedim doğumdan sonra veridiğim 5-6 kiloyu geri aldım. en son tam bir ay önce 5 ekim tarihinde yine 80 kiloydum. artık yeter dedim. şeker ve unu hayatımdan tamamen çıkardım. evde yaptığım yemeklerin yağsız kısımları bolca yeşillik ve meyve yiyerek ve tabiki su, 8 kilo verdim bir ayda. tabiki emziriyor olmanında bir avantajı var kalori kaybı açısından. şimdi 12 kilom kaldı. 1 ay sonra çalışmaya başlıcam. eski kıyafetlerimi giymem lazım. inşallah bende senin gibi verebilirim kilolarımı. sen ne yiyip ne içmiştin. hem emzirip hem kilo verdiğin günlerde.
canım benım bebegım suan 3.5 aylık aynı zamanlarda dogum yapmısız hala emzırıyorum kılolarımda gıdıyotebrik ederim alpim. bende 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kiloydum 80 ile doğum yaptım. ilk zamanlarda süt olsun diye gelen giden felan bir sürü tatlı yedim doğumdan sonra veridiğim 5-6 kiloyu geri aldım. en son tam bir ay önce 5 ekim tarihinde yine 80 kiloydum. artık yeter dedim. şeker ve unu hayatımdan tamamen çıkardım. evde yaptığım yemeklerin yağsız kısımları bolca yeşillik ve meyve yiyerek ve tabiki su, 8 kilo verdim bir ayda. tabiki emziriyor olmanında bir avantajı var kalori kaybı açısından. şimdi 12 kilom kaldı. 1 ay sonra çalışmaya başlıcam. eski kıyafetlerimi giymem lazım. inşallah bende senin gibi verebilirim kilolarımı. sen ne yiyip ne içmiştin. hem emzirip hem kilo verdiğin günlerde.
alpim senin bebeğin kilo alışı nasıl. ben 5 haftada 9 kilo verdim şekeri ve ekmeği keserek ama evde ne yemek varsa yemiştim. ekmek ve şeker diyeti yapmaya başladan önce benim oğlan ayda 1-1,200 kilo alırken son bir ayda sadece 550 gr almış. acaba şekeri kestiğim için sütün kalorisi mi azaldı acaba. sağlık oacağındaki hemşire ilgisi yoktur diyo ama ben birde çocuk doktoruna götürecem. senin bebeğin gelişimi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?